کشک بادمجان
نوشته شده توسط : بهار

پس از خرد کردن پیاز تابه ای را روی حرارت بگذارید و کمی روغن داخل تابه بریزید،پیاز ها را با کمی زرد چوبه  در تابه تفت دهید.زمانی که پیاز ها طلایی رنگ شدند سیر ها را رنده کرده و به پیازهای درون تابه اضافه کنید و دوباره شروع به تفت دادن کنید،





:: بازدید از این مطلب : 92
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 10 آبان 1395 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: