طرز تهیه نان گاتا
نوشته شده توسط : بهار

طرز تهیه نان گاتا

طرزتهیه نان گاتا,تهیه نان گاتا,اموزش نان گاتا

آموزش شیرینی پزی و طرز تهیه نان گاتا ارمنی با مغز گردویی خوشمزه در منزل

مواد لازم خمیر گاتا

  1. آرد :•: نیم کیلو
  2. کره :•: 250 گرم
  3. شیر :•: 125 میلی لیتر
  4. شکر :•: 20 گرم
  5. تخم مرغ :•: سه عدد
  6. مایه خمیر :•: 1/4 قاشق چایخوری
  7. بیکینگ پودر :•: 1/4 قاشق چ
  8. نمک :•: مقدار کمی

نان خرمایی,طرز تهیه نان خرمایی,نان خرمایی کرمانشاه

نان گاتا گردویی,خمیر نان گاتا,کالری نان گاتا

آموزش شیرینی پزی و طرز نان گاتا گردویی ارمنی خوشمزه و ساده در منزل

طرز تهیه خمیر گاتا

  • برای تهیه خمیر نان گاتا ابتدا قبل از هر چیزی کره را چند ساعت قبل از شروع آشپزی از یخچال در بیاورد تا دمای محیط را به خودش بگیرد.
  • اکنون در یک ظرف بزرگ تخم مرغ ها، کره، مایه خمیر، نمک، بیکینگ پودر و شیر را بریزید و هم بزنید طوری که کره از هم وا بره.
  • سپس آرد را الک کنید و آن را آرام آرام به مخلوط بالا اضافه کنید. بعد با دست شروع کنید به هم زدن مواد اگر خمیرتان زیادی شل بود به آن آرد اضافه کنید.
  • بعد از آماده شدن خمیر در یک سطح صاف آرد پاشی کنید و خمیر را انتقال داده و ورز بدهید.
  • هنگامی که خمیر را کامل ورز دادید درون یک ظرف در دار بگذارید و بگذارید یک تا دو ساعت بماند.

پنکیک,طرز تهیه پنکیک,پنکیک ساده

نان گاتا ارمنی,نان گاتا خانم گنجی,نان گاتا سحر

شیرینی پزی و دستور تهیه نان گاتا گردویی خوشمزه و ساده در منزل

مواد لازم داخل نان گاتا

  1. آرد تفت داده شده :•: 100 گرم
  2. کره :•: 175 گرم
  3. شکر :•: 60 گرم
  4. دارچین :•: به مقدار دلخواه
  5. پودر هل :•: به مقدار دلخواه
  6. مخلوط ادویه های دیگر :•: به مقدار دلخواه
  7. گردو یا هر مغزینه دیگر :•: به مقدار دلخواه

باقلوا,طرز تهیه باقلوا,باقلوا یزدی

نان گاتا,طرز تهیه نان گاتا,دستور تهیه نان گاتا
شیرینی پزی و دستور تهیه نان گاتا ارمنی بسیار خوشمزه و سالم در منزل

طرز تهیه مواد داخل نان گاتا

  • برای تهیه مواد داخل نان گاتا ابتدا کره و شکر را در یک ظرف بریزید و با همزن برقی بزنید تا سبک شوند.
  • اکنون آرد تفت داده شده را به ظرف اضافه کنید تا یک خمیر به دست بیاید.
  • حالا ادویه ها و مغزینه ها را به مقدار دلخواه اضافه کنید و خوب با دست هم بزنید. سپس خمیر را به مدت 30 دقیقه درون یخچال بگذارید تا خودش را بگیرد.
  • فر را از قبل روی 200 درجه سانتی گراد گرم کنید، سپس مقداری از خمیر گاتا را بردارید و گردش کنید و با وردنه صاف کنید، یک مقدار از مغز گاتا را بردارید و به شکل توپ دربیاورید و وسط خمیر گاتا قرار دهید و خمیر را جمع کنید و دوباره با وردنه بکشید خیلی نازک نشه.
  • در یک ظرف یک زرده تخم مرغ بشکنید و یک قاشق شیر به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید، سپس با قلمو از مخلوط زرده تخم مرغ و شیر روی گاتا ها بمالید. سینی فر را چرب کنید و گاتا ها را داخل سینی بچینید و به مدت 30 دقیقه درون فر قرار دهید.
  • بعد از پخته شدن نان گاتا آن ها را از فر خارج کنید و درون ظرف مورد نظرتان بچینید و با چای و قهوه میل کنید.
  • امیدوار هستیم این پست آموزش شیرینی پزی مورد توجه شما قرار گرفته باشد.
رولت فرانسوی,طرز تهیه رولت فرانسوی,رولت فرانسوی صبحانه

طرز تهیه نان گاتا





:: برچسب‌ها: طرز تهیه نان گاتا ,
:: بازدید از این مطلب : 63
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 14 دی 1395 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: