آموزش کامل طرز تهیه خورشت قیمه
نوشته شده توسط : بهار

آموزش کامل طرز تهیه خورشت قیمه

خورشت قیمه با مرغ,خورشت قیمه زرشک,خورشت قیمه بادمجان

آموزش آشپزی و طرز تهیه خورشت قیمه مجلسی و خوشمزه در منزل

مواد لازم خورشت قیمه

  1. لپه :¤: 1 لیوان
  2. پیاز :¤: 2 عدد
  3. گوشت گوسفند :¤: به مقدار دلخواه
  4. رب گوجه فرنگی :¤: 4 قاشق
  5. آب :¤: به مقدار کافی
  6. روغن :¤: به مقدار کافی
  7. زرد چوبه ،نمک و فلفل :¤: به مقدار کافی

خورشت قورمه سبزی,طرز تهیه خورشت قورمه سبزی,دستور پخت خورشت قورمه سبزی

خورشت قیمه,طرز تهیه خورشت قیمه,دستور پخت خورشت قیمه

آموزش آشپزی و دستور پخت خورشت قیمه نذری بسیار خوشمزه و جا افتاده در منزل

طرز تهیه خورشت قیمه

  • برای تهیه خورشت قیمه ابتدا باید لپه ها را بگذارید چند ساعت خیس بخورند. بعد پیاز ها را با چاقو به صورت نگینی خرد کنید. سپس ظرفی را روی حرارت قرار دهید و کمی روغن داخل ظرف بریزید بعد پیاز ها را با کمی زرد چوبه در ظرف تفت بدهید.
  • تفت دادن را تا زمانی که پیاز ها طلایی رنگ بشوند ادامه دهید.حال به سراغ گوشت میرویم تخته گوشت خود را آماده کنید بعد گوشت را روی آن قرار داده و گوشت را به تکه های کوچک تقسیم کنید.
  • توجه داشته باشید تکه های گوشت نه خیلی ریز باشند نه زیادی بزرگ بعد از خرد کردن گوشت تکه های خرد شده را به مواد داخل ظرف اضافه میکنیم و با پیاز ها دوباره تفت میدهیم، زمانی که رنگ گوشت تغییر کرد به آن کمی آب اضافه نمایید و اجازه بدهید تا گوشت خوب بپزد.
  • بعد مقداری دیگری پیاز خرد کنید و در ظرفی جداگانه شروع به تفت دادن کنیدو لپه های که از قبل خیسانده بودید را به پیاز ها اضافه کنید و دوباره تفت دهید بعد از کمی تفت دادن به پیاز ها و لپه ها آب اضافه کنید و بگذارید تا خوب بپزند.
  • پس از پخت تمامی مواد آن ها را با هم مخلوط کرده و رب گوجه هم پس از تفت دادن به مواد اضافه کنید،نمک و فلفل را  نیز اضافه نمایید و بگذارید دوباره روی حرارت تا خوب خورشت قیمه جا بیفتد.در آخر هم میتوانید با استفاده از خلال سیب زمینی خورشت را تزئین نمایید.

خورشت بامیه,طرز تهیه خورشت بامیه,دستور پخت خورشت بامیه

خورشت قیمه نذری,خورشت قیمه با گوشت چرخ کرده,خورشت قیمه مجلسی

آموزش آشپزی و طرز تهیه خورشت قیمه نذری و مجلسی با عطر و طعمی عالی

نکته برای جلوگیری از له شدن لپه

  • همان طور که در بالا مشاهده کردید برای پخت خورشت قیمه باید گوشت و لپه در ظرف هایی جداگانه پخته شوند چون زمان پخت هر کدام متفاوت است و گوشت دیر تر میپزد.
  • اگر آنها را در یک ظرف بریزد و شروع به پخت کنید یا گوشت نمیپزد یا لپه له میشود و به همین دلیل باید در ظرفی جداگانه پخته شوند.

خورشت آلو اسفناج,طرز تهیه خورشت آلو اسفناج,دستور پخت خورشت آلو اسفناج

خورش قیمه نثار,خورش قیمه بادمجان مجلسی,خورشت قیمه

 آموزش آشپزی و دستور تهیه خورشت قیمه مجلسی و نذری جا افتاده در منزل

چند طعم دهنده خورشت قیمه

  • بسیاری ها برای طمع دادن به خورشت قیمه از لیمو عمانی یا آبلیمو استفاده میکنند.و همچنین میتوانید از زعفران و گلاب به خاطر عطر بی نظیرشان استفاده نمایید.
  • توجه داشته باشد هر کدام از موارد بالا را خواستید استفاده نماییید در 10 دقیقه آخر به خورشت اضافه کنید.
  • امیدوار هستیم این پست آموزش آشپزی مورد توجه شما قرار گرفته باشد.

خورشت باقلا قاتق,طرز تهیه خورشت باقلا قاتق,خورش باقلا قاتق

آموزش کامل طرز تهیه خورشت قیمه





:: برچسب‌ها: آموزش کامل طرز تهیه خورشت قیمه ,
:: بازدید از این مطلب : 59
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 4 بهمن 1395 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: