آموزش طرز تهیه اشکنه تخم مرغ
نوشته شده توسط : بهار

آموزش طرز تهیه اشکنه تخم مرغ

اشکنه,طرز تهیه اشکنه,دستور تهیه اشکنه

آموزش آشپزی و طرز تهیه اشکنه بسیار خوشمزه و سالم در منزل

مواد لازم اشکنه

  1. کره :•: 30 گرم
  2. پیاز :•: 1 عدد
  3. آرد :•: 2 قاشق
  4. تخم مرغ :•: 2 عدد
  5. آب :•: 3 لیوان
  6. مرزه خشک :•: 1 قاشق
  7. نمک، زردچوبه و فلفل :•: به مقدار لازم

املت فرانسوی,طرز تهیه املت فرانسوی,املت فرانسوی ساده

اشکنه تخم مرغ,اشکنه کشک,اشکنه گوجه

آموزش آشپزی و دستور تهیه اشکنه تخم مرغ بسیار خوشمزه و عالی در منزل

طرز تهیه اشکنه

  • ابتدا پیاز را پوست کنده و خرد کنید، سپس قابلمه ای فراهم کنید و پیاز ها را با کره سرخ کنید. همین که پیاز ها طلایی رنگ شدند آرد را به تابه اضافه کنید و تفت دهید.
  • مرزه، نمک، زرد چوبه و فلفل را اضافه کنید و هم بزنید تا همه مواد حسابی مخلوط شوند. اکنون آب را به ظرف اضافه کنید و شعله را کم کنید تا بجوشد و غلیظ شود.
  • بعد از این که مواد اشکنه تخم مرغ جوشید تخم مرغ ها را درون قابلمه بشکنید، همین که تخم مرغ ها سفت شد و خودش را گرفت اشکنه تخم مرغ ما آماده است.
  •  میزان غلظت اشکنه تخم مرغ مثل سوپ است و مدت زمان برای تهیه اشکنه چیزی حدود نیم ساعت می باشد.اشکنه را همراه با پیاز یا ترشی سرو کنید.
  • امیدوار هستیم این پست آموزش آشپزی مورد توجه شما قرار گرفته باشد.

املت یونانی,طرز تهیه املت یونانی,املت یونانی اصلی

آموزش طرز تهیه اشکنه تخم مرغ





:: برچسب‌ها: آموزش طرز تهیه اشکنه تخم مرغ ,
:: بازدید از این مطلب : 44
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 5 بهمن 1395 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: