طرز تهیه هات داگ
نوشته شده توسط : بهار

 طرز تهیه هات داگ

هات داگ,طرز تهیه هات داگ,دستور پخت هات داگ

آموزش آشپزی و طرز تهیه هات داگ در منزل

مواد لازم هات داگ

  1. نان ساندویچ :•: به تعدادنفرات
  2. سس مایونز :•: به مقدار لازم
  3. سوسیس هات داگ :•: به تعداد نفرات
  4. خیار شور :•: 300 گرم
  5. ذرت آب پز :•: 300 گرم
  6. سیب زمینی خلال شده :•: 500 گرم
  7. قارچ :•: 400 گرم
  8. پنیر پیتزا :•: 500 گرم
  9. نمک و فلفل :•: به مقدار لازم
  10. روغن :•: به مقدار لازم

لازانیا با سوسیس,طرز تهیه لازانیا با سوسیس,دستور پخت لازانیا با سوسیس

هات داگ,طرز تهیه هات داگ,دستور پخت هات داگ

آموزش آشپزی و دستورپخت هات داگ خوشمزه و خانگی

طرز تهیه هات داگ

  • ابتدا سوسیس ها را با چاقو آغشته به روغن چند برش بزنید تا شیار هایی روی سوسیس ایجاد شود، و بعد فر را روی دمای 170 درجه سانتیگراد تنظیم کنید و سوسیس ها را به سیخ جوجه گردان فر بزنید و بگذارید تا کاملا پخته شوند.
  • همچنین میتوانید با چاقو چند برش سطحی به سوسیس ها بزنید و آنها را درون تابه با روغن سرخ کنید.
  • خیار شور ها را با استفاده از رنده،رنده کنید و در یک ظرف بریزید،بعد سس مایونز را به خیارشو ها اضافه کنید و کمی هم نمک و فلفل اضافه نمایید و خوب با هم مخلوط کنید.
  • قارچ ها را با استفاده از چاقو به صورت نگینی خرد کنید.بعد از خرد کردن قارچ ها ،تابه ای را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخل تابه بریزید و قارچ ها را داخل تابه تفت بدهید تا کمی سرخ شوند.
  • بعد سیب زمینی های خلال شده را در تابه ای جداگانه سرخ کنید.
  • سپس نان های ساندویچی را باز کنید و داخل آن ها را کمی خالی نمایید،سوسیس سرخ شده را داخل نان قرار دهید و بعد مقداری قارچ و سیب زمینی سرخ شده بریزید و بعد ذرت آب پز و مخلوط سس مایونز و خیارشور و در آخر هم پنیر پیتزا را اضافه کنید.
  • باید کل سطح نان را با پنیر پیتزا بپوشانید،سپس دور نان ها یک فویل آلمینیومی قرار دهید تا زمانی که نان را داخل فر قرار میدهید نان نسوزد.
  • لازم نیست که فویل را کامل دور نان بپیچانید،باید روی نان که پنیر پیتزا است چیزی نباشد تا پنیر کاملا آب و پخته شود.
  • فرا را در دمای 180 درجه سانتی گراد گرم کنید،بعد نان ها را درون فر به مدت 30 الی 40 دقیقه قرار دهید تا هات داگ شما آماده سرو شود.
  • زمانی که هات داگ ها آماده شدند،آنها را از داخل فر خارج کنید و بگذارید کمی خنک شوند.
  • بعد فویل را از نان جدا کرده و هات داگ را با سس مورد علاقه تان نوش جان کنید.
  • امیدوار هستیم این پست آموزش آشپزی مورد توجه شما قرار گرفته باشد.

پیتزا پپرونی,طرز تهیه پیتزا پپرونی,دستور پخت پیتزا پپرونی

طرز تهیه هات داگ





:: برچسب‌ها: طرز تهیه هات داگ ,
:: بازدید از این مطلب : 88
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 9 آذر 1395 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: