آموزش طرز تهیه ترشی بادمجان
نوشته شده توسط : بهار

آموزش طرز تهیه ترشی بادمجان

ترشی بادمجان لیته,ترشی بادمجان شکم پر,ترشی بادمجان ساده

آموزش آشپزی و دستور تهیه ترشی بادمجان خوشمزه و عالی در منزل

مواد لازم ترشی بادمجان

  1. بادمجان :♦: یک کیلوگرم
  2. سیر :♦: 400 گرم
  3. سبزی ترشی (نعنا،جعفری،ترخون و سبزی های معطر) :♦: 100 گرم
  4. سبزی خشک معطر :♦: به مقدار کافی
  5. فلفل سبز تند :♦: به مقدار دلخواه
  6. سرکه قرمز :♦: به مقدار کافی
  7. نمک :♦: به مقدار کافی
  8. گلپر،سیاه دانه،فلفل قرمز و سیاه :♦: به مقدار کافی در صورت تمایل

ترشی مخلوط,طرز تهیه ترشی مخلوط,ترشی مخلوط فوری

ترشی بادمجان کبابی,ترشی بادمجان کوچک,ترشی بادمجان سفید

آموزش آشپزی و دستور تهیه ترشی بادمجان شکم پر خوشمزه خانگی

طرز تهیه ترشی بادمجان

  • برای تهیه ترشی بادمجان باید ابتدای کار سر و انتهای بادمجان ها را بزنید و بعد آنها را به صورت درشت درشت خرد نمایید.پس از خرد کردن بادمجان ها به سراغ سیر ها میرویم سیر ها را خوب بشوید و پوست آنها را بکنید،بعد از پوست کندن سیر ها با چاقو سیر ها را خرد کنید همچنین میتوانید سیر ها را بکوبید تا له بشوند.
  • ظرفی را روی حرارت قرار بدهید،بعد داخل ظرف مقداری سرکه بریزید و پس از آن بادمجان هایی را که خرد کرده بودید در ظرف ریخته و به آنها کمی نمک بیفزایید و بگذارید روی حرارت تا سرکه به جوش آید و بادمجان ها کمی پخته بشوند.
  • توجه داشته باشید که لازم نیست بادمجان ها زیا پخته بشوند به اندازه نیم پز کافی است.
  • پس از اتمام کار بادمجان ها آنها را درون آبکش بریزید تا سرکه اضافی از آنها گرفته بشود،پس از گرفته شدن سرکه از بادمجان ها بگذارید تا آنها کمی خنک بشوند.
  • بعد از خنک شدن بادمجان ها آنها را به صورت لایه لایه در ظرف مورد نظر بریزید،به این صورت که در روی هر لایه از بادمجان مقداری سیر خرد شده یاله شده،کمی سبزی خشک معطر و مقداری سبزی ترشی و در لایه آخر با توجه با ذائقه خود 1 یا 2 عدد فلفل تند برای تند شدن ترشی قرار بدهید و در آخرین مرحله از درست کردن ترشی بادمجان مقدار کمی از مخلوط سرکه و نمک را اضافه نمایید و درب ظرف مورد نظر را خوب ببندید.
  • ظرف ترشی را برای مدت زمان یک هفته در کابینت بگذارید و توجه داشته باشید بعد از 3 روز ترشی را چک نمایید که سرکه آن کم نشده باشد.
  • درصورتی که سرکه ترشی کم شده بود مقداری سرکه روی آن بریزید،شما میتوانید پس از یک هفته ترشی را در یخچال قرار دهید و استفاده نمایید.
  • هرچقدر این ترشی بادمجان در ظرف بماند طعم آن خوشمزه تر میشود.

ترشی لیته,طرز تهیه ترشی لیته,ترشی لیته مخلوط

ترشی بادمجان,طرز تهیه ترشی بامجان,دستور تهیه ترشی بادمجان

آموزش آشپزی و طرز تهیه ترشی بادمجان لیته خوشمزه با طعمی عالی

چند نکته در مورد ترشی بادمجان

  • اگر شما به تندی علاقه مند هستید میتوانید در هر لایه از ترشی بادمجان فلفل تند قرار بدهید که ترشی تند تند بشود.
  • توجه کنید که اضافه نمودن سیر بیش از حد باعث تندی ترشی میشود اگر به تندی حساسیت دارید به مقدار استفاده فلفل و سیر توجه کنید.
  • بسیاری از سیاه دانه در این ترشی استفاده میکنند اگر شما دوست ندارید میتوانید مقدار کمی در ترشی بادمجان بریزید.
  • مقدار نمک مورد نیاز این ترشی در هر ظرف بزرگ نصف قاشق است چون هنگام پخت بادمجان ها هم به آنها نمک اضافه کرده ایم.
  • توجه داشته باشد که در هنگام پخت بادمجان ها زیادی نپزند که له بشون به اندازه ای پخته شوند که خامی آنها گرفته بشود.
  • امیدوار هستیم این پست آموزش آشپزی مورد توجه شما قرار گرفته باشد.

ترشی انبه,طرز تهیه ترشی انبه,ترشی انبه بندری

آموزش طرز تهیه ترشی بادمجان





:: برچسب‌ها: آموزش طرز تهیه ترشی بادمجان ,
:: بازدید از این مطلب : 49
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 4 بهمن 1395 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: