ابتدا باید گوشت را با دقت به صورت نوار های باریک برش بزنید. سپس پیاز ها را بشویید و پوست بکنید، و به شکل خلالی خرد کنید و در روغن یا کره تفت دهید. ما به شما توصیه میکنیم برای تفت دادن پیاز از کره استفاده کنید، چون باعث خوشمزه شده غذا می شود و کالری بیشتر دارد.
هنگامی پیاز ها آماده شدند و به رنگ طلایی در آمدند، کمی زرد چوبه و فلفل به آن اضافه کنید و با هم تفت دهید.سپس گوشت های را که از قبل برش داده ایم را به پیاز و ادویه جات اضافه کنید و تفت دهید.بعد حدود یک تا دو لیوان آب روی مواد بیف استروگانف بریزید و شعله کم کنید منتظر بمانید تا گوشت به خوبی پخته شود.
اکنون در این مدتی که میخواد مواد بیف استروگانف پخته شود، شما می توانید قارچ ها را بشوید و برش بزنید و در مقداری کره تفت دهید.بعد از یک ربع که گذشت به مواد بیف استروگانف نمک و قارچ ها را اضافه کنید.
سپس در ظرفی دیگر با آرد، شیر و مقداری نمک و فلفل سس را آماده کنید.در آخر سس را روی مواد بریزید و شعله گاز را کم کنید تا طعم مواد بیف استروگانفباهم ترکیب شوند.
بیف استروگانف با خامه خوشمزه و لذیذتر است، پس می توانید قبل از سرو کردن مقداری خامه به مواد بیف استروگانف اضافه کنید.
امیدوار هستیم این پست آموزش آشپزی مورد توجه شما قرار گرفته باشد.