آموزش طرز تهیه کباب کوبیده
نوشته شده توسط : بهار

آموزش طرز تهیه کباب کوبیده

کباب کوبیده,طرز تهیه کباب کوبیده,دستور کباب کوبیده

آموزش آشپزی و طرز تهیه کباب کوبیده مخصوص خوشمزه و عالی در منزل

مواد لازم کباب کوبیده

  1. گوشت چرخ کرده :♦: 1 کیلو گرم
  2. پیاز :♦: 300 گرم
  3. زعفران ساییده شده :♦: 1 قاشق غذا خوری
  4. نمک :♦: به میزان لازم
  5. فلفل :♦: به میزان لازم

جوجه کباب,طرز تهیه جوجه کباب,دستور تهیه جوجه کباب

کباب کوبیده بناب,کباب کوبیده تابه ای,کباب کوبیده خانگی

آموزش آشپزی و طرز تهیه کباب کوبیده زعفرانی بسیار خوشمزه در منزل

طرز تهیه کباب کوبیده

  • برای تهیه کباب کوبیده ابتدا باید پیاز ها را خوب بشورید و پوست بکنید و آن ها را با آن سمت رنده که ریز است رنده کنید و درون ظرفی بریزید. اگر هنگام رنده کردن پیاز ها آب انداختن آب آن ها را بگیرید و دور بریزید، ظرف پیاز را ها حدود سه تا چهار ساعت درون یخچال قرار دهید.
  • سپس گوشت چرخ شده را با نمک و فلفل مخلوط کنید و به پیاز رنده شده اضافه کنید و ورز دهید. زعفران ساییده شده را مقداری آب جوش حل کنید و روی مواد کباب کوبیده بریزید، و دوباره با دست تان شروع کنید به ورز دادن مواد کباب کوبیده تا مواد کباب حالت چسبندگی به خودش بگیرد.
  • اکنون مواد کباب را حدود دو تا سه ساعت دورن یخچال قرار دهید تا استراحت کند.
  • برای سیخ زدن کباب باید نکاتی را بدانید. ابتدا کاسه ای کوچک فراهم کنید و درون آن مقداری آب سرد بریزید و کنار دست تان قرار دهید.
  • قبل از اینکه اندکی از مواد کباب کوبیده را بردارید دست تان را در آبی که درون کاسه است خیس کنید، و بعد مقدرای از مواد کباب کوبیده بردارید و آن را به شکل دوک خیاطی در بیاورید و سیخ را در دست راست قرار دهید.
  • سیخ را روی مواد کباب کوبیده بگذارید و از ابتدا و انتها مواد را به سیخ بچسبانید، وقتی که مواد کباب به سیخ چسبید دوباره دست تان را داخل ظرف آب سر کنید و روی سیخ بکشید تا اثر انگشتان روی گوشت باقی بماند.
  • سپس سیخ را کنار بگذارید و با بقیه مواد و سیخ ها همین کار کنید.

کباب چنجه,طرز تهیه کباب چنجه,کباب چنجه چوبی

کباب کوبیده در فر,کباب کوبیده مخصوص,کباب کوبیده خوشمزه

آموزش آشپزی و دستور تهیه کباب کوبیده گلپایگان خوشمزه و لذیذ در منزل

روش پخت کباب کوبیده

  • پس از این که تمامی سیخ ها را آماده کردید وقت آن است آتش بر پا کنید. اگر از چوب برای درست کردن آتش استفاده می کنید باید صبر کنید تا آتش تبدیل به ذغال شود و بعد سیخ ها روی آن قرار دهید.
  • هنگامی که سیخ ها را روی آتش قرار دادید آن ها را باد بزن باد بزنید تا کباب ها خودشان را بگیرند.هنگامی که کباب کوبیده برشته شد و خودش را گرفت دیگر نیازی نیست باد بزنید.

کباب برگ,طرز تهیه کباب برگ,کباب برگ خانگی

کباب کوبیده در فر,کباب کوبیده مخصوص,کباب کوبیده خوشمزه

آموزش آشپزی و دستور تهیه کباب کوبیده بزرگ به روش رستوران در منزل

نکات کباب کوبیده

  • این نکات باعث می شود تا شما کباب کوبیده خوشمزه ای آماده کنید.
  • گوشت کباب را باید 2 بار چرخ کنید، برای آماده کردن گوشت بهتر است از گوشت خالص گوسفند یا از گوشت گوسفند و گوساله استفاده کنید.
  • برای تهیه کباب کوبیده نمی توانید به تنهای از گوشت گوساله استفاده کنید زیرا گوشت گوساله فاقد چربی لازم است، و باید ترکیبی از گوشت گوساله و گوسفند استفاده کنید.لازم به ذکر است از قسمت های چرب گوشت گوسفند در تهیه کباب کوبیده استفاده نکنید.
  • برای اینکه مطئمن شوید و نگران دور ریخت کباب شوید بهتر است یک یا دو تخم مرغ به مواد کباب اضافه کنید. برنج مخصوص این چلو کباب باید چلو کش باشد و آن را در قابلمه یا پلو پز آماده کنید.
  • مدت زمان آماده کردن مواد کباب کوبیده حدود سه ساعت است. زمان پخت کباب کوبیده حدود نیم ساعت است.
  • امیدوار هستیم این پست آموزش آشپزی مورد توجه شما قرار گرفته باشد.

کباب شیشلیک,طرز تهیه کباب شیشلیک,کباب شیشلیک شاندیز

آموزش طرز تهیه کباب کوبیده





:: برچسب‌ها: آموزش طرز تهیه کباب کوبیده ,
:: بازدید از این مطلب : 44
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 7 بهمن 1395 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: