طرز تهیه خورش پیچاق قیمه
نوشته شده توسط : بهار

 طرز تهیه خورش پیچاق قیمه

خورش پیچاق قیمه,طرز تهیه خورش پیچاق قیمه,طرز تهیه خورش پیچاق قیمه

آموزش آشپزی و طرز تهیه پیچاق قیمه خوشمزه در منزل

مواد لازم پیچاق قیمه

  1. گوشت گوسفندی :•: 400 گرم
  2. پیاز :•: چهار عدد
  3. تخم مرغ :•: چهار عدد
  4. خلال بادام :•: یک دوم پیمانه
  5. زعفران پودر شده :•: یک دوم قاشق چ
  6. برگ بو :•: دو عدد
  7. آب :•: یک لیتر
  8. کره محلی :•: 100 گرم
  9. آبغور یا آبلیمو :•: یک قاشق غ
  10. ادویه خورشتی ( کاری،زردچوبه،دارچین،هل ساییده شده،نمک و فلفل ) :•: به مقدار لازم

خورشت فسنجان,طرز تهیه خورشت فسنجان,دستور پخت خورشت فسنجان

خورش پیچاق قیمه,طرز تهیه خورش پیچاق قیمه,طرز تهیه خورش پیچاق قیمه

آموزش آشپزی و دستور تهیه پیچاق قیمه بسیارخوشمزه و مجلسی

طرز تهیه پیچاق قیمه

  • برای تهیه پیچاق قیمه ابتدا باید خلال بادام ها را در ظرفی بریزید و حدود 2 ساعت زمان بدهید تا خیس بخورند،بعد پیازها را بشویید و آنها را به صورتی خلالی خرد کنید،بعد تابه ای را روی حرارت قرار دهید و مقداری کره داخل تابه بریزید زمانی که کره آب شد.
  • پیازها را داخل تابه ریخته و شروع به تفت دادن کنید تا رنگ پیازها طلایی شود.سپس گوشت را شسته و آن را روی تخته به قسمت های کوچک تقسیم کنید و بعد به همراه برگ بو به پیازها اضافه کنید و تفت دهید.
  • زمانی که آب گوشت کشیده شد،مقداری ادویه اضافه نمایید و دوباره مواد را تفت دهید و بعد آب را اضافه کنید و بگذارید تا گوشت ها خوب بپزند.
  • خلال بادام ها وقتی خیس خوردند آنها را آبکش کنید و در تابه ای با کره تفت بدهید و بعد به همراه زعفران آنها را به گوشت های پخته شده اضافه کنید.
  • زمانی که میزان آب خورش پیچاق قیمه به اندازه مورد نظرتان رسید،با یک قاشق تست کنید،که ادویه و نمک آن اندازه باشد.در صورت تمایل مقداری آبغوره یا آبلیمو هم به خورش اضافه کنید.
  • در آخر کار هم تخم مرغ ها را یکی یکی روی خورش بشکنید و مقدار کمی زعفران روی تخم مرغ ها بپاشد و درب ظرف را بگذارید تا تخم مرغ ها ببندند و خورش آماده شود.
  • زمانی که خورش آماده شد،آن را در ظرف مورد نظر بریزید و با پیاز داغ سرو کنید.همچنین می توانید خورش را با پلو نوش جان کنید.
  • امیدوار هستیم این پست آموزش آشپزی مورد توجه شما قرار گرفته باشد.

خورشت قیمه,طرز تهیه خورشت قیمه,دستور پخت خورشت قیمه

طرز تهیه خورش پیچاق قیمه





:: برچسب‌ها: طرز تهیه خورش پیچاق قیمه ,
:: بازدید از این مطلب : 44
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 3 اسفند 1395 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: