آموزش خوراک گوشت
نوشته شده توسط : بهار

 طرز تهیه خوراک گوشت

خوراک گوشت و قارچ,خوراک گوشت گوساله,خوراک گوشت و بادمجان

آموزش آشپزی و طرز تهیه خوراک گوشت در منزل

مواد لازم خوراک گوشت

گوشت گوسفندی(ماهیچه) :•: 200 گرم

پیاز :•: 1 عدد

رب گوجه فرنگی :•: 2 قاشق

آب :•: 5 تا 6 لیوان

زعفران :•: به صورت دلخواه برای طعم بهتر

روغن :•: به مقدارم لازم

زردچوبه،نمک و فلفل :•: به مقدار لازم

تاس کباب,طرز تهیه تاس کباب,دستور پخت تاس کباب

 

آموزش آشپزی و طرز تهیه خوراک گوشت لذیذ و خانگی

طرز تهیه خوراک گوشت

در ابتدا پیاز را اول بشویید و به کمک چاقو آن را به صورت نگینی خرد کنید،بعد تابه ای را روی حرارت قرار دهید و بعد پیاز ها را به همراه مقداری زردچوبه در تابه تفت بدهید.

گوشتی را که آماده کرده بودید را به کمک چاقو و روی تخته گوشت به تکه های کوچک تقسیم کنید و گوشت های خرد شده را خوب بشویید.

زمانی که رنگ پیاز ها کمی تغییر کرد و به طلایی زد گوشت ها را به پیاز ها اضافه نموده و مجددا تفت دهید.

در هنگام تفت دادن گوشت کمی فلفل به آن اضافه کنید و بعد 5 یا 6 لیوان آب ولرم به گوشت ها اضافه کنید و درب تابه را بگذارید تا گوشت به آرامی بپزد.

توجه داشته باشید که گوشت خوراک باید با حرارت ملایم و به آرامی پخته شود و مدت زمان پخت گوشت خوراک بین 2:30 تا 3 ساعت است.

وقتی که آبی که گوشت در آن است رنگش تغییر کر و کمی تیره شد، بایدنمک و زعفران را اضافه کنید و بگذارید تا روی حرارت همچنان بماند.

زمانی که گوشت شما کاملا پخت،تابه دیگری روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن درون آن بریزید و بعد 2 قاشق رب گوجه فرنگی را درون تابه تفت دهید و به خوراک گوشت اضافه کنید.

زمانی که رب را اضافه کردید به مدت 30 الی40 دقیقه دیگر فرصت دهید تا روی حرار بماند،

بعد از آماده شدن خوراک آن را درون ظرف مورد نظر ریخته و مانند خورشت قورمه سبزی و خورشت فسنجان با برنج سرو نمایید.نوش جان

چلو گوشت,طرز تهیه چلو گوشت,دستور پخت چلو گوشت

 

آشپزی و دستور پخت خوراک گوشت با عطر و طعمی عالی

چند نکته در مورد خوراک گوشت

بهتر است که پیاز را زیاد تفت ندهید تا خوراک گوشت شما لعاب و طعم بهتری داشته باشد.

خوراک گوشت نباید زیادی آب داشته باشد،پس در ریختن آب توجه کنید.

نمک را باید بعد 1 ساعت از پخت گوشت اضافه نمایید تا مدت زمان پخت را طولانی نکند.

حرارت زیر خوراک نباید زیاد باشد که قل قل کند،این خوراک باید با حرارت ملایم بپزد.

شما همچنین میتوانید برای اینکه خوراک کمی ترش باشد مقدار کمی آب نارنج یا آبلیمو اضافه کنید.

امیدوار هستیم این پست آموزش آشپزی مورد توجه شما قرار گرفته باشد.

چلو گوشت,طرز تهیه چلو گوشت,دستور پخت چلو گوشت

 خوراک گوشت





:: برچسب‌ها: آموزش خوراک گوشت ,
:: بازدید از این مطلب : 107
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 24 آبان 1395 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: