طرز تهیه خورش قلیه ماهی
نوشته شده توسط : بهار

طرز تهیه خورش قلیه ماهی

قلیه ماهی,طرز تهیه قلیه ماهی,دستور تهیه قلیه ماهی

آموزش آشپزی و طرز تهیه قلیه ماهی بندر عباس در منزل

مواد لازم قلیه ماهی

  1. ماهی :•: دو کیلوگرم
  2. پیاز متوسط :•: سه عدد
  3. گشنیز :•: یک کیلو
  4. شنبلیله :•: 250 گرم
  5. تمبر هندی :•: 200 گرم
  6. زردچوبه :•: دو قاشق مرباخوری
  7. فلفل :•: به مقدار دلخواه
  8. سیر :•: یک بوته
  9. روغن مایع :•: 200 گرم

خورشت قرمه سبزی,طرز تهیه خورشت قورمه سبزی,دستور تهیه خورشت قورمه سبزی

آشپزی و دستور تهیه قلیه ماهی بوشهری در منزل

طرز تهیه قلیه ماهی

  • ابتدا سبزی را خوب پاک کنید و بشویید و درون آبکش ریخته تا آبش گرفته شود، سپس آن را ریز خرد کنید.
  • اکنون پیاز ها را خرد کنید و در مقداری روغن سرخ کنید تا طلایی رنگ شود، سپس سیر ها را کوبیده و به پیاز اضافه کنید.
  • حالا سبزی ها را اضافه کنید تا آب آن بخار و کمی سرخ شود.
  • ماهی را تکه کنید و با یک لیوان آب و مقداری نمک بگذارید تا بپزد. سپس پوست آن را بگیرید و قطعات درشت خرد کنید و در سبزی بریزید.
  • سپس تمبر هندی را در 1/2 لیوان آب جوش خیس کنید و در یک پارچه تمیز و نازک بریزید و شیره آن را بگیرید و به خورش قلیه ماهی اضافه کنید.
  • حالا زردچوبه و مقداری نمک به آن اضافه کنید و مخلوط کنید. سپس تمام مواد را با هم کمی سرخ کنید و دو تا سه لیوان آب در آن بریزید و روی شعله ملایم قرار دهید تا خورش قلیه ماهی آهسته بجوشد و جا بیفتد.
  • امیدوار هستیم این پست آموزش آشپزی مورد توجه شما قرار گرفته باشد.

خورشت فسنجان,طرز تهیه خورشت فسنجان,دستور تهیه خورشت فسنجان

طرز تهیه خورش قلیه ماهی





:: برچسب‌ها: طرز تهیه خورش قلیه ماهی ,
:: بازدید از این مطلب : 79
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 3 آذر 1395 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: