نوشته شده توسط : بهار

برای سیخ زدن کباب باید نکاتی را بدانید. ابتدا کاسه ای کوچک فراهم کنید و درون آن مقداری آب سرد بریزید و کنار دست تان قرار دهید.قبل از اینکه اندکی از مواد کباب کوبیده را بردارید دست تان را در آبی که درون کاسه است خیس کنید، و بعد مقدرای از مواد کباب کوبیده بردارید و آن را به شکل دوک خیاطی در بیاورید و سیخ را در دست راست قرار دهید. سیخ را روی مواد کباب کوبیده بگذارید و از ابتدا و انتها مواد را به سیخ بچسبانید، وقتی که مواد کباب به سیخ چسبید دوباره دست تان را داخل ظرف آب سر کنید و روی سیخ بکشید تا اثر انگشتان روی گوشت باقی بماند.



:: برچسب‌ها: کباب کوبیده ,
:: بازدید از این مطلب : 138
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 11 آبان 1395 | نظرات ()
نوشته شده توسط : بهار

سپس در ظرف دیگر مواد سس جوجه کباب را درست کنید، یک قاشق عسل، یک فنجان ماست، یک قاشق روغن زیتون و آبلیمو را درون ظرفی بریزید و مخلوط کنید سپس جعفری و سیر را با ساتور خرد کنید و به مواد اضافه کنید و در آخر لیمو خرد شده را به سس جوجه کباب اضافه کنید.



:: برچسب‌ها: جوجه کباب ,
:: بازدید از این مطلب : 142
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 11 آبان 1395 | نظرات ()
نوشته شده توسط : بهار

پس از خرد کردن پیاز تابه ای را روی حرارت بگذارید و کمی روغن داخل تابه بریزید،پیاز ها را با کمی زرد چوبه  در تابه تفت دهید.زمانی که پیاز ها طلایی رنگ شدند سیر ها را رنده کرده و به پیازهای درون تابه اضافه کنید و دوباره شروع به تفت دادن کنید،



:: بازدید از این مطلب : 93
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 10 آبان 1395 | نظرات ()
نوشته شده توسط : بهار

پس از از تفت مواد مقداری آب داخل ظرف بریزید،و بگذارید تا خورشت کرفس داخل ظرف با حرارت ملایم بپزد.بعد از پختن کامل گوشت داخل خورشت،مقداری نمک و فلفل و آبغوره به خورشت اضافه نمایید،

پس از اضافه کردن آبغوره و فلفل و نمک چند دقیقه ای صبر کنید تا خورشت کرفس مزه بگیرد.



:: بازدید از این مطلب : 116
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 10 آبان 1395 | نظرات ()
نوشته شده توسط : بهار

تا پیاز و برگ بو از آب گوشت گرفته شود، پیاز و برگ بو را دور بیندازید.یک عدد پیاز را ابتدا شسته و بعد به صورت خلالی خرد کنید و تابه ای را روی حرارت قراردهید و مقداری روغن در تابه بریزید و پیاز را با کمی زردچوبه در تابه تفت بدهید،

تا پیاز ها طلایی رنگ بشوندو بعد رب گوجه فرنگی را به پیاز ها اضافه کنید و دوباره تفت بدهید



:: بازدید از این مطلب : 111
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 10 آبان 1395 | نظرات ()
نوشته شده توسط : بهار

در ابتدا درون ظرفی آب بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید،بگذارید تا آب به جوش آید و پس از به جوش آمدن ، یک بسته ماکارونی طرح دار را درون ظرف آب جوش بریزید و اجازه دهید ظرف تا حدود 10 الی 15 دقیقه روی حرارت بماند،

تا ماکارونی ها خوب نرم و پخته شوند و بعد آنها را آبکش کنید



:: بازدید از این مطلب : 113
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 10 آبان 1395 | نظرات ()
نوشته شده توسط : بهار

بعد در ظرفی تخم مرغ ها ، روغن زیتون ،سیر های له شده و پنیر پارمسا را به هم به مدت 3 الی 5 دقیقه با استفاده از هم زن هم بزنید،کمی که رنگ مواد داخل ظرف به سفیدی زد،به مواد داخل ظرف سرکه،

نمک و فلفل سیاه را اضافه میکنیم و دوباره شوروع به هم زدن میکنیم تا شکل مواد به صورت شکل سس مایونز در بیاید و بعد سس را به مدت زمان 45 دقیقه الی 1 ساعت در یخچال قرار دهید تا آماده شود.



:: بازدید از این مطلب : 102
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 10 آبان 1395 | نظرات ()
نوشته شده توسط : بهار

فر را در درجه 170 سانتی گراد گرم کنید و ظرف ته چین مرغ را به مدت یک ساعت درون فر قرار دهید تا ته ظرف کاملا بسته وطلایی رنگ شود. در آخر کار زمانی که ته چین مرغ پخته شد در ظرف را بردارید تا روی ته چین هم طلایی شود.

در صورت نبودن فر ظرف ته چین مرغ را روی حرارت تند قرار دهید و وقتی برنج بخار کرد بقیه آب و روغن را روی برنج بریزید،سپس رو در ظرف ته چین یک دم کن قرار دهید و حرارت را ملایم کنید و ظرف را روی شعله پخش کن قرار دهید تا ته چین مرغ به آرامی دم بکشد.



:: برچسب‌ها: طرز تهیه ته چین مرغ ,
:: بازدید از این مطلب : 124
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 10 آبان 1395 | نظرات ()
نوشته شده توسط : بهار

اکنون در انتهای کار در یک سطح آرد پاشی کنید و خمیر پیراشکی را با وردنه باز کنید و با یک لیوان گرد رو خمیر قالب زده،در هر قالب از خمیر پیراشکی کمی از مواد پیراشکی مرغ را وسط خمیر قرار دهید و لبه های خمیر پیراشکی را با چنگال کامل ببندید تا باز نشود .تابه ای را فراهم کنید و هر دو طرف پیراشکی مرغ را درون آن سرخ کنید.



:: برچسب‌ها: طرز تهیه پیراشکی مرغ ,
:: بازدید از این مطلب : 147
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 10 آبان 1395 | نظرات ()
نوشته شده توسط : بهار

پس از از تفت مواد مقداری آب داخل ظرف بریزید،و بگذارید تا خورشت کرفس داخل ظرف با حرارت ملایم بپزد.بعد از پختن کامل گوشت داخل خورشت،مقداری نمک و فلفل و آبغوره به خورشت اضافه نمایید،

پس از اضافه کردن آبغوره و فلفل و نمک چند دقیقه ای صبر کنید تا خورشت کرفس مزه بگیرد.ظاهر و طعم خورشت کرفس تا حدودی مثل خورشت قورمه سبزی  و خورشت آلو اسفناج است،پس از جا افتادن خورشت آن را در ظرف مورد نظر ریخته و با برنج میل کنید.نوش جان



:: برچسب‌ها: طرز تهیه خورشت کرفس ,
:: بازدید از این مطلب : 99
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 9 آبان 1395 | نظرات ()