طرز تهیه کشک بادمجان
نوشته شده توسط : بهار

اگر در هنگام درست کردن کشک بادمجان، آب گوشت در دسترس داشتید،بهتر است به جای آب جوش از آب گوشت استفاده کنید چرا که طعم کشک بادمجان را بهتر میکند.

هنگام سرخ کردن بادمجان ها برای اینکه روغن زیادی استفاده نکنید،میتوانید درب ظرف را بگذارید تا بادمجان ها با بخار داخل ظرف خوب نرم بشوند و بپزند.





:: برچسب‌ها: طرز تهیه کشک بادمجان ,
:: بازدید از این مطلب : 132
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 9 آبان 1395 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: