آموزش طرز تهیه لواشک آلوچه
نوشته شده توسط : بهار

آموزش طرز تهیه لواشک آلوچه

لواشک آلوچه,طرز تهیه لواشک آلوچه,دستور تهیه لواشک آلوچه

آموزش آشپزی و طرز تهیه لواشک آلوچه فوق العاده خوشمزه و ترش در منزل

مواد لازم لواشک آلوچه

  1. آلوچه :•: 1 کیلوگرم
  2. زرد آلو :•: 1 کیلو گرم
  3. آب :•: به مقدار لازم
  4. نمک :•: به مقدار لازم
  5. رب انار :•: به صورت دلخواه
  6. روغن مایع :•: به مقدار لازم

آموزش طرز تهیه لواشک آلوچه ملس و خانگی

آلوچه و لواشک,طرز تهیه لواشک هلو,طرز تهیه لواشک گوجه سبز

آموزش آشپزی و دستور تهیه لواشک آلوچه خوشمزه و ملس در خانه

طرز تهیه لواشک آلوچه

  • در ابتدا میوه هایی را که تهیه کرده اید خوب بشویید،پس از شستن پوست و هسته آنها را بگیرید.بعدر از این کار ظرفی را روی حرارت قرار دهید و میوه ها را دورن ظرف ریخته و روی میوه ها آب بریزید تا جایی که آب روی میوه ها را بگیرد.
  • بگذارید میوه ها حدود 2 الی 3 ساعت با حرارت ملایم بپزند،در هنگام پخت میوه ها با استفاده از کفگیر آنها را در ظرف له کنید تا یکدست شده و بهتر پخته شوند.
  • در این بخش از پخت باید نمک را به میوه ها اضافه کنید و در صورت تمایل میتوانید مقداری هم رب انار اضافه کنید و دوباره میوه ها را مخلوط کنید.
  • بعد از پخته شدن و یکدست شدن میوه ها ظرف را از روی حرارت بردارید و بگذارید تا کمی خنک شود.بعد از خنک شدن میوه های درون ظرف،سبد یا سبزی شوری با سوراخ های ریز به همراه یک قابلمه آماده کنید.
  • سبد یا سبزی شور را روی قابلمه ای که آماده کرده بودید قرار دهید و آرام آرام میوه های له شده را درون آن بریزید و دوباره با استفاده از کفگیر میوه های را له کنید.
  • له کردن میوه ها را تا جایی ادامه دهید که تفاله کمی از آنها باقی بماند،توجه داشته باشید مایعی که از میوه ها بدست می آید باید به غلیظی ماست زده شده باشد.
  • حال سینی یا پلاستیکی که میخواهید مایع لواشک آلوچه را داخل آن بریزید با روغن مایع چرب کنید،زیاد روغن لازم ندارد فقط به اندازه ای که مایع لواشک به سینی یا پلاستیک نچسبد.
  • قبل از ریختن مایع لواشک در سینی آن را خوب هم بزنید تا کاملا یکدست شود،قطر مایع لواشکی که در سینی میریزید باید بین 4 تا 7 میلی متر باشد.
  • پس از ریخت مایع در سینی آن را درجایی که رطوبت نداشته باشد و در زیر نور خورشید قرار دهید،مدت زمان آماده شدن لواشک آلوچه حدود 2 الی 3 روز است.
  • پس از اماده شدن لواشک میتوانید آن را به تکه های کوچکی تقسیم کنید و در نایلون بریزید و در یخچال نگهداری کنید.

آموزش طرز تهیه لواشک آلوچه ملس و خانگی

طرز تهیه آلوچه,طرز تهیه لواشک آلوچه,لواشک آلو

آموزش آشپزی و روش تهیه لواشک آلوچه بسیارخوشمزه در منزل

نکاتی در مورد لواشک آلوچه

  • توجه داشته باشید که قطر لواشک را با توجه به غلظت مایع لواشک در نظر بگیرد،اگر قطر لواشک بیش از حد باشد و مایع آن یکدست نباشد لواشک کپک میزند.
  • بهتر است که سینی که مایع لواشک آلوچه در آن است را دور از دسترس کودکان قرار دهید تانتیجه کارتان را خراب نکنند.
  • اگر میخواهید لواشک شما سریعتر آماده شود،میتوانید سینی مایع لواشک را درون فر قرار دهید تا آب اضافی آن از بین برود و لواشک شما سریعتر آماده شود.
  • امیدوار هستیم این پست آموزش آشپزی مورد توجه شما قرار گرفته باشد.

آموزش طرز تهیه لواشک آلوچه ملس و خانگی

آموزش طرز تهیه لواشک آلوچه





:: برچسب‌ها: آموزش طرز تهیه لواشک آلوچه ,
:: بازدید از این مطلب : 67
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 9 بهمن 1395 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: