آموزش طرز تهیه خورش مرغ با هویج و قارچ فوق العاده خوشمزه و مجلسی
نوشته شده توسط : بهار

آموزش طرز تهیه خورش مرغ با هویج و قارچ فوق العاده خوشمزه و مجلسی

خورش مرغ,طرز تهیه خورش مرغ,دستور پخت خورش مرغ

آموزش آشپزی و طرز تهیه خورش مرغ بسیارخوشمزه در منزل

مواد لازم خورش مرغ

  1. 500 گرم :•: مرغ
  2. صد گرم :•: لوبیا قرمز
  3. صد گرم :•: نخود فرنگی
  4. یک عدد :•: هویج
  5. دو عدد :•: پیاز
  6. سه حبه :•: سیر
  7. 150 گرم :•: قارچ
  8. چهار قاشق غ :•: روغن
  9. سه عدد :•: سیب زمینی
  10. یک قاشق چ :•: زعفران
  11. به مقدار لازم :•: نمک و فلفل

خورش پیچاق قیمه,طرز تهیه خورش پیچاق قیمه,دستور پخت خورش پیچاق قیمه

خورش مرغ,طرز تهیه خورش مرغ,دستور پخت خورش مرغ

آموزش آشپزی و دستور تهیه خورش مرغ مجلسی و خانگی

طرز تهیه خورش مرغ

  • مرحله اول : برای تهیه خورش مرغ ابتدا باید لوبیا قرمزها را در کاسه ای پر از آب بریزید و بگذارید 3 الی 4 ساعت خیس بخورند و دو یا سه بار آب آنها را عوض کنید.بعد دو عدد پیاز و سه حبه سیر را بشوید و پوسشان را بگیرد و به صورت نیگینی خرد نمایید.
  • مرحله دوم : سپس مرغ ها را پاک کرده و آنها را بشوید،بعد آنها را به اندازه های مورد نظر خود خرد کنید.تابه ای را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن دورن تابه بریزید،پس از داغ شدن روغن تکه های مرغ را درون تابه کمی تفت دهید تا سرخ شوند.
  • مرحله سوم : پس از آن مرغ ها را از دورن تابه خارج کنید و کنار بگذارید،بعد پیاز و سیر که نگینی خرد کرده بودید را درون تابه بریزید و کمی تفت دهید، تا رنگشان طلایی شود.
  • مرحله چهارم : قابلمه ای را آماده کنید و روی حرارت قرار دهید،بعد تکه های مرغ را درون قابلمه بریزید و سیر و پیاز را به همراه مقداری آب به مرغ ها اضافه کنید و حرارت را کمی کم کرده تا مرغ ها آرام بپزند.
  • مرحله پنجم : بعد از گذشت 30 الی 40 دقیقه لوبیا قرمزها را آبکش کرده و به مرغ ها اضافه نمایید و 25 دقیقه بعد هم زعفران آب کرده را به همراه نخود فرنگی ها به بقیه مواد اضافه کنید.بعد از آن پوست هویج ها را بگیرید و آنها را به صورت حلقه ای برش دهید و در تابه ای با کمی روغن تفت دهید.
  • مرحله ششم : پس از آن قارچ ها را شسته و خرد کنید،بعد آنها را به هویج های دورن تابه اضافه کنید و دوباره تفت دهید.کمی که تفت خوردند آنها را درون قابلمه بریزید و کمی نمک و فلفل هم اضافه نمایید و حدود 10 الی 20 دقیقه فرصت دهید تا خورش بپزد.
  • مرحله هفتم : سه عدد سیب زمینی را هم پوست بگیرید و بشویید،بعد آنها را ب صورت خلالی خرد کنید و در تابه ای سرخ نمایید.در آخر هم خورش مرغ را در ظرف مورد نظر بریزید و سیب زمینی ها را هم روی خورش بریزید و با پلو سرو کنید.
  • امیدوار هستیم این پست آموزش آشپزی مورد توجه شما قرار گرفته باشد.

خورشت فسنجان,طرز تهیه خورشت فسنجان,دستور پخت خورشت فسنجان

آموزش طرز تهیه خورش مرغ با هویج و قارچ فوق العاده خوشمزه و مجلسی





:: برچسب‌ها: آموزش طرز تهیه خورش مرغ با هویج و قارچ فوق العاده خوشمزه و مجلسی ,
:: بازدید از این مطلب : 106
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 9 اسفند 1395 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: