طرز تهیه مربای هویج
نوشته شده توسط : بهار

طرز تهیه مربای هویج

مربای هویج,طرز تهیه مربای هویج,دستور پخت مربای هویج

آموزش آشپزی و طرز تهیه مربای هویج در منزل

مواد لازم مربای هویج

  1. هویج :•: یک کیلوگرم
  2. وانیل :•: به مقدار دلخواه
  3. شکر :•: نیم کیلوگرم
  4. آب :•: به مقدار لازم

مربای آلبالو,طرز تهیه مربای آلبالو,دستور تهیه مربای آلبالو

مربای هویج,طرز تهیه مربای هویج,دستور پخت مربای هویج

آموزش آشپزی و دستور تهیه مربای هویج خوش رنگ و خانگی

طرز تهیه مربای هویج

  • ابتدا هویج ها را خوب بشویید و با استفاده از چاقو یک لایه از پوستشان را جداکنید.بعد ظرفی را پر از آب کنید و آن را روی حرارت قرار دهید.
  • سپس هویج ها را درون ظرف ریخته و به مدت 10 الی 15 دقیقه روی حرارت بگذارید تا هویج ها نیم پز شوند.
  • بعد از اینکه هویج ها نیم پز شدند آنها را از داخل ظرف خارج کرده و بگذارید تا کمی خنک شوند،بعداز اینکه خنک شدند آنها را یا با رنده،رنده کنید یا با استفاده از چاقو به صورت نگینی خرد کنید.
  • بعد از اینکه هویج ها را رنده یا خرد کردید،قابلمه ای آماده کنید و هویج ها را درون آن بریزید.(به ازای هر یک لیوان هویج رنده شده یا خر شده باید،یک دوم لیوان شکر بریزید و یک چهارم لیوان آب استفاده کنید،تا مربای هویج شما بیش از حد شیرین نشود که دل را بزند)
  • بعد از اینکه هویج ها را داخل قابلمه ریختید،آب و شکر را هم اضافه کنید.بعد قابلمه را روی حرارت قرار دهید و حدود 30 الی40 دقیقه زمان بدهید تا مربای هویج آماده شود.
  • در 10 دقیقه ی آخر پخت مربا،وانیل را اضافه کنید.توجه کنید که درب قابلمه را لازم نیست که بگذارید.
  • با این دستور تهیه مربای هویج شما بسیار خوشمزه و خوش رنگ تر خواهد شد.
  • امیدوار هستیم این پست آموزش آشپزی مورد توجه شما قرار گرفته باشد.

آب هویج,طرز تهیه آب هویج,دستور تهیه آب هویج

طرز تهیه مربای هویج





:: برچسب‌ها: طرز تهیه مربای هویج ,
:: بازدید از این مطلب : 111
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 10 آذر 1395 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: