طرز تهیه قطاب
نوشته شده توسط : بهار

طرز تهیه قطاب

قطاب,طرز تهیه قطاب,دستور تهیه قطاب

آموزش شیرینی پزی و طرز تهیه قطاب یزدی در منزل

مواد لازم خمیر قطاب

  1. شیر :•: یک پیمانه
  2. بیکینگ پودر :•: یک قاشق چ
  3. آرد :•: به مقدار لازم
  4. روغن جامد :•: یک پیمانه

باقلوا,طرز تهیه باقلوا,دستور تهیه باقلوا

شیرینی پزی و دستو تهیه قطاب یزدی خوشمره در منزل

مواد داخل قطاب

  1. پودر گردو :•: 52 گرم
  2. هل :•: یک قاشق مرباخوری
  3. پودر بادم :•: 52 گرم
  4. پودر شکر :•: 212 گرم

شیرینی کشمشی,طرز تهیه شیرینی کشمشی,دستور تهیه شیرینی کشمشی

دستور تهیه شیرینی قطاب یزد خوشمزه و خانگی

طرز تهیه قطالب

  1. روغن را ابتدا با همزن زده تا شل و سبک شود، سپس شیر را اضافه کنید و هم بزنید.
  2. اکنون پودر هل را اضافه کنید، سپس آرد الک شده و بیکینگ پودر را کم کم به مواد قطاب اضافه کنید تا جایی که خمیر به دست شما نچسبد. به خاطر داشته باشید خمیر زیاد سفت نشود.
  3. حالا خمیرا را درون پلاستیک فریزر به مدت یک ربع قرار دهید در دمای گذشته سپس یک ربع هم درون یخچال قرار دهید.
  4. اکنون تمام مواد داخل قطاب را باهم مخلوط کنید، سپس خمیر را پهن کنید و شروع کنید به قالب زدن و مواد میانی قطاب را داخل خمیر بگذارید و دو طرف خمیر را به هم وصل کنید و داخل روغن سرخ کنید.
  5. برای تزیین کردن قطاب ها را بعد از سرخ کردن در مخلوط شکر و پود پسته و باد بغلطانید.
  6. امیدوار هستیم این پست آموزش شیرینی پزی مورد توجه شما قرار گرفته باشد.

شیرینی دانمارکی,طرز تهیه شیرینی دانمارکی,دستور تهیه شیرینی دانمارکی

طرز تهیه قطاب





:: برچسب‌ها: طرز تهیه قطاب ,
:: بازدید از این مطلب : 77
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 4 آذر 1395 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: