آموزش طرز تهیه پای سیب
نوشته شده توسط : بهار

آموزش طرز تهیه پای سیب

پای سیب قنادی,پای سیب کیکی,پای سیب قالبی

آموزش شیرینی پزی و طرز تهیه پای سیب ساده خوشمزه و لذیذ در منزل

مواد لازم خمیر پای سیب

  1. آرد :•: دو فنجان
  2. نمک :•: نصف قاشق
  3. تخم مرغ :•: یک عدد
  4. آب :•: پنج قاشق
  5. شیر :•: به مقدار لازم

شیرینی دانمارکی,طرز تهیه شیرینی دانمارکی,دستور تهیه شیرینی دانمارکی

پای سیب زمینی,پای سیب شف طیبه,پای سیب زمینی و مرغ

آموزش شیرینی پزی و طرز تهیه پای سیب با دارچین بسیار خوشمزه و عالی در منزل

مواد لازم داخل پای سیب

  1. شکر :•: یک قاشق
  2. شکر قهوه ای :•: یک قاشق
  3. نمک :•: 1/4 قاشق
  4. دارچین :•: نصف قاشق
  5. آرد :•: سه قاشق
  6. جوز هندی :•: نصف قاشق
  7. سیب خرد شده بدون پوست :•: هفت عدد

شیرینی کشمشی,طرز تهیه شیرینی کشمشی,دستور تهیه شیرینی کشمشی

پای سیب,طرز تهیه پای سیب,دستور پخت پای سیب

 آموزش شیرینی پزی و دستور تهیه پای سیب قنادی بسیار خوشمزه و خانگی

طرز تهیه پای سیب

  • ظرفی را آماده کنید و در آن دوفنجان آرد،نمک،شیر و آب را بریزید و با هم مخلوط کنید و حسابی خمیر را با دست ورز بدهید تا خمیر پای سیب آماده شود.
  • پس از آماده شدن خمیر یک سطحی را آماده کنید تا خمیر را روی آن پهن کنید.روی سطح مورد نظری را که میخواهید خمیر را روی آن پهن کنید مقداری آرد بریزید که خمیر به سطح نچسبد، بعد با استفاده از یک وردنه خمیر را پهن کنید تا قطر آن به اندازه قطر مورد نظرتان برسد.
  • سپس ظرف دیگری آماده کنید و خمیر را داخل ظرف بگذارید و اضافه های خمیر را بگیر و آن را درون یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد.
  • بعد به سراغ مواد داخل پای سیب میرویم آنها را هم مثل مواد خمیر در ظرفی بریزید و خوب با هم مخلوط کنید تا مواد خوب به خورد هم بروند.پس از مخلوط کردن مواد، خمیر را از داخل یخچال بیرون بیاورید و مواد داخل پای سیب را داخل خمیر بریزید و باقیمانده خمیر را روی سطحی پهن کنید.
  • و به صورت نواری برش دهید البته نوار های باریک،تخم مرغ را در ظرفی خوب هم بزنید و آن را روی مواد داخل پای سیب به کمک یک قلمو بمالید.
  • بعد نوار هایی که آماده کرده بودید را به صورت عکس بالا روی پای سیب بچینید و با کمک قلمو یا فرچه مقداری شیر روی پای سیب بمالید، به اندازه ای شیر بمالید که پای سیب را خیس کنید.
  • فر را از قبل با درجه 200 سانتی گراد به مدت 10 الی 15 دقیقه گرم کنید،بعد از قرار دادن پای سیب در فر آن را روی 190 درجه سانتی گراد تظیم کنید و بگذارید تا پای سیب حدود 45 دقیقه در فر بماند تا آماده شود.
  • پس از پخت پای سیب آن را برش داده و در ظرف مورد نظر بریزید و میل کنید.

باقلوا,طرز تهیه باقلوا,دستور تهیه باقلوا

پای سیب رزا منتظمی,پای سیب,پای سیب آشپز خانه کوچک من

 آموزش شیرینی پزی و طرز تهیه پای سیب کیکی خوشمزه با عطر دارچین

چند نکته در مورد پای سیب

  • شما میتوانید پای سیب را به عنوان یک میان وعده یا دسر میل کنید.
  • شما همچنین میتوانید اگر نخواستید سیب خرد شده استفاده کنید میتوانید سیب ها را له کرده یا با رنده آنها را رنده کنید.
  • امیدوار هستیم این پست آموزش شیرینی پزی مورد توجه شما قرار گرفته باشد.

کیک تولد,طرز تهیه کیک تولد,دستور تهیه کیک تولد

آموزش طرز تهیه پای سیب





:: برچسب‌ها: آموزش طرز تهیه پای سیب ,
:: بازدید از این مطلب : 69
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 11 بهمن 1395 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: