آموزش طرز تهیه رشته پلو با گوشت و مرغ بسیار خوشمزه و خانگی
نوشته شده توسط : بهار

آموزش طرز تهیه رشته پلو با گوشت و مرغ بسیار خوشمزه و خانگی

رشته پلو ساده,رشته پلو نذری,رشته پلو با گوشت قلقلی

آموزش آشپزی و طرز تهیه رشته پلو  خوشمزه در منزل

مواد لازم رشته پلو

  1. نیم کیلوگرم :•: برنج
  2. 250 گرم :•: رشته پلویی
  3. 300 گرم :•: گوشت چرخ شده یا مرغ
  4. دو عدد :•: پیاز
  5. 100 گرم :•: کشمش
  6. به مقدار لازم :•: خرما
  7. به مقدار کافی :•: زردچوبه، نمک و فلفل

زرشک پلو با مرغ,طرز تهیه زرشک پلو با مرغ,دستور پخت زرشک پلو با مرغ

رشته پلو با مرغ,رشته پلو با لوبیا چشم بلبلی,رشته پلو با گوشت

آموزش آشپزی و طرز تهیه رشته پلو  بسیار خوشمزه و مجلسی

طرز تهیه رشته پلو

  • برای تهیه رشته پلو ابتدا برنج را خوب بشویید و در آب و نمک به مدت چند ساعت بگذارید تا خیس بخورد،یکی از پیازهایی که آماده کرده بودید را به کمک رنده،رنده کنید.
  • بعد ظرفی را آماده کنید و پیاز رنده شده را با گوشت چرخ کرده داخل ظرف بریزید و با هم مخلوط کنید،وبعد مقداری زردچوبه،نمک و فلفل به آنها اضافه کنید و دوبار مخلوط کنید و ورز دهید.
  • پس از ورز دادن گوشت را به مدت 45 دقیقه الی1 ساعت درون یخچال قرار دهید.یکی دیگر از پیاز ها را شسته و به کمک چاقو به صورت خلالی در بیاورید.سپس تابه ای را روی حرارت قرار دهید و کمی روغن درون آن بریزید و بعد پیاز ها را درون تابه تفت بدهید،تا رنگ پیاز کمی تغییر کند و سبک شود.
  • گوشتی را که درون یخچال قرار داده بودید را دربیاورید و به کمک دستانتان گوشت چرخ کرده را به صورت قلقلی و توپ های کوچک در بیاورید.
  • بعد توپ های کوچک را در تابه ای که پیازها درون آن بود سرخ کنید،زمانی که توپ ها کاملا سرخ شدند آنها را از درون تابه بیرون بیاورید.
  • هسته ی خرما ها را جدا کنید و به همراه کشمش ها درون تابه ای تفت دهید،پس از تفت دادن آن ها را کنار بگذارید.
  • قابلمه ای آماده کنید و درون آن آب بریزید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید،زمانی که آب به جوش آمد برنج را به همراه کمی نمک درون قابلمه بریزید.
  • 5 دقیقه قبل از اینکه خواستید برنج را آبکش کنید باید رشته پلویی را اضافه کنید.برنج و رشته ها را آبکش کنید،و بعد قابلمه ای آماده کنید و در ته آن سیب زمنی حلقه حلقه شده بچینید،
  • و بعد نصف برنج و رشته را درون قابلمه بریزید و مقداری از گوشت های قلقلی در لا به لای برنج قرار بدهید و بگذارید تا برنج دم بکشد.در آخر هم برنج را در ظرف مورد نظر خود بریزید و گوشت های قلقلی را به همراه کشمش ها و خرما ها  روی رشته پلو ریخته و سرو نمایید.نوش جان

باقالی پلو,طرز تهیه باقالی پلو,دستور پخت باقالی پلو

رشته پلو,طرز تهیه رشته پلو,دستور پخت رشته پلو

آشپزی و طرز تهیه رشته پلو با عطر و طعمی عالی

چند نکته در مورد رشته پلو

  • برای داشتن ته دیگ بهتر هم میتوانید قبل از گذاشتن سیب زمینی ها مقداری کنجد ته قابلمه بریزید و بعد سیب زمینی ها را قرار دهید.
  • برای خوش طعم شدن رشته پلو ،میتوانید از زعفران استفاد نمایید.
  • توجه داشته باشید که رشته ها را باید 5 دقیقه قبل از آبکش کردن برنج اضافه کنید،اگر زودتر اضافه کنید ممکن است رشته له بشوند و ظاهر پلو شما را خراب کند.
  • امیدوار هستیم این پست آموزش آشپزی مورد توجه شما قرار گرفته باشد.

آلبالو پلو با گوشت,طرز تهیه آلبالو پلو با گوشت,دستور پخت آلبالو پلو با گوشت

آموزش طرز تهیه رشته پلو با گوشت و مرغ بسیار خوشمزه و خانگی





:: برچسب‌ها: آموزش طرز تهیه رشته پلو با گوشت و مرغ بسیار خوشمزه و خانگی ,
:: بازدید از این مطلب : 90
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 15 اسفند 1395 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: