چلو گوشت
نوشته شده توسط : بهار

هنگامی که چلو گوشت در حال پخته شدن است، مقدار کمی نمک به آبگوشت اضافه کنید. لازم به ذکر است از ریختن نمک به صورت مستقیم روی گوشت خودداری کنید زیرا باعث سفت شدن گوشت می شود.

هنگامی که چلو گوشت کاملا پخته شد کمی زعفران به آن اضافه کنید تا عطر و طعمی عالی به خودش بگیرد. هنگامی که چلو گوشت پخته شد 1 پیمانه آب باید درون ظرف باقی مانده باشد، سپس برگ بو دارچین را از ظرف خارج کنید و آبگوشت را صاف کنید و آن را به همراه آبلیمو تازه در کنار چلو زعفرانی سرو کنید.





:: برچسب‌ها: چلو گوشت ,
:: بازدید از این مطلب : 166
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 12 آبان 1395 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: