آموزش طرز تهیه استیک گوشت
نوشته شده توسط : بهار

آموزش طرز تهیه استیک گوشت

استیک ,طرز تهیه استیک,دستور پخت استیک

آموزش آشپزی و دستور تهیه استیک گوشت آبدار و مجلسی در منزل

مواد لازم استیک گوشت

  1. گوشت راسته گوساله :•: یک کیلوگرم
  2. روغن زیتون :•: دو قاشق
  3. نمک و فلفل :•: به مقدار کافی

اشترودل گوشت,طرز تهیه اشترودل گوشت,اشترودل

استیک ماهی,استیک گوساله,استیک نوت

آموزش آشپزی و دستور پخت استیک گوشت گوساله خوشمزه در منزل

طرز تهیه استیک گوشت

  • برای تهیه استیک گوشت ابتدا باید گوشت ها را خوب بشویید و بعد از شستن آنها را روی تخته چوبی پهن کنید.
  • گوشت ها را به صورت ورقه ای برش بدهید توجه داشته باشید قطر هر ورقه 3 سانتی متر بیشتر نشود که موقع پخت کاملا مغز پخت شود.
  • همین طور میتوانید با استفاده از گوشتکوب گوشت ها را بکوبید تا نازک و پهن بشوند.بعد تمام شدن کار ، هر دو طرف گوشت ها را به روغن زیتون آغشته کنید و با استفاده از نمک و فلفل سیاه آن ها را طعم دار کنید.
  • چند دقیقه ای گوشت ها را به حال خود رها کنید تا دمای آنها با دمای محیط یکی شود.
  • اکنون باید به سراغ منقل بروید و در داخل آن ذغال برزید و ذغال ها را کاملا سرخ کنید.
  • زمانی که ذغال ها آماده شدن یک توری روی منقل قرار دهید برای کباب کردن استیک گوشت آنها را روی توری قرار دهید تا کباب بشوند. برای کباب شدن هر طرف استیک گوشت حدود 10 دقیقه زمان کافی است.
  • زمانی که استیک گوشت خوب پختت آنها را از روی توری بردارید و در ظرف مورد نظر گذاشته و با سس مخصوص میل نمایید.

رولت گوشت,طرز تهیه رولت گوشت,رولت گوشت با قارچ

استیک,استیک با سس قارچ,استیک با گوشت راسته

آموزش آشپزی و طرز تهیه استیک گوشت آبدار با عطر و طعمی بینظیر

مواد لازم سس

  1. روغن زیتون یا کره :•: یک قاشق
  2. قارچ خرد شده :•: 150 گرم
  3. خامه غلیظ :•: 150 میلی گرم
  4. سیر خرد شده :•: دو حبه
  5. فلفل سیاه :•: نصف قاشق
  6. نمک :•: به مقدار کافی

خوراک گوشت,طرز تهیه خوراک گوشت,خوراک گوشت و قارچ

استیک گوشت,استیک گوشت گوساله,استیک گوشت در فر

آموزش آشپزی و دستور پخت استیک گوشت بسیار خوشمزه خانگی

طرز تهیه سس

  • قبل از هر کاری قارچ ها را خوب بشویید و با چاقو خرد کنید پس از خرد کردن قارچ ها تابه ای را روی حرارت قرار دهید و روغن زیتون یا (کره) را داخل تابه بریزید بعد از آن قارچ های خرد شده را داخل تابه ریخته و با حرارت بالا تفت بدهید تا رنگ قارچ ها قهوه ای بشود.
  • حالا خامه، نمک و فلفل را به قارچ ها اضافه نمایید و حرارت را کم کنید تا مواد داخل تابه شروع به جوشیدن کنند در حین جوشیدن مواد آنها را هم بزنید تا ته نگیرند. اکنون سیر ها را اضافه کنید و دوباره با مواد مخلوط کنید تا طعم بگیرند.
  • بعد از 2 دقیقه تابه را از روی حرارت برداشته، اکنون سس شما آماده است سس را روی استیک گوشت ریخته و نوش جان کنید.
  • امیدوار هستیم این پست آموزش آشپزی مورد توجه شما قرار گرفته باشد.

استیک ماهی,طرز تهیه استیک ماهی,استیک ماهی قزل آلا

آموزش طرز تهیه استیک گوشت





:: برچسب‌ها: آموزش طرز تهیه استیک گوشت ,
:: بازدید از این مطلب : 50
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 4 بهمن 1395 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: