آموزش طرز تهیه ژله میوه ای
نوشته شده توسط : بهار

آموزش طرز تهیه ژله میوه ای

ژله میوه ای,طرز تهیه ژله میوه ای,دستور تهیه ژله میوه ای

آموزش آشپزی و طرز تهیه ژله میوه ای ساده خوشمزه و عالی

مواد لازم ژله میوه ای

  1. پودر ژلاتین :•: دو قاشق غ
  2. آب :•: دو پیمانه
  3. شکر :•: 150 گرم
  4. اسانس دلخواه :•: یک هشتم قاشق چ
  5. میوه مخلوط :•: یک کیلوگرم

ژله رولی,طرز تهیه ژله رولی,دستور تهیه ژله رولی

ژله میوه ای,طرز تهیه ژله میوه ای,دستور تهیه ژله میوه ای

آموزش آشپزی و دستور تهیه ژله میوه ای در منزل

طرز تهیه ژله میوه ای

  • برای درست کردن ژله میوه ای باید ابتدا میوه هایی را که از قبل آماده کرده اید،پوست شان بکنید و اگر هسته دارند هسته ی آنها را جدا کنید.بعد میوه ها را با استفاده چاقو به اندازه های یکدست برش دهید.
  • قالبی که می خواهید ژله در آن درست کنید را با آب سرد بشویید و آب اضافی داخل قالب را خالی نمایید.
  • بعد از شستن قالب را به مدت 30 دقیقه داخل فریزر بگذارید.پس از گذشت 30 دقیقه قالب را از داخل فریزر بیرون بیاورد و داخل قالب را با میوه پر کنید و دوباره قالب را به 30 دقیقه ی دیگر داخل فریزر بگذارید.
  • ظرفی را روی حرارت قرار دهید،سپس آب،پودر ژلاتین،شکر و اسانس را داخل ظرف بریزید و با هم مخلوط کنید و بگذارید تا مواد بجوشند و پودر ژلاتین و شکر کامل حل شوند.
  • زمانی که شکر و ژلاتین کاملاً حل شدند،ظرف را از روی حرارت بردارید و بگذارید تا خنک شود.
  • وقتی مواد خنک شدند،قالبی را که در فریزر قرار داده بودید را در بیاورید و از موادی که آماده کرده اید روی میوه های درون قالب بریزید و بعد قالب را به مدت دو ساعت در یخچال قرار بدهید،تا ژله خودش را بگیرد.
  • پس از آماده شدن ژله میوه ای آن را از قالب خارج کرده و در ظرف مورد نظر خود بریزید و نوش جان کنید.

ژله بستنی,طرز تهیه ژله بستنی,دستور تهیه ژله بستنی

آموزش طرز تهیه ژله میوه ای





:: برچسب‌ها: آموزش طرز تهیه ژله میوه ای ,
:: بازدید از این مطلب : 52
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 18 بهمن 1395 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: