طرز تهیه میگو پفکی
نوشته شده توسط : بهار

اکنون میگو ها را از داخل ظرف آب پیاز بیرون بیاورید و داخل مایع بریزید و به مواد آغشته کنید.سپس در ظرف گذاشته و 30 دقیقه درون یخچال قرار دهید. برای سرخ کردن میگو ها ظرفی کوچک تهیه کنید و درون آن روغن بریزید و صبر کنید تا روغن داغ شود، مقدار روغن باید به اندازه ای باشد که روی میگو ها را کامل بگیرد. سپس شعله گاز را ملایم کنید و میگو ها یکی یکی درون روغن بریزید دو طرف میگو باید طلایی شود توجه داشته باشید شعله گاز ملایم باشد تا در هنگام سرخ کردن میگو پفکی روغن نسوزد.





:: برچسب‌ها: طرز تهیه میگو پفکی ,
:: بازدید از این مطلب : 129
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 13 آبان 1395 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: