آموزش طرز تهیه باقلوا
نوشته شده توسط : بهار

آموزش طرز تهیه باقلوا

باقلوا استانبولی،طرز تهیه باقلوا استانبولی,دستور تهیه باقلوا استانبولی

آموزش شیرینی پزی و طرز تهیه باقلوا ترکی فوق العاده خوشمزه و مجلسی در منزل

مواد لازم باقلوا

  1. زرده تخم مرغ :•: دو عدد
  2. روغن مایع :•: سه قاشق
  3. شیر یک :•: استکان
  4. بکینگ پودر :•: یک قاشق
  5. آرد سفید :•: دو لیوان

شیرینی کشمشی,طرز تهیه شیرینی کشمشی,شیرینی کشمشی بازاری

باقلوا,باقلوا قزوین,باقلوا یزدی

آموزش شیرینی پزی و دستور تهیه باقلوا با خمیر هزار لا خوشمزه و عالی در منزل

مواد لازم مایه وسط باقلوا

  1. پودر قند :•: یک لیوان
  2. پودر مغز پسته :•: یک لیوان
  3. پودر تخم گشنیز :•: یک قاشق
  4. هل و دارچین :•: یک قاشق

شیرینی دانمارکی,طرز تهیه شیرینی دانمارکی,دستور تهیه شیرینی دانمارکی

باقلوا رشته ای,باقلوا تبریز,باقلوا عربی

آموزش شیرینی پزی و طرز تهیه باقلوا خانگی بسیار خوشمزه و عالی در منزل

مواد لازم شهد باقلوا

  1. شکر :•: یک لیوان
  2. مخلوط آب و گلاب :•: یک لیوان

شیرینی نارگیلی,طرز تهیه شیرینی نارگیلی,شیرینی نارگیلی پفکی

باقلوا ترکی,باقلوا لبنانی,باقلوا اصفهانی

آموزش شیرینی پزی و طرز تهیه باقلوا رشته ای و مجلسی در منزل

طرز تهیه باقلوا

  • ابتدا زرده تخم مرغ در ظرفی بریزید و سپس شیر و روغن مایع را نیز به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید.بعد آرد و بکینگودر را با هم مخلوط کنید و به مواد باقلوا اضافه کنید،مقدار آرد باید طوری باشد که خمیر به دست نچسبد.
  • سپس خمیر باقلوا را حدود 4 ساعت در نایلکس بگذارید تا استراحت کند.اکنون در این مدت که خمیر باقلوا می خواهد استراحت کند مغز ها را با پودر قند مخلوط کنید و به آن ها تخم گشنیز، هل و دارچین اضافه کنید و با چند قاشق گلاب مرطوب کنید تا حالت چسبندگی به خود بگیرد.
  • هنگامی که خمیر باقلوا آماده شد مقداری از آن را بردارید و گلوله های درست کنید به اندازه یک فندق و به بزرگی یک سکه 50 تومنی با وردنه پهن کنید و مقداری از مایه باقلوا را درون خمیر بریزید و از دو طرف بهم بی آورید و دو طرف دیگر را از بالا جمع کنید و دور هم بپچانید و مثل بقچه آن را جمع کنید و سر باقلوا را در روغن بزنید.
  • سپس سینی فر آماده کنید و کف آن را با روغن آغشته کنید، و باقلوا ها رو درون آن بچینید.فر را از قبل روی حرارت 180 درجه سانتی گراد گرم کنید، و سپس باقلوا ها را به مدت 15 تا 20 دقیقه در فر بگذارید.
  • هنگامی که روی باقلوا ها طلایی رنگ شد آنها را از داخل فر در بیاورید و منتظر بمانید تا سرد شود. وقتی باقلوا ها سرد شدند آن ها را داخل شربتی که با آب و گلاب و شکر تهیه کرده بودید بغلتانید و سپس میل کنید.

مسقطی,طرز تهیه مسقطی,مسقطی شیرازی

طرز تهیه باقلوا ترکی,طرز تهیه باقلوا اصفهانی,طرز تهیه باقلوا با خمیر یوفکا

آموزش شیرینی پزی و طرز تهیه باقلوا استانبولی خوشمزه و بینظیر در منزل

نکات باقلوا

  • باقلوا عضو دسته شیرینی ها خشک است.
  • مقداز زمانی که برای تهیه باقلوا و مواد آن دارید از 20 دقیقه تا 4 ساعت است.
  • این دستور تهیه باقلوا برای 8 نفر می باشد.
  • امیدوار هستیم این پست آموزش شیرینی پزی مورد توجه شما قرار گرفته باشد.

راحت الحقوم,طرز تهیه راحت الحقوم,راحت الحقوم ژله ای

آموزش طرز تهیه باقلوا





:: برچسب‌ها: آموزش طرز تهیه باقلوا ,
:: بازدید از این مطلب : 100
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 5 بهمن 1395 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: