طرز تهیه اشترودل
نوشته شده توسط : بهار

طرز تهیه اشترودل

اشترودل,طرز تهیه اشترودل,دستور تهیه اشترودل

آموزش آشپزی و طرز تهیه اشترودل گوشت خوشمزه و سالم در منزل

مواد لازم اشترودل

  1. گوشت چرخ کرده :•: نیم کیلو
  2. قارچ :•: نیم کیلو
  3. پنیر موتزارلا :•: 250 گرم
  4. کره :•: 60 گرم
  5. آرد گندم :•: 450 گرم
  6. روغن مایع :•: 100 گرم
  7. شیر :•: 125 میلی لیتر
  8. پیاز :•: دو عدد
  9. تخم مرغ :•: یک تا دو عدد
  10. رب گوجه فرنگی :•: یک قاشق س
  11. شکر :•: دو قاشق س
  12. نمک برای خمیر :•: یک قاشق چ
  13. مایه خمیر :•: دو قاشق چ
  14. بهبود دهنده :•: یک قاشق چ
  15. نمک و فلفل سیاه :•: به مقدار کافی

پیراشکی مرغ,طرز تهیه پیراشکی مرغ,پیراشکی 

اشترودل گوشت,اشترودل مرغ,اشترودل با خمیر هزار لایه

آشپزی و طرز تهیه اشترودل مرغ خوشمزه و سالم در منزل

طرز تهیه اشترودل

  • برای تهیه اشترودل ابتدا باید مایه خمیر را با کمی شیر ولرم و یک قاشق سوپخوری شکر باهم مخلوط کنید و بگذارید تا آماده شود.
  • اکنون روغن مایع و تخم مرغ را با هم مخلوط کنید و بهبود دهنده را به مواد اضافه کنید.
  • سپس آرد را آرام آرام اضافه کنید تا خمیر آماده شود و خمیر به دست آمده را با دست کمی ورز دهید. روی خمیر را با روغن مایع آغتشه کنید و درون یک ظرف در دارد قرار دهید. در ظرف را با حوله ای بپوشانید تا حجم خمیر 2 برابر شود.
  • حالا روی یک میز کمی آرد بپاشید و خمیر را با وردنه به ضخامت نیم سانتی متر باز کنید و به شکل مستطیل 10 در 20 در بیاورید.
  • برای تهیه مایه گوشتی اشترودل ابتدا پیاز را پوست بکنید و رنده کنید. درون یک تابه روغن بریزید و بگذارید تا داغ شود سپس پیاز ها را اضافه کنید و به مدت چهار دقیقه تفت دهید و گوشت چرخ کرده را به آن اضافه کنید.
  • هنگامی که گوشت تغییر رنگ داد و سرخ شد قارچ، نمک و فلفل سیاه را اضافه کنید، بعد رب گوجه فرنگی را به مواد بالا اضافه کنید و به مدت 5 دقیقه روی شعله قرار دهید تا خوب پخته شود.
  • یک قاشق از مواد گوشتی را مانند پیراشکی مرغ وسط خمیر قرار دهید و روی مواد پنیر موتزارلا رنده شده بپوشانید. دوباره یک لایه خمیر روی مواد قرار دهید و بپوشانید. با بقیه مواد و خمیر همین کار را کنید.
  • در مرحله آخر روی خمیر دوم اشترودل با کارد چند چاک مواز بدهید و روی خمیر را با روغن مایع یا کره چرب کنید. فر را از قبل روی 180 درجه سانتی گراد گرم کنید و اشترودل را به مدت بیست دقیقه در طبقه وسط فر قرار دهید تا آماده شود. نوش جان.
  • امیدوار هستیم این پست آموزش آشپزی مورد توجه شما قرار گرفته باشد.

موساکا,طرز تهیه موساکا,موساکا بادمجان

طرز تهیه اشترودل





:: برچسب‌ها: طرز تهیه اشترودل ,
:: بازدید از این مطلب : 64
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 4 دی 1395 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: