طرز تهیه دلمه کلم برگ تبریزی
نوشته شده توسط : بهار

طرز تهیه دلمه کلم برگ تبریزی

 

دلمه کلم برگ,طرز تهیه دلمه کلم برگ,دستور تهیه دلمه کلم برگ

آموزش آشپزی و دستور تهیه دلمه کلم برگ تبریزی خوشمزه در منزل

مواد لازم دلمه کلم برگ تبریزی

  1. پیاز :•: چهار عدد
  2. روغن مایع :•: 192 میلی لیتر
  3. گوشت چرخ کرده :•: نیم کیلو
  4. رب گوجه فرنگی :•: چهار قاشق س
  5. زعفران حل شده در آب :•: دو قاشق س
  6. شکر :•: یک دوم پیمانه
  7. آبلیمو :•: سه قاشق س
  8. دارچین :•: یک دوم پیمانه
  9. نمک و فلفل :•: به مقدار کافی
  10. برنج :•: دو پیمانه
  11. تره، گشنیز، شبت، جعفری، ترخان :•: نیم کیلو
  12. کلم برگ :•: یک عدد
  13. آلو :•: پانزده عدد

دلمه فلفل و بادمجان,طرز تهیه دلمه فلفل و بادمجان,دستور پخت دلمه فلفل و بادمجان

دلمه کلم برگ مجلسی,کلم برگ تبریزی,دلمه کلم برگ سفید

آموزش آشپزی و دستور تهیه دلمه کلم برگ تبریزی بسیار خوشمزه و عالی

طرز تهیه دلمه کلم برگ تبریزی

  • برای تهیه دلمه کلم برگ تبریزی ابتدا پیاز را پوست کنده و به شکل دلخواه خرد نمایید و پیاز داغ تهیه کنید. سپس تابه ای آماده کنید و کمی روغن درون آن بریزید و منتظر بمانید تا روغن داغ شود، پیاز ها را اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ پیاز ها عسلی شود.
  • مقداری از پیاز ها برداشته و گوشت چرخ کرده را به پیاز داغ های باقی مانده اضافه کنید و شروع کنید به هم زدن تا آب گوشت گرفته شود.
  • اکنون نیمی از رب گوجه فرنگی، نیمی زعفران، شکر، دارچین، آبلیمو و مقداری نمک و فلفل را نیز اضافه کنید. سپس دو لیوان آب روی مواد دلمه کلم برزید، و شعله را ملایم کنید تا آب آن بخار شود.
  • حالا در ظرفی آب و نمک بریزید و روی شعله ای مناسب قرار دهید تا بجوشد سپس برنج را اضافه کنید. چند بار که برنج جوش زد در آبکش برزید، سبزی دلمه را ریز خرد کنید و با مقداری روغن تفت دهید و به همراه برنج به مواد بالا اضافه کنید.
  • برای جدا کردن برگ های کلم برگ ابتدا آن را در آب جوش قرار دهید و به مدت 10 دقیقه بجوشانید تا برگ هایش نرم شود. بعد از این که تمام برگ ها را جدا کردید، دوباره در آب جوش قرار دهید. بعد از یکی دو جوش برگ های کلم را در آبکش بریزید.
  • برای پیچیدن دلمه کلم مقداری از مواد را در گوشه برگ دلمه قرار دهید و آن را بپیچانید. به خاطر داشته باشید دلمه ها یک اندازه و مرتب بپیچید.
  • اکنون ته ظرفی که قرار است دلمه کلم برگ تبریزی را آماده کنید 1/4 پیمانه از روغن باقی مانده را بریزد و ته ظرف را با برگ کلم بپوشانید. روی برگ کلم دلمه ها را بچینید و بین آن ها آلو خیس خرده قرار دهید.
  • در انتها بقیه روغن را درون ظرف برزید و روی حرارت قرار دهید تا روغن ظرف ذوب شود. سپس بقیه رب گوجه فرنگی را به روغن اضافه کنید تا بوی خامی رب گرفته شود. 2 پیمانه آب روی دلمه ها بریزید.
  • مقدار آب دلمه کلم باید کم باشد و به دفعات روی دلمه ریخته شود. در انتهای پخت بقیه شکر، آبلیمو، زعفران و دارچین را اضافه کنید. بعد از پخت دلمه ها را خارج کنید و در ظرف مورد نظرتان بچینید و میل کنید.
  • امیدوار هستیم این پست آموزش آشپزی مورد توجه شما قرار گرفته باشد.

دلمه برگ مو,طرز تهیه دلمه برگ مو,دستور پخت دلمه برگ مو

طرز تهیه دلمه کلم برگ تبریزی





:: برچسب‌ها: طرز تهیه دلمه کلم برگ تبریزی ,
:: بازدید از این مطلب : 127
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 4 اسفند 1395 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: