طرز تهیه گاناش شکلاتی
نوشته شده توسط : بهار

طرز تهیه گاناش شکلاتی

گاناش,طرز تهیه گانش دستور تهیه گاناش

آموزش شیرینی پزی و طرز تهیه گاناش براق برای تزیین انواع کیک در منزل

مواد لازم گاناش

  1. شکلات باطعم و در صد دلخواه :•: 200 گرم
  2. خامه صبحانه :•: 200 گرم

خامه کیک,طرز تهیه خامه کیک,دستور تهیه خامه کیک

گاناش شکلاتی,گاناش براق,گاناش رنگی

شیرینی پزی و طرز تهیه گاناش شکلاتی مخصوص در منزل

طرز تهیه گاناش

  • ابتدا شکلات را خرد کنید، سپس خامه را درون ظرف پیرکسی بریزید و روی شعله ملایم قرار همین که گوشه های ظرف حباب دیده شود. به خاطر داشته باشید خامه نباید بجوشد.
  • اکنون شکلات های خرده شده به خامه اضافه کنید، با استفاده از هم زن دستی شکلات ها را داخل خامه فرو کنید ولی هم نزنید.
  • حالا حدود پنج دقیقه به خامه و شکلات استراحت بدهید، سپس با همزن دستی خامه و شکلات را باهم مخلوط کنید.
  • شما باید مواد گاناش رو اونقدر هم بزنید تا به شکل براق و یک دست در بیاید.
  • اکنون گاناش را از روی شعله گاز بردارید و بگذارید تا سرد شود.
  • از گاناش برای تزیین انواع کیک و کیک تولد استفاده میکنند.
  • امیدوار هستیم این پست آموزش شیرینی پزی مورد توجه شما قرار گرفته باشد.

کیک تولد,طرز تهیه کیک تولد,دستور تهیه کیک تولد

طرز تهیه گاناش شکلاتی





:: برچسب‌ها: طرز تهیه گاناش شکلاتی ,
:: بازدید از این مطلب : 99
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 9 آذر 1395 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: