طرز تهیه میرزا قاسمی
نوشته شده توسط : بهار

طرز تهیه میرزا قاسمی

میرزا قاسمی,طرز تهیه میرزا قاسمی,دستور پخت میرزا قاسمی

آموزش آشپزی و طرز تهیه میرزا قاسمی خوشمزه در منزل

مواد لازم میرزا قاسمی

  1. بادمجان :¤: 2 عدد
  2. گوجه :¤: 4 عدد
  3. تخم مرغ :¤: 2 عدد
  4. روغن :¤: به مقدار لازم
  5. سیر :¤: 3 حبه
  6. زردچوبه،نمک و فلفل :¤: به مقدار لازم

گراتن بادمجان با گوشت,طرز تهیه گراتن بادمجان با گوشت,دستور پخت گراتن بادمجان با گوشت

میرزا قاسمی,طرز تهیه میرزا قاسمی,دستور پخت میرزا قاسمی

آموزش آشپزی و دستور تهیه میرزا قاسمی شمالی خوشمزه و خانگی

طرز تهیه میرزا قاسمی

  • ابتدا باید بادمجان ها را کباب کنید،حالا یا در فر یا روی اجاق گاز،بادمجان ها را به سیخ بزنید و روی گاز بگیرد تا کباب شوند.اگر هم خواستید از فر استفاده کنید بادمجان ها را به جوجه گردان فر بزنید و بگذارید تا کباب شوند.
  • بعد از اینکه بادمجان ها کامل کباب شدند آنها را از سیخ جدا کنید و بگذارید تا کمی خنک شوند.
  • بعد از خنک شدن بادمجان ها با استفاده از چاقو پوست آنها را بگیرید و بادمجان ها را به صورت ساتوری خرد نمایید.
  • 3 حبه سیر را بشویید و بعد با استفاده از رنده،سیر را رنده کنید.بعد تابه نچسبی را روی حرارت قرار دهید و مقدار روغن درون تابه بریزید.
  • بعد از اینکه روغن داغ شد،سیر های رنده شده را با کمی زردچوبه در روغن تفت بدهید.

هوموس,طرز تهیه هوموس,دستور پخت هوموسمیرزا قاسمی,طرز تهیه میرزا قاسمی,دستور پخت میرزا قاسمی

آشپزی و دستور تهیه میرزا قاسمی رشتی خوشمزه

  • بعد از کمی تفت دادن سیر ها بادمجان هایی را که ساتوری کرده بودید را باید به سیر ها اضافه کنید و آنها را هم تفت بدهید.
  • سپس 4 عدد گوجه فرنگی را بشویید و مثل سیر ها رنده کنید یا پوستشان را بگیرید و با چاقو به صورت نگینی خرد کنید.
  • وقتی گوجه ها را خرد یا رنده کردید،ظرفی را روی حرارت قرار دهید و گوجه ها را در ظرف بدون اضافه کردن روغن تفت دهید.تا جایی گوجه فرنگی ها را تفت دهید که آبشان تبخیر شود.
  • بعد گوجه ها را هم به بادمجان های درون تابه اضافه کنید و کمی نمک و فلفل نیز بیفزایید.
  • بعد مواد داخل تابه را باهم مخلوط کنید و بعد 2 عدد تخم مرغ را به بقیه مواد اضافه کنید،لازم نیست تخم مرغ ها را با بقیه مواد مخلوط کنید بگذارید تا تخم مرغ ها روی مواد بمانند و درب تابه را بگذارید،بعد از چند دقیقه میرزا قاسمی شما آماده سرو است.نوش جان

باقالی,طرز تهیه باقالی,دستور پخت باقالی

میرزا قاسمی,طرز تهیه میرزا قاسمی,دستور پخت میرزا قاسمی

دستور تهیه میرزا قاسمی رشتی مجلسی و بسیار خوشمزه

چند نکته در مورد میرزا قاسمی

  • در بعضی از نقاط کشورمون میرزا قاسمی را بدون گوجه فرنگی درست میکنند،روش پختش همین است فقط گوجه فرنگی را از دستور تهیه حذف میکنند.
  • اگر رنگ میرزا قاسمی باب میلتان نبود و خوشتان نیامد،میتوانید کمی رب گوجه فرنگی به آن اضافه کنید.
  • اگر شما از سیر در میرزا قاسمی خوشتان نمی آید،میتوانید به جای سیر از پیاز استفاده کنید.
  • میتوانید میرزا قاسمی را به عنوان یک میان وعده یا دسر نوش جان کنید.
  • امیدوار هستیم این پست آموزش آشپزی مورد توجه شما قرار گرفته باشد.

سالاد انار و گل کلم,طرز تهیه سالاد انار و گل کلم,دستور پخت سالاد انار و گل کلم

طرز تهیه میرزا قاسمی





:: برچسب‌ها: طرز تهیه میرزا قاسمی ,
:: بازدید از این مطلب : 115
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 10 آذر 1395 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: