آموزش طرز تهیه سوپ مرغ
نوشته شده توسط : بهار

آموزش طرز تهیه سوپ مرغ

طرز تهیه سوپ مرغ با رشته,سوپ مرغ خوشمزه,سوپ مرغ و ورمیشل

آموزش آشپزی و طرز تهیه سوپ مرغ خوشمزه و عالی در منزل

مواد لازم سوپ مرغ

  1. گوشت مرغ :¤: نیم کیلوگرم
  2. هویج :¤: 2 عدد
  3. پیاز :¤: 2 عدد
  4. سیب زمینی :¤: 2 عدد
  5. سیر :¤: 2 حبه
  6. سبزی(جعفری،گشنیز،تره) :¤: به مقدار لازم
  7. آب :¤: 1.5 لیتر
  8. زرد چوبه ،نمک و فلفل سیاه :¤: به مقدار لازم

سوپ جو,طرز تهیه سوپ جو,سوپ جو با شیر

سوپ مرغ و فارچ, سوپ مرغ و سبزیجات,سوپ مرغ و جو

آموزش آشپزی و دستورپخت سوپ مرغ ساده و خوشمزه در منزل

طرز تهیه سوپ مرغ

  • ابتدا هویج ها و پیاز ها را بشویید و پس از شستن به کمک چاقو هویچ ها و پیاز ها را به صورت نگینی خرد کنید،بعد پوست سیر را بگیر و آن را به صورت خیلی ریز خرد نمایید.
  • ظرفی را روی حرارت قرار دهید و آب درون آن بریزید،بعد هویج،پیاز و سیر های را که خرد کرده بودید را به همراه مرغ داخل ظرف بریزید و کمی هم زرد چوبه به آن اضافه کنید و بگذارید با حرارت ملایم بپزد.
  • سیب زمینی ها را مثل هویج و پیاز ها به صورت نگینی خرد کنید، زمانی که مواد داخل ظرف نیم پز شدند سیب زمینی ها را به آنها اضافه میکنیم، دلیل اینک سیب زمینی ها را بعد از نیم پز شدن مواد اضافه میکنیم این است که سیب زمینی زودتر از مرغ و هویج میپزد،اگر سیب زمینی را همان اول بریزیم زودتر میپزد و در سوپ له میشود و ظاهر سوپ شما را خراب میکند.
  • زمانی که مرغ پخته شد آن را از ظرف خارج کنید و استخوان های مرغ را از گوشت آن جدا کنید و گوشت مرغ را کمی ریش ریش نمایید و آن را دوباره داخل ظرف بریزید.
  • به سراغ سبزی ها میرویم گشنیز،جعفری و تره را بشویید و به کمک چاقو آنها را خرد کنید و به مواد داخل ظرف اضافه کنید،و در آخر هم نمک و فلفل سیاه را اضافه کنید، و بگذارید سوپ مرغ روی حرارت ملایم به مدت 10 الی 15 دقیقه بماند تا آماده شود.
  • پس از آماده شدن سوپ آن را در ظرف مورد نظر بریزید و میل کنید.

سوپ نخود فرنگی,طرز تهیه سوپ نخود فرنگی,سوپ نخود فرنگی خانگی

سوپ مرغ,طرز تهیه سوپ مرغ,دستور پخت سوپ مرغ

آموزش آشپزی و طرز تهیه سوپ مرغ ایتالیایی برای سرماخورگی در منزل

چند نکته در مورد سوپ مرغ

  • سوپ مرغ را که درست میکنید نباید زیاد آبکی باشد،اگر آبکی شده بود میتوانید کمی آرد برنج را در آب سرد حل کنید و به آن کم کم اضافه کنید تا غلیظ بشود.
  • اگر دوست داشتید که سوپ شما رنگ داشته باشد میتوانید کمی رب گوجه فرنگی به آن اضافه کنید.
  • شما میتوانید در این سوپ از هر سبزیجات دیگری که خواستید استفاده کنید.
  • برای اینکه سوپ مرغ شما زیباتر شود میتوانید به جای ریش ریش کرن مرغ قبل از پختن آن،مرغ را به صورت نگینی خرد کنید.
  • امیدوار هستیم این پست آموزش آشپزی مورد توجه شما قرار گرفته باشد.

پاستا مرغ,طرز تهیه پاستا مرغ,دستور پخت پاستا مرغ

آموزش طرز تهیه سوپ مرغ





:: برچسب‌ها: آموزش طرز تهیه سوپ مرغ ,
:: بازدید از این مطلب : 61
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 9 بهمن 1395 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: