طرز تهیه دلمه کلم برگ
نوشته شده توسط : بهار

طرز تهیه دلمه کلم برگ

دلمه کلم برگ,طرز تهیه دلمه کلم برگ,دستور تهیه دلمه کلم برگ

آموزش آشپزی و دستور تهیه دلمه کلم برگ مجلسی در منزل

مواد لازم دلمه کلم

پیاز :•: چهار عدد

روغن مایع :•: 192 میلی لیتر

گوشت چرخ کرده :•: نیم کیلو

رب گوجه فرنگی :•: چهار قاشق س

زعفران حل شده در آب :•: دو قاشق س

شکر :•: یک دوم پیمانه

آبلیمو :•: سه قاشق س

دارچین :•: یک دوم پیمانه

نمک و فلفل :•: به مقدار کافی

برنج :•: دو پیمانه

تره، گشنیز، شبت، جعفری، ترخان :•: نیم کیلو

کلم برگ :•: یک عدد

آلو :•: پانزده عدد

دلمه فلفل و بادمجان,بادمجان شکم پر,طرز تهیه دلمه فلفل بادمجان

آموزش آشپزی و دستور تهیه دلمه کلم تبریزی در منزل

طرز تهیه دلمه کلم

ابتدا پیاز را پوست کنده و به شکل دلخواه خرد کنید و پیاز داغ تهیه کنید. سپس تابه ای فراهم کنید و کمی روغن درون تابه بریزید و منتظر بمانید تا داغ شود، پیاز ها را اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ پیاز ها عسلی شود. مقداری از پیاز ها برداشته و گوشت چرخ کرده را به پیاز داغ های باقی مانده اضافه کنید و شروع کنید به هم زدن تا آب گوشت گرفته شود.

اکنون نیمی از رب گوجه فرنگی، نیمی زعفران، شکر، دارچین، آبلیمو و مقداری نمک و فلفل را نیز اضافه کنید. سپس دو لیوان آب روی مواد دلمه کلم برزید، و شعله را ملایم کنید تا آب آن بخار شود.

حالا در ظرفی آب و نمک بریزید و روی شعله ای مناسب قرار دهید تا بجوشد سپس برنج را اضافه کنید. چند بار که برنج جوش زد در آبکش برزید، سبزی دلمه را ریز خرد کنید و با مقداری روغن تفت دهید و به همراه برنج به مواد بالا اضافه کنید.

برای جدا کردن برگ های کلم برگ ابتدا آن را در آب جوش قرار دهید و به مدت 10 دقیقه بجوشانید تا برگ هایش نرم شود. بعد از این که تمام برگ ها را جدا کردید، دوباره در آب جوش قرار دهید. بعد از یکی دو جوش در آبکش بریزید. برای پیچیدن دلمه کلم مقداری از مواد را در گوشه برگ دلمه قرار دهید و آن را بپیچانید. به خاطر داشته باشید دلمه ها یک اندازه و مرتب بپیچید.

اکنون ته ظرفی که قرار است دلمه کلم را آماده کنید 1/4 پیمانه از روغن باقی مانده را بریزد و ته ظرف را با برگ کلم بپوشانید. روی برگ کلم دلمه ها را بچینید و بین آن ها آلو خیس خرده قرار دهید.

در انتها بقیه روغن را درون ظرف برزید و روی حرارت قرار دهید تا روغن ظرف ذوب شود. سپس بقیه رب گوجه فرنگی را به روغن اضافه کنید تا بوی خامی رب گرفته شود. 2 پیمانه آب روی دلمه ها بریزید. مقدار آب دلمه ها باید کم باشد و به دفعات روی دلمه ریخته شود. در انتهای پخت بقیه شکر، آبلیمو، زعفران و دارچین را به اضافه کنید. بعد از پخت دلمه ها را خارج کنید و در ظرف مورد نظرتان بچینید و میل کنید.

امیدوار هستیم این پست آموزش آشپزی مورد توجه شما قرار گرفته باشد.

دلمه فلفل و بادمجان,بادمجان شکم پر,طرز تهیه دلمه فلفل بادمجان

طرز تهیه دلمه کلم برگ





:: برچسب‌ها: طرز تهیه دلمه کلم برگ ,
:: بازدید از این مطلب : 60
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 26 آبان 1395 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: