آموزش طرز تهیه ته چین مرغ
نوشته شده توسط : بهار

آموزش طرز تهیه ته چین مرغ

ته چین مرغ,طرز تهیه ته چین مرغ,دستور تهیه ته چین مرغ

آموزش آشپزی و طرز تهیه ته چین مرغ مجلسی در منزل

مواد لازم ته چین مرغ

  1. برنج :•: پنج پیمانه
  2. ماست :•: 1/2 پیمانه
  3. روغن :•:   3/4 پیمانه
  4. زرده تخم مرغ :•: سه عدد
  5. زعفران دم کرده :•: به مقدار لازم
  6. نمک :•: به مقدار لازم
  7. فلفل :•: به مقدار لازم

برنج آبکشی,طرز تهیه برنج آبکشی,برنج

ته چین,ته چین مرغ در فر,ته چین مرغ مجلسی

آموزش آشپزی و دستور تهیه ته چین مرغ خوشمزه در منزل

طرز تهیه ته چین مرغ

  • برای تهیه ته چین مرغ ابتدا باید برنج را خوب پاک کنید و چندین بار آب کشی کنید. سپس آن را در آب و نمک چند ساعتی بگذارید تا خیس بخورد. قابلمه ای فراهم کنید و تا نیمه آن را پر آب کنید و روی شعله ی زیاد قرار دهید. برنج را به همراه آب و نمک درون قابلمه خالی کنید در طول پخت برنج را با کفگیر هم بزنید و صبر داشته باشید تا برنج نرم و کاملا مغز پخت بشود.
  • یک تا دو قاشق روغن درون برنج در حال جوشیدن بریزید،وقتی که برنج پخته شد سپس برنج را درون آبکش بریزید و کمی آب ولرم روی برنج بریزید تا شوری و لیزی آن گرفته شود.سپس روغن را با یک پیمانه آب داغ کنید، نصف آن برای روی برنج و بقیه آن را در ظرف دم کردن برنج بریزید.
  • اکنون ماست، زرده تخم مرغ، زعفران دم شده، نمک و فلفل را خوب با هم مخلوط کنید. سپس هر دو یا سه کفگیر برنج را به مایه ته چین مرغ اضافه کنید و مخلوط کنید و در ظرفی که میخواهید ته چین مرغ را در آن آماده کنید بریزید، و با پشت قاشق برنج ها را روی هم صاف کنید تا بهم بچسبند.حالا بقیه آب و روغن را روی برنج بریزید و در ظرف را بگذارید.
  • فر را در درجه 170 سانتی گراد گرم کنید و ظرف ته چین مرغ را به مدت یک ساعت درون فر قرار دهید تا ته ظرف کاملا بسته وطلایی رنگ شود.
  • در آخر کار زمانی که ته چین مرغ پخته شد در ظرف را بردارید تا روی ته چین هم طلایی شود.
  • در صورت نبودن فر ظرف ته چین مرغ را روی حرارت تند قرار دهید و وقتی برنج بخار کرد بقیه آب و روغن را روی برنج بریزید،سپس رو در ظرف ته چین یک دم کن قرار دهید و حرارت را ملایم کنید و ظرف را روی شعله پخش کن قرار دهید تا ته چین مرغ به آرامی دم بکشد.

چلو گوشت,طرز تهیه چلو گوشت,چلو گوشت مجلسی

ته چین مرغ در پلو پز,ته چین مرغ و قارچ,ته چین مرغ برای دو نفر

آموزش آشپزی و دستور تهیه ته چین مرغ قالبی خوشمزه و خوش عطر در منزل

نکات ته چین مرغ

  • مدت زمان آماده سازی مواد ته چین مرغ حدودا نیم ساعت است.
  • زمان پخت شدن ته چین مرغ حدود یک ساعت است.
  • مقدار مواد اولیه ته چین مرغ برای 4 نفر است.
  • امیدوار هستیم این پست آموزش آشپزی مورد توجه شما قرار گرفته باشد.

زرشک پلو,طرز تهیه زرشک پلو,زرشک پلو با مرغ

آموزش طرز تهیه ته چین مرغ





:: برچسب‌ها: آموزش طرز تهیه ته چین مرغ ,
:: بازدید از این مطلب : 46
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 7 بهمن 1395 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: