طرز تهیه پاکورا
نوشته شده توسط : بهار

طرز تهیه پاکورا

پاکورا,طرز تهیه پاکورا,دستور تهیه پاکورا

آموزش آشپزی و طرز تهیه پاکورا هندی بسیار خوشمزه و خانگی

مواد لازم پاکورا

  1. آرد سفید :•: 1/4 لیوان
  2. آرد نخود :•: 3/4 لیوان
  3. پیاز نگینی شده ریز :•: دو عدد
  4. فلفل سبز تند ریز شده :•: یک یا دو عدد
  5. گشنیز ریز شده :•: 1/4 لیوان
  6. شوید ریز شده :•: 1/4 لیوان
  7. تره فرنگی ریز شده :•: کمی
  8. بیکینگ پودر :•: یک قاشق م
  9. زردچوبه :•: یک قاشق چ
  10. نمک ر به مقدار کافی
  11. آب :•: 1/3 لیوان
  12. روغن برای سرخ کردن :•: به مقدار کافی

آموزش طرز تهیه پاکورا غذای هندی فوق العاده خوشمزه و عالی

پاکورا بوشهری,پاکورای هندی,پاکورا آبادانی

آشپزی و طرز تهیه پاکورا هندی مخصوص افطار خوشمزه و خانگی

طرز تهیه پاکورا

  • برای تهیه پاکورا ابتدا آرد سفید، آرد نخود، بیکینگ پودر، نمک، زردچوبه و آب را با هم مخلوط کنید و هم بزنید.
  • اکنون پیاز خرد شده و فلفل سبز تند را با هم مخلوط کنید و به مواد اضافه کنید و مواد را دوباره با قاشق هم بزنید.
  • سبزیجات ریز شده را به مخلوط پاکورا اضافه کنید و مجدد هم بزنید.
  • حالا در ظرفی گودی روغن زیاد بریزید و یک قاشق از مواد را بریزید و بگذارید تا سرخ شود. بقیه مواد هم به همین شکل سرخ کنید.
  • پاکورا باید به صورت گرم همراه با سس کچاپ میل کنید.
  • امیدوار هستیم این پست آموزش آشپزی مورد توجه شما قرار گرفته باشد.

آموزش طرز تهیه پاکورا غذای هندی فوق العاده خوشمزه و عالی

طرز تهیه پاکورا





:: برچسب‌ها: طرز تهیه پاکورا ,
:: بازدید از این مطلب : 81
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 29 آذر 1395 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: