طرز تهیه خوراک گوشت
نوشته شده توسط : بهار

طرز تهیه خوراک گوشت

 

خوراک گوشت و قارچ,خوراک گوشت گوساله,خوراک گوشت و بادمجان

آموزش آشپزی و طرز تهیه خوراک گوشت در منزل

مواد لازم خوراک گوشت

  1. گوشت گوساله(ماهیچه) :•: 200 گرم
  2. پیاز :•: 1 عدد
  3. رب گوجه فرنگی :•: 2 قاشق
  4. آب :•: 5 تا 6 لیوان
  5. زعفران :•: به صورت دلخواه برای طعم بهتر
  6. روغن :•: به مقدارم لازم
  7. زردچوبه،نمک و فلفل :•: به مقدار لازم

تاس کباب,طرز تهیه تاس کباب,دستور پخت تاس کباب

خوراک گوشت و سیب زمینی,خوراک گوشت و لوبیا سبز,خوراک گوشت با برنج

آموزش آشپزی و طرز تهیه خوراک گوشت لذیذ و خانگی

طرز تهیه خوراک گوشت

  • برای تهیه خوراک گوشت ابتدا پیاز را اول بشویید و به کمک چاقو آن را به صورت نگینی خرد کنید،بعد تابه ای را روی حرارت قرار دهید و بعد پیاز ها را به همراه مقداری زردچوبه در تابه تفت بدهید.
  • گوشتی را که آماده کرده بودید را به کمک چاقو و روی تخته گوشت به تکه های کوچک تقسیم کنید و گوشت های خرد شده را خوب بشویید.
  • زمانی که رنگ پیاز ها کمی تغییر کرد و به طلایی زد گوشت ها را به پیاز ها اضافه نموده و مجددا تفت دهید.
  • در هنگام تفت دادن گوشت کمی فلفل به آن اضافه کنید و بعد 5 یا 6 لیوان آب ولرم به گوشت ها اضافه کنید و درب تابه را بگذارید تا گوشت به آرامی بپزد.
  • توجه داشته باشید که گوشت خوراک باید با حرارت ملایم و به آرامی پخته شود و مدت زمان پخت گوشت خوراک بین 2:30 تا 3 ساعت است.
  • وقتی که آبی که گوشت در آن است رنگش تغییر کر و کمی تیره شد، بایدنمک و زعفران را اضافه کنید و بگذارید تا روی حرارت همچنان بماند.
  • زمانی که گوشت شما کاملا پخت،تابه دیگری روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن درون آن بریزید و بعد 2 قاشق رب گوجه فرنگی را درون تابه تفت دهید و به خوراک گوشت اضافه کنید.
  • زمانی که رب را اضافه کردید به مدت 30 الی40 دقیقه دیگر فرصت دهید تا روی حرار بماند،
  • بعد از آماده شدن خوراک آن را درون ظرف مورد نظر ریخته و مانند خورشت قورمه سبزی و خورشت فسنجان با برنج سرو نمایید.نوش جان

چلو گوشت,طرز تهیه چلو گوشت,دستور پخت چلو گوشت

خوراک گوشت,طرز تهیه خوراک گوشت,دستور پخت خوراک گوشت

آشپزی و دستور پخت خوراک گوشت با عطر و طعمی عالی

چند نکته در مورد خوراک گوشت

  • بهتر است که پیاز را زیاد تفت ندهید تا خوراک گوشت شما لعاب و طعم بهتری داشته باشد.
  • خوراک گوشت نباید زیادی آب داشته باشد،پس در ریختن آب توجه کنید.
  • نمک را باید بعد 1 ساعت از پخت گوشت اضافه نمایید تا مدت زمان پخت را طولانی نکند.
  • حرارت زیر خوراک نباید زیاد باشد که قل قل کند،این خوراک باید با حرارت ملایم بپزد.
  • شما همچنین میتوانید برای اینکه خوراک کمی ترش باشد مقدار کمی آب نارنج یا آبلیمو اضافه کنید.
  • امیدوار هستیم این پست آموزش آشپزی مورد توجه شما قرار گرفته باشد.

استیک گوشت,طرز تهیه استیک گوشت,دستور پخت استیک گوشت

طرز تهیه خوراک گوشت





:: برچسب‌ها: طرز تهیه خوراک گوشت ,
:: بازدید از این مطلب : 58
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 25 بهمن 1395 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: