طرز تهیه کوفته تبریزی
نوشته شده توسط : بهار

طرز تهیه کوفته تبریزی

کوفته تبریزی,طرز تهیه کوفته تبریزی,دستور تهیه کوفته تبریزی

آموزش آشپزی و طرز تهیه کوفته تبریزی اصل خوشمزه در منزل

مواد لازم کوفته تبریزی

  1. گوشت چرخ کرده :•: یک کیلو 
  2. لپه :•: یک پیمانه
  3. برنج :•: یک پیمانه 
  4. پیاز :•: یک عدد
  5. رب گوجه فرنگی :•: سه قاشق غ
  6. تخم مرغ :•: دو عدد
  7. سبزی کوفته :•: پنج قاشق غ
  8. آرد نخود چی :•: دو  قاشق غ
  9. زعفران :•: به مقدار لازم
  10. نمک و فلفل :•: به مقدار لازم
  11. ادویه :•: به مقدار لازم
  12. دارچین :•: به مقدار لازم
  13. گل سرخ :•: به مقدار لازم
  14. تره و مرزه :•: به مقدار لازم
  15. پیازداغ :•: سه قاشق
  16. زرشک :•: به مقدار لازم
  17. آلو :•: به مقدار لازم
  18. تخم مرغ پخته و مغز گردو :•: به مقدار لازم

آموزش طرز تهیه کوفته تبریزی اصل فوق العاده خوشمزه و مجلسی

کوفته تبریزی اصل,کوفته تبریزی مجلسی,کوفته تبریزی خوشمزه

آشپزی و طرز تهیه کوفته تبریزی مجلسی خوشمزه و عالی

طرز تهیه کوفته تبریزی

  • برای تهیه سس کوفته تبریزی ابتدا آب، پیاز داغ ، رب گوجه فرنگی ، کمی ادویه ، دارچین ، زعفران، گل سرخ ، کمی مرزه و تره خرد شده درون یک ظرف بریزید و اجازه دهید تا بجوشد، سپس شعله گاز را کم کنید.
  • لپه ها را باید از 12 ساعت قبل خیس دهید و بعد از خیس خوردن بپزید و با آب سرد آبکشی کنید. سپس برنج را بپزید و آبکشی کنید.
  • حالا چره گوشت را روشن کنید و لپه و برنج را به همراه نصف گوشت و یک پیاز کوچک چرخ کنید. بعد تخم مرغ ها و نصف دیگر گوشت را به همراه سبزی کوفته، آرد نخودچی، نمک، فلفل و دارچین به مواد بالا اضافی کنید مواد را با دست ورز دهید . مواد کوفته تبریزی مانند مایه کباب کوبیده می باشد.
  • اکنون درون یک کاسه بزرگ یک پارچه توری بیندازید، سپس مقداری از مواد بالا را بردارید و کمی با دست ورز دهید و داخل کاسه روی توری بریزید. داخل کاسه یک تخم مرغ پخته، مقداری پیاز داغ، چند عدد آلو و مقداری مغز گردو و زرشک بریزید. بعد دوباره روی مواد مقداری مواد کوفته تبریزی بریزید و پارچه توری جمع کرده و مانند یک توپ گردش کنید.
  • حالا به هر تعدادی که میخواهید با هر اندازه به سلیقه خودتان درست کنید. بعد از این که کوفته ها را به شکل توپی در آوردید آرام آرام آن ها را در سسی که از قبل درست کردید قرار دهید. به خاطر داشته باشید که هنگامی که کوفته ها درون سس قرار می دهید سس نجوشد.
  • هنگامی که کوفته ها را در سس قرار دهید بگذارید بپزد و کمی خودشان را بگیرند و سفت شوند. بعد می توانید آن ها را کمی بچرخانید تا آب و روغن به تمام قسمت های کوفته برسد.
  • زمانی که برای پختن کوفته ها لازم است بین یک تا دو ساعت است. بعد از گذشت این زمان شعله را بیشتر کنید تا آب کوفته ها غلیظ تر شود.
  • هنگامی که کوفته ها آماده شدند بگذارید تا کمی سرد شوند و کوفته ها و آب کوفته را در ظرف های مورد نظرتان بریزید و سرو کنید.
  • امیدوار هستیم این پست آموزش آشپزی مورد توجه شما قرار گرفته باشد.

آموزش طرز تهیه کوفته تبریزی اصل فوق العاده خوشمزه و مجلسی

طرز تهیه کوفته تبریزی





:: برچسب‌ها: طرز تهیه کوفته تبریزی ,
:: بازدید از این مطلب : 83
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 30 آذر 1395 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: