آموزش طرز تهیه رب گوجه فرنگی خانگی سنتی و سالم
نوشته شده توسط : بهار

آموزش طرز تهیه رب گوجه فرنگی خانگی سنتی و سالم

رب گوجه فرنگی,طرز تهیه رب گوجه فرنگی,دستور تهیه رب گوجه فرنگی

آموزش آشپزی و طرز تهیه رب گوجه فرنگی در منزل

مواد لازم رب گوجه فرنگی

  1. به مقدار لازم :•: گوجه فرنگی
  2. به مقدار لازم :•: نمک
  3. به مقدار لازم :•: روغن زیتون یا ( پارافین )

ترشی سیر,طرز تهیه ترشی سیر,دستور تهیه ترشی سیر

رب گوجه فرنگی,طرز تهیه رب گوجه فرنگی,دستور تهیه رب گوجه فرنگی

آموزش آشپزی و طرز تهیه رب گوجه فرنگی سالم در منزل

طرز تهیه رب گوجه فرنگی

  • مرحله اول : برای تهیه رب گوجه فرنگی ابتدا گوجه فرنگی ها را بشویید و به کمک دستگاه غذا ساز یا چرخ گوشت گوجه ها را به صورت پوره در بیاورید.
  • مرحله دوم : قابلمه ای لعابی یا مسی آماده کنید و گوجه فرنگی های له شده را درون آن بریزید و روی حرارت قرار دهید.تا مایه رب غلیظ شود.
  • مرحله سوم : اگر رب گوجه فرنگی زیاد غلیظ نمیخواهید.زمانی که غلظت رب به غلظت ماست رسید مقداری به آن نمک اضافه کنید و آن را از روی حرارت بردارید.
  • مرحله چهارم : اگر هم رب گوجه غلیظ میخواهید،پس از کمی غلیظ شدن مایه حرارت زیر آن را کمتر کنید و مرتب رب را هم بزنید تا آب آن تبخیر شود.
  • مرحله پنجم : در آخر پخت هم به اندازه لازم به رب گوجه نمک بزنید و بعد از چند بار جوش خورد و زمانی که رب بدون آب و سفت شد،آن را از روی حرارت بردارید.
  • مرحله ششم : ظروفی که میخواهید رب را درون آن بریزید آماده کنید،پس از خنک شدن رب گوجه آن را درون ظرف مورد نظر بریزید نیاز نیست که ظرف کاملا پر شود،به اندازه 3 انگشت باید خالی بماند.
  • مرحله هفتم : بعد روی رب مقداری روغن زیتون یا پارافین بریزید و  درب ظرف را محکم ببندید و درجای خنک نگهداری کنید.یخچال جای مناسبی برای نگهداری رب گوجه فرنگی است.

رب انار,طرز تهیه رب انار,دستور تهیه رب انار

رب گوجه فرنگی صادراتی,طرز تهیه رب گوجه فرنگی,رب گوجه

آشپزی و طرز تهیه رب گوجه فرنگی سنتی و خانگی

نکاتی در مورد رب گوجه فرنگی

  • توجه داشته باشید که نمک را باید در اواخر پخت به رب گوجه فرنگی اضافه کنید.
  • بهتر است قابلمه ای که برای درست کردن رب گوجه فرنگی استفاده میکنید مسی باشد.
  • باید هنگام اضافه کردن نمک توجه داشته باشید که رب زیادی شور یا بی نمک نشود.
  • اضافه کردن روغن به خاطر این است که رب گوجه فرنگی خوشرنگ تر شود و در فریزر یخ نزند.
  • اضافه نمودن نمک به دلیل این است که رب گوجه فرنگی خراب نشود و کپک نزند.
  • امیدوار هستیم این پست آموزش آشپزی مورد توجه شما قرار گرفته باشد.

ترشی آلبالو,طرز تهیه ترشی آلبالو,دستور تهیه ترشی آلبالو

آموزش طرز تهیه رب گوجه فرنگی خانگی سنتی و سالم





:: برچسب‌ها: آموزش طرز تهیه رب گوجه فرنگی خانگی سنتی و سالم ,
:: بازدید از این مطلب : 69
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 15 اسفند 1395 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: