آموزش طرز تهیه چلو گوشت
نوشته شده توسط : بهار

آموزش طرز تهیه چلو گوشت

چلو گوشت,طرز تهیه چلو گوشت,دستور تهیه چلو گوشت

آموزش آشپزی و طرز تهیه چلو گوشت گوسفندی خوشمزه و عالی در منزل

مواد لازم گوشت

  1. گوشت گردن گوسفندی :•: یک عدد
  2. پیاز :•: دو عدد
  3. رب گوجه فرنگی :•: دو قاشق غ
  4. نمک :•: به مقدار کافی
  5. فلفل :•: به مقدار کافی
  6. زعفران :•: به مقدار کافی
  7. چوب دارچین :•: به مقدار کافی
  8. برگ بو :•: به مقدار کافی
  9. آبلیمو :•: یک قاشق غ

رشته پلو,طرز تهیه رشته پلو,رشته پلو با گوشت چرخ کرده

چلو گوشت خوشمزه,چلو گوشت مجلسی,چلوگوشت نذری

آموزش آشپزی و طرز تهیه چلو گوشت نذری با گوشت گوسفندی در منزل

طرز تهیه چلو گوشت

  • ابتدا پیاز ها را پوست بکنید و بشویید و به شکل نگینی خرد کنید، سپس در تابه ای کمی روغن بریزید و تفت دهید. برای خوش طعم کردن گوشت قلمو تمیزی فراهم کنید و آن را به زعفران آغشته کنید و رو گوشت بکشید. کمی فلفل روی سطح گوشت بپاشید سپس گوشت را به پیاز اضافه کنید و شروع به تفت دادن کنید تا جایی که گوشت کاملا سرخ شده باشد.
  • قبل از اضافه کردن رب آن را تفت دهید، سپس مقدار مناسبی آب رو گوشت بریزید و چند عدد برگ بو و چوب دارچین را در کنارهای گوشت قرار دهیهد و اجازه دهید گوشت با شعله ای مناسب چیزی حدود سه تا چهار ساعت به آرامی پخته شود. شما می توانید برای خوشمزه شدن چلو گوشت به آن چند حبه سیر، هویج و فلفل دلمه ای اضافه کنید البته این به ذائقه شما بستگی دارد.
  • هنگامی که چلو گوشت در حال پخته شدن است، مقدار کمی نمک به آبگوشت اضافه کنید. لازم به ذکر است از ریختن نمک به صورت مستقیم روی گوشت خودداری کنید زیرا باعث سفت شدن گوشت می شود.
  • هنگامی که چلو گوشت کاملا پخته شد کمی زعفران به آن اضافه کنید تا عطر و طعمی عالی به خودش بگیرد. هنگامی که چلو گوشت پخته شد 1 پیمانه آب باید درون ظرف باقی مانده باشد، سپس برگ بو دارچین را از ظرف خارج کنید و آبگوشت را صاف کنید و آن را به همراه آبلیمو تازه در کنار چلو زعفرانی سرو کنید.

عدس پلو,طرز تهیه عدس پلو,عدس پلو با گوشت چرخ کرده

چلو گوشت زرندی,چلو گوشت گوسفندی,چلو گوشت گردن

آموزش آشپزی و دستور تهیه چلو گوشت گوساله فوق العاده خوشمزه در منزل

نکات چلو گوشت

  • شما می توانید چلو گوشت را همراه با پلو زعفرانی یا باقالی پلو سرو کنید.
  • زعفران، دارچین و نمک چاشنی و ادویه این چلو گوشت است و مقدار استفاده از آن ها به ذائقه شما بستگی دارد. در مرحله آخر زیر شعله گاز را زیاد کنید تا آب اضافی چلو گوشت گرفته شود و حدود یک پیمانه آب داشته باشد.
  • شما میتوانید از دست گوسفند به جای گردن استفاده کنید که طعم دلچسبی به غذا می بخشد.
  • امیدوار هستیم این پست آموزش آشپزی مورد توجه شما قرار گرفته باشد.

لوبیا پلو,طرز تهیه لوبیا پلو,لوبیا پلو با گوشت چرخ کرده

آموزش طرز تهیه چلو گوشت





:: برچسب‌ها: آموزش طرز تهیه چلو گوشت ,
:: بازدید از این مطلب : 61
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 10 بهمن 1395 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: