آموزش طرز تهیه ترشی بندری
نوشته شده توسط : بهار

آموزش طرز تهیه ترشی بندری

ترشی بندری,طرز تهیه ترشی بندری,دستور تهیه ترشی بندری

آموزش آشپزی و طرز تهیه ترشی بندری فوری در منزل

مواد لازم ترشی بندری

  1. تمرهندی :•: 1 بسته
  2. موسیر :•: پنجاه گرم
  3. هویج :•: سه عدد
  4. خیار :•: سه عدد
  5. رب انار ترش :•: یک لیوان
  6. بادمجان :•: سخ عدد
  7. سیر :•: یک بوته
  8. کرفس :•: دو یا سه شاخه
  9. گل کلم :•: یک کیلو
  10. فلفل سبز :•: پنجاه گرم
  11. سیب زمینی ترشی :•: نیم کیلو
  12. ادویه ترشی :•: یک تا دو قاشق سوپ خوری
  13. گوجه فرنگی :•: کال پنج عدد
  14. آب گوجه فرنگی غلیظ :•: یک لیوان
  15. سبزی معطر (نعنا، گشنیز،مرزه و ترخون) :•: یک لیوان

ترشی لیته,طرز تهیه ترشی لیته,دستور تهیه ترشی لیته

ترشی بندری جنوب,ترشی بندری با گوجه,ترشی بندری فوری

آموزش آشپزی و طرز تهیه ترشی بندری جنوب بسیار خوشمزه و عالی

طرز تهیه ترشی بندری

  • برای تهیه ترشی بندری ابتدا باید فلفل سبز را با کمی سرکه و نمک جوشانده تا نرم شود. سپس تمرهندی را درون کاسه ای برزید و به آن کمی سرکه اضافه نمایید و شروع کنید هم زدن و بعد آن را درون یک صافی برزید و هسته های آن را جدا کنید. مواد ترشی بندری را به این ترتیب خرد کنید.
  • گوجه فرنگی ها را به صورت نگینی خرد کنید. سیب زمینی ها، هویج ها و سیر ها را پوست بکنید و به صورت ریز خرد کنید. برگ های کرفس را جدا کرده و به همان اندازه که هویج ها را خرد کردید خرد کنید.
  • بعد خیار ها را خرد کنید و روی آن ها کمی نمک بپاشید و درون صافی قرار دهید تا آب اضافی آنها خارج شود. موسیر ها را حدود پنج ساعت در آب خیس کنید و در این مدت دو بار بشویید، سپس ریشه ها و قسمت های اضافه موسیر را بگیرید و استفاده کنید.گل کلم را از هم جدا کنید و آن ها به طور کامل ریز کنید.
  • سبزی معطر را به تمام مواد ترشی بندری اضافه کنید. بادمجان ها را به صورت حبه قند خرد کنید و با مقداری سرکه بجوشانید تا نرم شود، سپس به همان صورت که داغ است به مواد ترشی بندری اضافه کنید.
  • رب انار، تمرهندی رقیق شده، ادویه ترشی و آب گوجه فرنگی غلیظ شده را با سرکه به مواد ترشی بندری اضافه کنید. در آخر تمام مواد ترشی را باهم مخلوط کنید و درون ظرف مورد نظرتان برزید و سرکه را به آن اضافه کنید تا روی ترشی را بگیرد.
  • نمک را به میزان دلخواه به ترشی بیفزایید، اگر از مقدار بیشتری نمک استفاده کنید که ترشی زیاد شور نشود باعث می شود مدت و کیفیت نگهداری ترشی بیشتر شود.
  • امیدوار هستیم این پست آموزش آشپزی مورد توجه شما قرار گرفته باشد.

ترشی مخلوط,طرز تهیه ترشی مخلوط,دستور تهیه ترشی مخلوط

آموزش طرز تهیه ترشی بندری





:: برچسب‌ها: آموزش طرز تهیه ترشی بندری ,
:: بازدید از این مطلب : 55
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 23 بهمن 1395 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: