طرز تهیه پاناکوتا شکلاتی
نوشته شده توسط : بهار

طرز تهیه پاناکوتا شکلاتی

پانا کوتا وانیلی,پاناکوتا زعفرانی,پاناکوتا انبه

آموزش آشپزی و طرز تهیه پاناکوتا شکلاتی در منزل

مواد لازم پاناکوتا شکلاتی

  1. شیر :•: 2.5 پیمانه
  2. خامه(صبحانه یا فرم گرفته) :•: 200 گرم
  3. وانیل :•: 1/4 قاشق
  4. پودر ژلاتین :•: 1.5 قاشق
  5. شکر :•: 1/3 پیمانه
  6. شکلات تلخ :•: 100 گرم

تیرامیسو,طرز تهیه تیرامیسو,دستور تهیه تیرامیسو

پاناکوتا,طرز تهیه پاناکوتا,دستور تهیه پاناکوتا

آموزش آشپزی و طرز تهیه  پاناکوتا شکلاتی بسیار خوشمزه و خانگی

طرز تهیه پاناکوتا شکلاتی

  • برای درست کردن پاناکوتا شکلاتی ابتدا ظرفی را آماده کنید و نصف پیمانه از شیر را درون آن بریزید و بعد پودر ژلاتین را روی شیر بپاشید.
  • کتری را تا نصف آب پر کنید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش آید و بخار کند،بعد ظرفی که شیر و ژلاتین داخل آن بود را روی بخار کتری قرار دهید تا ژلاتین کاملا در شیر حل شود.
  • بعد بقیه شیر را با خامه و شکر در ظرفی مخلوط کنید و روی حرارت قرار دهید تا شکر در شیر و خامه حل شود و بعد شکلات را با کمک رنده،رنده کرده و به شیر و شکر و خامه اضافه کنید.
  • ظرف را از روی حرارت بردارید و شروع به هم زدن کنید تا شکلات در بقیه مواد حل شود و دسر قهوه ای بشود.سپس پودر ژلاتین و وانیل را اضافه نمایید و خوب با هم مخلوط کنید.
  • پاناکوتای شما آماده شده است آن را در قالب یا فنجان و یا در ظرف مورد نظر خود بریزید و در یخچال قرار دهید تا خودش رابگیرد.
  • بعد از آماده شدن پاناکوتا آن را از قالب خارج کرده و با پودر کاکائو یا سس شکلات تزئین کرده و میل نمایید.نوش جان

کرم کارامل,طرز تهیه کرم کارامل,دستور تهیه کرم کارامل

پاناکوتا شکلاتی,دسر پاناکوتا توت فرنگی,دسر پاناکوتا

آشپزی و طرز تهیه  پاناکوتا شکلاتی دسر ایتالیایی خوشمزه

چند نکته در مورد دسر پاناکوتا شکلاتی

  • شما میتوانید پاناکوتا را به عنوان میان وعده یا دسر میل کنید.
  • این دستور تهیه پاناکوتا برای 4 نفر است.
  • اگر که در تهیه دسر از خامه فرم گرفته شده استفاده میکنید،دیگر لازم نیست شکر استفاده کنید.
  • در صورتی که دوست داشتید پاناکوتا شکلاتی شما قهوه ای و تیره تر باشد،از شکلات بیشتری استفاده نمایید.
  • امیدوار هستیم این پست آموزش آشپزی مورد توجه شما قرار گرفته باشد.

دسر گیلاس,طرز تهیه دسر گیلاس,دستور تهیه دسر گیلاس

طرز تهیه پاناکوتا شکلاتی





:: بازدید از این مطلب : 75
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 4 اسفند 1395 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: