کباب ترش
نوشته شده توسط : بهار

بعد از این که کباب ها را سیخ کردید. ذغال کبابی تهیه کنید و درون منقل بریزد، سپس ژل آتش زا را روی ذغال بریزید و صبر کنید تا ذغال ها آماده شوند. اکنون سیخ ها را روی منقل قرار دهید و با باد بزن کمی آن ها را باد بزنید، تا کباب ها برشته شوند. وقتی که کباب ترش برشته شد دیگر نیازی به باد زدن نیست ، و اجازه دهید کباب ها به آرامی پخته شوند.





:: برچسب‌ها: کباب ترش ,
:: بازدید از این مطلب : 157
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 11 آبان 1395 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: