آموزش طرز تهیه ترشی سیر
نوشته شده توسط : بهار

آموزش طرز تهیه ترشی سیر

ترشی سیر,طرز تهیه ترشی سیر,دستور تهیه ترشی سیر

آموزش آشپزی و طرز تهیه ترشی سیر با رب انار خوشمزه و خانگی

مواد لازم ترشی سیر

  1. سیر :•: نیم کیلو
  2. سرکه بالزامیک :•: دو پیمانه
  3. سرکه خرما :•: دو پیمانه
  4. سس سویا :•: دو تا سه قاشق غ

ترشی انبه,طرز تهیه ترشی انبه,ترشی انبه پاکستانی

ترشی سیر,ترشی سیر با رب انار,ترشی سیر هفت ساله

آموزش آشپزی و طرز تهیه ترشی سیر فوری بسیار خوشمزه و عالی در منزل

طرز تهیه ترشی سیر

  • برای تهیه ترشی سیر ابتدا باید بوته های سیر را تمیز کرده و سپس آنها را بشویید و خشک کنید، وقتی سیر ها خشک شدند سرک خرما و سرکه بالزامیک را با هم مخلوط کنید.
  • سیر ها را حدود یک ربع در سرکه بجوشانید، به یاد داشته باشید که سیر ها زیاد جوشانده نشوند که نرم یا له شوند.
  • اکنون سس سویا را به سیر و سرکه اضافه کنید، شما میتوانید در صورت لزوم کمی زرشک و برگ آویشن به ترشی سیر اضافه کنید تا خوش عطر تر شود.
  • هنگامی که سیر ها خنک شدند آن ها را به ظرف های مورد نظرتان منتقل و سرکه را روی آن بریزید.
  • به خاطر داشته باشید که سرکه از سطح سیر ها بالاتر بیاید، آخرین مرحله در ظرف ها را محکم بسته و به مدت چهل روز ظرف ها را در جای تاریک قرار دهید.

ترشی لیته,طرز تهیه ترشی لیته,ترشی لیته بندری

ترشی سیر سفید,ترشی سیر آشپزخانه کوچک من,ترشی سیر کاراملی

آموزش آشپزی و دستور تهیه ترشی سیر سفید فوق العاده خوشمزه و عالی در منزل

نکات ترشی سیر

  • برای تهیه ترشی سیر هفت ساله باید به این نکات توجه داشته باشید. برای اینکه بتوانید ترشی سیر هفت ساله در چهل روز تهیه کنید به دونوع سرکه نیاز داریم، سرکه بالزامیک و سرکه خرما.
  • ترشی سیر در طول هفت سال تغییر رنگ میدهد و به رنگ تیر در می آید، ولی با استفاده از سرکه بالزامیک می توانید راه 7 ساله را در چهل روز بروید.
  • ترشی سیر در طول هفت سال شیرین می شود. برای اینکه ترشی سیر را در مدت چهل روز شیرین کنیم از سرکه خرما استفاده کنید، این دومین ترفند برای تهیه ترشی سیر هفت ساله.
  • برای اینکه فرآیند تخمیر ترشی سریع تر شود و شما بتوانید راه 7 ساله را در چهل روز بروید باید از سس سویا استفاده کنید.

ترشی مخلوط,طرز تهیه ترشی مخلوط,ترشی مخلوط فوری

ترشی سیر,ترشی سیر با رب انار,ترشی سیر هفت ساله

آموزش آشپزی و دستور تهیه ترشی سیر هفت ساله خوشمزه و فوری در منزل

خواص سیر

  • برای تسکین درد دندان مقداری سیر خام روی لثه و دندان بمالید.
  • سیر برای درمان سینوزیت بسیار مفید است.
  • سیر باعث کاهش نفخ، یبوست و درد معده می شود.
  • برای درمان سرفه، سرما خوردگی و گرفتگی سینه از سیر استفاده کنید.
  • سیر برای افرادی که بیماری های قلبی دارند مفید است.
  • از سیر به عنوان تنظیم کننده قند خون استفاده می کنند.
  • برای از بین بردن بوی بد سیر بعد از مصرف با جویدن کاهو، جعفری، خوردن شیر، سیب یا عسل باعث می شود بوی سیر رفع شود.
  • امیدوار هستیم این پست آموزش آشپزی مورد توجه شما قرار گرفته باشد.

ترشی بادمجان,طرز تهیه ترشی بادمجان,ترشی بادمجان لیته

آموزش طرز تهیه ترشی سیر





:: برچسب‌ها: آموزش طرز تهیه ترشی سیر ,
:: بازدید از این مطلب : 57
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 21 بهمن 1395 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: