آموزش طرز تهیه آش رشته
نوشته شده توسط : بهار

آموزش طرز تهیه آش رشته

آش رشته,طرز تهیه آش رشته,دستور آش رشته

آموزش آشپزی و طرز تهیه آش رشته مجلسی فوق العاده خوشمزه در منزل

مواد لازم آش رشته

  1. لوبیا چیتی :•: یک لیوان
  2. نخود :•: یک لیوان
  3. عدس :•: یک لیوان
  4. لوبیا سفید :•: یک لیوان
  5. آرد گندم :•: یک قاشق
  6. پیاز داغ :•: یک لیوان
  7. سیر داغ :•: ½ لیوان
  8. نعنا داغ :•: برای تزیین
  9. سبزی آش :•: دو کیلو گرم

آش شله قلمکار,طرز تهیه آش شله قلمکار,آش شله قلمکار اصل

آش رشته خوشمزه,آش رشته نذری,آش رشته تهرانی

آموزش آشپزی و طرز تهیه آش رشته نذری خوشمزه با سبزی خشک در منزل

طرز تهیه آش رشته

  • ابتدا باید یک روز قبل حبوبات آش رشته را خیس کنید و در طول روز دو یا سه آب حبوبات را عوض کنید و دور بریزید.
  • پیاز داغ و سیر داغ را آماده کرده،هنگام تهیه پیاز داغ کمی زد چوبه اضافه کنید و با شعله ملایم تفت دهید.
  • اکنون قابلمه ای تهیه کنید که از حجم آش بیشتر باشد سپس نخود ، لوبیا ، پیاز داغ و سیر داغ داخل قابلمه بریزید که با هم پخته شود.حالا عدس و سبزی آشی خرد شده را هم به مواد آش رشته اضافه کنید
  • سپس یک یا دو قاشق آرد را در مقداری آب سرد مخلوط کرده و به مواد آش اضافه کنید.هنگامی که سبزی ها پخته شدند رشته را اضافه کنید و هم بزنید تا رشته ها به هم دیگر نچسبند.
  • وقتی از که از پختن آش اطمینان کافی پیدا کردید می توانید کشک را اضافه کنید،و بعد از پنج دقیقه شعله گاز را خاموش کنید. منتظر بمانید آش کمی جا بیافتد.

آش ماست,طرز تهیه آش ماست,آش ماست شمالی

آش رشته خوشمزه,آش رشته نذری,آش رشته تهرانی

آشپزی و دستور تهیه آش رشته تهرانی با سبزی خشک خوشمزه و مجلسی در منزل

 نکات مهم برای جا افتادن آش رشته

  • مهمترین نکته این است حجم قابلمه شما باید از حجم آش رشته بزرگتر باشد تا موقع پخت آش رشته ها خمیر و به هم چسبیده نشوند.
  • آش رشته را با سبزی آشی بدون ساقه و درشت خورد شده آماده کنید تا زیباتر به نظر آید.
  • در پخت آش رشته نباید پیاز داغ کم باشد تا آش بهتر جا بیفتد.
  • از رشته مرغوب برای پخت آش رشته استفاده کنید.
  • برای تست میزان شوری آش رشته بعد از اضافه کردن رشته و کشک بچشید و بعد نمک را اضافه کنید تا آش زیاد شور نشود.
  • میزان روغنی که در آش به کار رفته است باید به اندازه باشد زیرا به جا افتادن و مزه آش رشته کمک می کند.
  •  کشک باید بیست دقیقه بجوشد ( به خاطر سلامت و بهداشت غذا ).
  • موقع مخلوط کردن کشک و آش رشته باید حرارت کشک و آش یکی باشد تا کشک نبرد.
  • روش طرز تهیه نعنا داغ ابتدا در تابه ای دو قاشق روغن بریزید و نعنا خشک اضافه کنید و سریع خاموش کنید تا نعنا نسوزد.
  • امیدوار هستیم این پست آموزش آشپزی مورد توجه شما قرار گرفته باشد.

آش انار,طرز تهیه آش انار,آش انار خوشمزه

آموزش طرز تهیه آش رشته





:: برچسب‌ها: آموزش طرز تهیه آش رشته ,
:: بازدید از این مطلب : 49
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 2 بهمن 1395 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: