آموزش طرز تهیه پیتزا پپرونی ایتالیایی
نوشته شده توسط : بهار

آموزش طرز تهیه پیتزا پپرونی ایتالیایی

پیتزا پپرونی,طرز تهیه پیتزا پپرونی,دستور تهیه پیتزا پپرونی

آموزش آشپزی و طرز تهیه پیتزا پپرونی خوشمزه در منزل

مواد لازم پیتزا پپرونی

  1. سس قرمز :•: یک عدد
  2. خمیر پیتزا :•: یک بسته
  3. پنیر پیتزا :•: یک بسته
  4. سوسیس پپرونی :•: به مقدار لازم
  5. گوجه فرنگی :•: به مقدار لازم
  6. فلفل دلمه :•: به مقدار لازم
  7. ادویه :•: به مقدار لازم
  8. روغن مایع :•: به مقدار لازم

پیتزا مخلوط,طرز تهیه پیتزا مخلوط,پیتزا مخلوط خانگی

پیتزا پپرونی خوشمزه,پیتزا پپرونی ایتالیایی,عکس پیتزا پپرونی

آموزش آشپزی و طرز تهیه پیتزا پپرونی خوشمزه در منزل

طرز تهیه پیتزا پپرونی

  • ابتدا قبل از آماده کردن مواد پیتزا پپرونی فر را در دمای 120 درجه گرم کنید.سپس سینی مخصوص پیتزا و کیک را بیرون بیاورید و کف سینی را با روغن آغشته کنید تا خمیر هنگام پخته شدن به سینی نچسبد.
  • باید توجه داشته باشید اگر دور خمیر خشک باشد در پخت ممکن است بسوزد بهتر است دور خمیر پیتزا رو کمی مرطوب کنید.اکنون سس قرمز را روی نان بمالید بعد پنیر پیتزا رنده شده را روی سس بریزید تا کاملا سطح نان را بپوشاند.
  • حالا سوسیس پپرونی را به شکل حلقه حلقه خورد کنید و روی پنیر پیتزا بچینید.سپس گوجه فرنگی و فلفل دلمه را با آب خوب بشورید و خرد کنید و روی پیتزا پپرونی بریزید.
  • سینی را درون فر قرار بدهید و درجه را روی 220 درجه سانتی گراد تنظیم کنید.شما باید در طول پخت هر 15 دقیقه پیتزا را چک کنید و هروقن مطمئن شدید پیتزا پپرونی پخته شد و پف کرد آن را از فر بیرون بیاورید و منتظر بمانید کمی سرد شود سپس میل کنید.
  • امیدوار هستیم این پست آموزش آشپزی مورد توجه شما قرار گرفته باشد.

پیتزا مارگاریتا,طرز تهیه پیتزا مارگارتیا,پیتزا مارگاریتا ایتالیایی

آموزش طرز تهیه پیتزا پپرونی ایتالیایی





:: برچسب‌ها: آموزش طرز تهیه پیتزا پپرونی ایتالیایی ,
:: بازدید از این مطلب : 49
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 5 بهمن 1395 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: