طرز تهیه آش شله قلمکار
نوشته شده توسط : بهار

طرز تهیه آش شله قلمکار

آش شله قلمکار,طرز تهیه آش شله قلمکار,دستور تهیه آش شله قلمکار

 

مواد لازم آش شله قلمکار


گوشت گوسفندی :•: نیم کیلو (بدون استخوان)
سبزی :•: جعفری، گشنیز، اسفناج، تره و کمی شوید
نخود :•: یک فنجان
لوبیا چیتی :•: یک فنجان
برنج :•: یک فنجان
پیاز :•: چهار عدد متوسط
روغن :•: نصف فنجان
نعنا داغ :•: به مقدار لازم
نمک و فلفل :•: به مقدار دلخواه

 

طرز تهیه آش شله قلمکار


برای تهیه آش شله قلمکار ابتدا باید از یک روز قبل حبوبات را با آب شسته و خیس کنید. بعد از گذشت یک روز حبوبات درون یک قابلمه بریزید و بپزید.
اکنون پیاز ها را پوست کنده و به شکل خلال خرد کنید، درون یک تابه روغن بریزید و پیاز ها را در تابه سرخ کنید.
حالا گوشت را بشویید و قطعه قطعه کنید و با پیاز ها تفت دهید، سپس سه لیوان آب داغ اضافه کنید و بگذارید تا کامل پخته شود.
هنگامی که گوشت خوب پخته شد آن را با گوشتکوب خوب بکوبید تا له شود، سپس به آش شله قلمکار که حبوبات، نمک، فلفل، برنج و سبزی را به آن اضافه کردید بیفزایید و مرتب هم بزنید تا آش شله قلمکار ته نگیرد و جا بیفتد.
بعد از این که آش آماده شد آن را درون ظرف بزرگ بکشید و روی مانند آش رشته با نعناع داغ و پیاز داغ تزیین کنید.

 

 





:: برچسب‌ها: آش شله قلمکار,آش شله قلمکار رشتی,آش شله قلمکار اصل,آش شله قلمکار اصفهان ,
:: بازدید از این مطلب : 71
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 9 دی 1395 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: