طرز تهیه کیک برنج
نوشته شده توسط : بهار

طرز تهیه کیک برنج

کیک برنج,طرز تهیه کیک برنج,دستور تهیه کیک برنج

آموزش شیرینی پزی و طرز تهیه کیک برنج کره ای خوشمزه و مجلسی

مواد لازم کیک برنج

  1. برنج :•: چهار فنجان
  2. بادام هندی :•: 25 گرم
  3. نارگیل مکعبی شده :•: مقداری
  4. پودر هل :•: مقداری
  5. شیره قند :•: چهار فنجان
  6. آب :•: چهار فنجان

کیک اسفنجی,طرز تهیه کیک اسفنجی,کیک اسفنجی شکلاتی

کیک برنجی تند کره ای,کیک برنجی تند,کیک برنجی غذای کره ای

شیرینی پزی و دستور تهیه کیک برنج کره ای بسیار خوشمزه و خانگی

  • برای تهیه کیک برنج ابتدا باید از یک شب قبل برنج را خیس کنید، و بعد از گذشت یک شب آب برنج را خالی کنید و آن را خشک کرده.
  • بعد از این که برنج را خشک کردید، درون یک آسیاب بریزید و آسیاب کنید.
  • اکنون درون یک ظرف 4 فنجان آب بریزید و روی حرارت قرار دهید، پس از 5 دقیقه به آن بادام هندی آسیاب شده، نارگیل، پودر هل و شیره قند را اضافه کنید.
  • هنگامی که مواد شروع کرد به جوشیدن برنج آسیاب شده را اضافه کنید.
  • مواد را باهم مخلوط کنید و مشاهده خواهید کرد که کمی نرم می شود.
  • حالا گاز را خاموش کنید و اجازه دهید مواد کیک برنج سرد شود.
  • اکنون سینی فر را با روغن یا کره چرب کنید، سپس مخلوط درست کرده را داخل آن بریزید و روی مواد روغن بریزید و سینی را به مدت نیم ساعت درون فر قرار دهید. بعد از این که از فر خارج کردید می توانید کیک برنج را به شکل های مختلف در بیاورید و میل کنید.
  • امیدوار هستیم این پست آموزش کیک پزی مورد توجه شما قرار گرفته باشد.

کیک تولد,طرز تهیه کیک تولد,کیک تولد خانگی

طرز تهیه کیک برنج





:: برچسب‌ها: طرز تهیه کیک برنج ,
:: بازدید از این مطلب : 83
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 6 دی 1395 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: