خورشت فسنجان
نوشته شده توسط : بهار

برای اضافه کردن مرغ به خورشت فسنجان دو روش وجود دارد،یک مرغ ها را بپزید و در 30 دقیقه ی آخر به خورشت اضافه کنید.دو یا مرغ ها را تفت بدهید و در 1 ساعت آخر به خورش اضافه کنید،

زمانی که گردو ها کمی غلیظ تر شدند باید رب انار را به خورشت اضافه کنید و در آخر هم مقدار نمک اضافه کنید.حرارت زیر خورش فسنجان را کمتر کنید تا خورشت با حرارت ملایم کاملا جا بیوفتد.

پس از آماده شدن خورشت آن را در ظرف مورد نظر بریزید و به همراه برنج میل نمایید.نوش جان





:: برچسب‌ها: خورشت فسنجان ,
:: بازدید از این مطلب : 98
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 17 آبان 1395 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: