طرز تهیه دیزی سنگی
نوشته شده توسط : بهار

طرز تهیه دیزی سنگی

دیزی سنگی,طرز تهیه دیزی سنگی,دستور تهیه دیزی سنگی

آموزش آشپزی و طرز تهیه دیزی سنگی تهران در منزل

مواد لازم دیزی سنگی

گوشت گوسفندی با استخوان :•: یک کیلو گرم

دنبه :•: 300 گرم

پیاز :•: 1 عدد

مغز لیمو عمانی :•: 1 قاشق س

آب گوجه فرنگی :•: 1 فنجان

رب گوجه فرنگی :•: 1 قاشق س

سیب زمینی :•: پنج عدد

نمک و فلفل :•: به مقدار کافی

آبگوشت سنتی,طرز تهیه آبگوشت سنتی,دستور تهیه آبگوشت سنتی

آموزش آشپزی و دستور تهیه دیزی سنگی تبریزی در منزل

طرز تهیه دیزی سنگی

ابتدا گوشت و دنبه را پاک کنید و پس از شستن آن را به ده قسمت تقسیم کنید. سپس گوشت و دنبه را در تابه ای سرخ کنید تا رنگ آن طلایی شود. اکنون پیاز را پوست کنده و خرد کنید و درون روغن سرخ کنید، لپه ها را از قبل خیس کنید و به پیاز اضافه کنید و تفت دهید.

حالا گوشت سرخ شده را با چهار لیوان آب، زرد چوبه لپه و پیاز با شعله ملایم بپزید. سپس مغز لیمو عمانی را به آبگوشت  اضافه کنید اضافه کنید. در انتهای کار سیب زمینی ها را از قبل پوست بکنید و با کمی نمک و فلفل و زرد چوبه به آبگوشت اضافه کنید. حالا آب گوجه فرنگی و رب گوجه فرنگی را به غذا اضافه کنید. بعد از آماده شدن آبگوشت آن را در ظرف مورد نظرتان بکشید و به همراه سنگک، پیاز، دوغ، سبزی خوردن میل کنید.

امیدوار هستیم این پست آموزش آشپزی مورد توجه شما قرار گرفته باشد.

آبگوشت سنتی,طرز تهیه آبگوشت سنتی,دستور تهیه آبگوشت سنتی

طرز تهیه دیزی سنگی





:: برچسب‌ها: طرز تهیه دیزی سنگی ,
:: بازدید از این مطلب : 109
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 26 آبان 1395 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: