نوشته شده توسط : بهار

طرز تهیه دونات شکلاتی

دونات,طرز تهیه دونات,دستور تهیه دونات

آموزش شیرینی پزی و طرز تهیه دونات شکلاتی در منزل

مواد لازم دونات

شیر گرم :•: یک لیوان

شکر :•: 1/2 لیوان

پنیر خامه ای :•: دو قاشق غ

کره نرم شده :•: 1 فنجان

آرد :•: سه لیوان

بیکینگ پودر :•: یک قاشق م

پودر خمیر مایه فوری :•: یک قاشق غ

نمک :•: به مقدار کافی

روغن مایع :•: 1/3 لیوان

وانیل :•: 1/2 قاشق چ

کیک تولد,طرز تهیه کیک تولد,دستور تهیه کیک تولد

آموزش شیرینی پزی و دستور تهیه دونات خانگی خوشمزه

مواد لازم برای تزیین دونات

شکلات کاکائویی :•: 100 گرم

شکلات شیری :•: 50 گرم

ترافل :•: به مقدار کافی

پودر گردو یا پسته :•: به مقدار کافی

شیرینی کشمشی,طرز تهیه شیرینی کشمشی,دستور تهیه شیرینی کشمشی

شیرینی پزی و دستور تهیه دونات شکلاتی خوشمزه

طرز تهیه دونات

ابتدا در اول کار آرد و بیکینگ پودر را با هم الک کنید و کنار بگذارید. سپس تمامی مواد را با هم در مخلوط کن بریزید و مخلوط کنید. اکنون مواد را در ظرف در دار برزید و حدود یک ساعت در جای گرم قرار دهید تا حجم آن تقریبا 2 برابر شود.

حالا الک شده آرد و بیکینگ پودر را به مواد دونات اضافه کنید و با دست شروع کنید به ورز دادن، سپس مواد را در ظرفی در بسته بگذارید و دوباره در جایی گرم قرار دهید تا حجمش زیاد شود. اکنون خمیر را با وردنه باز کنید، قالب بزنید و دونات ها درون سینی فر که از قلبل چرب کرده یا کاغذ روغنی گذاشته اید با فاصله قرار دهید.

روی دونات ها با برس کمی شیر مایع بکشید. فر را از ابتدا روی درجه 170 سانتی گراد گرم کنید و سینی را به مدت 5 تا 7 دقیقه درون فر قرار دهید تا بپزد. هنگامی که روی دونات ها طلایی شد آن ها را از فر خارج کنید و روی آن ها با شکلات ذوب شده تزیین کنید.

امیدوار هستیم این پست آموزش شیرینی پزی مورد توجه شما قرار گرفته باشد.

حلوا,طرز تهیه حلوا,دستور تهیه حلوا

طرز تهیه دونات شکلاتی



:: برچسب‌ها: طرز تهیه دونات شکلاتی ,
:: بازدید از این مطلب : 87
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 25 آبان 1395 | نظرات ()
نوشته شده توسط : بهار

 طرز تهیه خامه کیک

خامه کیک,طرز تهیه خامه کیک,دستور تهیه خامه کیک

آموزش شیرینی پزی و طرز تهیه خامه کیک در منزل

مواد لازم خامه کیک

سفیده تخم مرغ :•: سه عدد

شکر سفید :•: یک فنجان سر خالی

عصاره وانیل :•:  نصف قاشق

آب :•: نصف فنجان

نمک :•: به مقدار لازم

باقلوا,طرز تهیه باقلوا,دستور تهیه باقلوا

 

آموزش شیرینی پزی و روش تهیه خامه کیک قنادی در منزل

طرز تهیه خامه کیک

ابتدا ظرف مناسبی که مقاوم در برابر حرارت باشد آماده کنید،بعد تخم مرغ ها را شکسته و سفیده را از زرده جداکنید.

سفیده ها را درون ظرف ریخته و به کمک هم زن هم بزنید تا یکدست شود،سپس شکر،نمک و آب را به سفیده ها اضافه نمایید،

و بعد قابلمه ای را تا نصفه آب کنید و روی حرارت قرار دهید تا آب به جوش آید.زمانی که آب به جوش آمد ظرفی که سفیده ها درون آن بود را روی قابلمه قرار دهید،

و مواد داخل ظرف را باهم خوب مخلوط کنید.تا شکر در بقیه مواد حل شود،این کار را تا حدود 3 الی 4 دقیقه ادامه دهید.

بعد ظرف را از روی قابلمه بردارید،ظرف بزرگتری آماده کنید و مواد را داخل آن بریزید و به کمک همزن برقی با دور متوسط حدود 4 تا 5 دقیقه هم بزنید تا مواد داخل ظرف سفید و براق شوند

و فرم بگیرند.دور همزن را روی دور کم بگذارید و در همین حال عصاره وانیل را به مواد اضافه نمایید.حال خامه کیک شما آماده است،

شما باید بلافاصله بعد از آماده شدن خامه کیک را برای تزیین کیک استفاده نمایید.

امیدوار هستیم این پست آموزش شیرینی پزی مورد توجه شما قرار گرفته باشد.

شیرینی دانمارکی,طرز تهیه شیرینی دانمارکی,دستور تهیه شیرینی دانمارکی

 خامه کیک اسفنجی



:: برچسب‌ها: خامه کیک تولد ,
:: بازدید از این مطلب : 88
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 24 آبان 1395 | نظرات ()
نوشته شده توسط : بهار

 طرز تهیه خوراک لوبیا سبز با مرغ

خوراک لوبیا سبز با مرغ,طرز تهیه خوراک لوبیا سبز با مرغ,دستور پخت خوراک لوبیا سبز با مرغ

آموزش آشپزی و طرز تهیه خوراک لوبیا سبز با مرغ در منزل

مواد لازم خوراک

مرغ :•: چهار تکه

لوبیا سبز :•: دو لیوان

هویج :•: یک لیوان

سیب زمینی :•: دو عدد

پیاز :•: یک عدد

رب گوجه فرنگی :•: دو قاشق

آبلیمو :•: به مقدار لازم

نمک و فلفل :•: به مقدار لازم

آب :•: دو لیوان

خوراک گوشت,طرز تهیه خوراک گوشت,دستور پخت خوراک گوشت

 

آموزش آشپزی و طرز تهیه خوراک لوبیا سبز با مرغ خوشمزه و خانگی

طرز تهیه خوراک

ابتدا 4 تکه مرغی را که آماده کرده بودید را به کمک چاقو به تکه های کوچک تقسیم کنید و استخوان ها را از مرغ جدا کنید.

هویج و لوبیا سبز ها را به اندازه دلخواهتان خرد کنید.بعد پوست سیب زمینی را بگیرید و آن را به اندازه های درشت خرد کنید تا در خوراک له نشود.

قابلمه ای را روی حرارت قرار دهید و 2 لیوان آب درون آن بریزید و بعد مرغ هایی را که خرد کرده بودید،

به همراه نمک و فلفل درون قابلمه بریزید و پیاز را هم همان طور درسته درون قابلمه قرار دهید،تا در پایان کار پیاز را از خوراک جدا کنید.

بعد از گذشت مدت زمان 30 الی 40 دقیقه ای هویج و لوبیا سبز ها را به مواد داخل قابلمه اضافه کنید و با هم مخلوط کنید،و بگذارید تا با حرارت کم بپزد.

بعد از 25 دقیقه سیب زمینی ها را اضافه کنید و مقداری آبلیمو بریزید تا سیب زمینی ها و بقیه مواد خوراک در حین پخت له نشوند.

سیب زمینی زود میپزد به خاطر همین باید در آخر کار آن را اضافه کنید.بعد از اینکه مواد خوب پختند وقتی خوراک لوبیا سبز و مرغ آماده شد،

آن را در ظرفی بریزید.میتوانید خوراک را با ترشی یا خیارشور میل کنید،یا به همراه برنج به عنوان یک وعده کامل نوش جان کنید.

امیدوار هستیم این پست آموزش آشپزی مورد توجه شما قرار گرفته باشد.

مرغ شکم پر,طرز تهیه مرغ شکم پر,دستور پخت مرغ شکم پر

 خوراک لوبیا سبز با مرغ

 



:: برچسب‌ها: طرز تهیه خوراک لوبیا با مرغ ,
:: بازدید از این مطلب : 84
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 24 آبان 1395 | نظرات ()
نوشته شده توسط : بهار

 طرز تهیه خوراک گوشت

خوراک گوشت و قارچ,خوراک گوشت گوساله,خوراک گوشت و بادمجان

آموزش آشپزی و طرز تهیه خوراک گوشت در منزل

مواد لازم خوراک گوشت

گوشت گوسفندی(ماهیچه) :•: 200 گرم

پیاز :•: 1 عدد

رب گوجه فرنگی :•: 2 قاشق

آب :•: 5 تا 6 لیوان

زعفران :•: به صورت دلخواه برای طعم بهتر

روغن :•: به مقدارم لازم

زردچوبه،نمک و فلفل :•: به مقدار لازم

تاس کباب,طرز تهیه تاس کباب,دستور پخت تاس کباب

 

آموزش آشپزی و طرز تهیه خوراک گوشت لذیذ و خانگی

طرز تهیه خوراک گوشت

در ابتدا پیاز را اول بشویید و به کمک چاقو آن را به صورت نگینی خرد کنید،بعد تابه ای را روی حرارت قرار دهید و بعد پیاز ها را به همراه مقداری زردچوبه در تابه تفت بدهید.

گوشتی را که آماده کرده بودید را به کمک چاقو و روی تخته گوشت به تکه های کوچک تقسیم کنید و گوشت های خرد شده را خوب بشویید.

زمانی که رنگ پیاز ها کمی تغییر کرد و به طلایی زد گوشت ها را به پیاز ها اضافه نموده و مجددا تفت دهید.

در هنگام تفت دادن گوشت کمی فلفل به آن اضافه کنید و بعد 5 یا 6 لیوان آب ولرم به گوشت ها اضافه کنید و درب تابه را بگذارید تا گوشت به آرامی بپزد.

توجه داشته باشید که گوشت خوراک باید با حرارت ملایم و به آرامی پخته شود و مدت زمان پخت گوشت خوراک بین 2:30 تا 3 ساعت است.

وقتی که آبی که گوشت در آن است رنگش تغییر کر و کمی تیره شد، بایدنمک و زعفران را اضافه کنید و بگذارید تا روی حرارت همچنان بماند.

زمانی که گوشت شما کاملا پخت،تابه دیگری روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن درون آن بریزید و بعد 2 قاشق رب گوجه فرنگی را درون تابه تفت دهید و به خوراک گوشت اضافه کنید.

زمانی که رب را اضافه کردید به مدت 30 الی40 دقیقه دیگر فرصت دهید تا روی حرار بماند،

بعد از آماده شدن خوراک آن را درون ظرف مورد نظر ریخته و مانند خورشت قورمه سبزی و خورشت فسنجان با برنج سرو نمایید.نوش جان

چلو گوشت,طرز تهیه چلو گوشت,دستور پخت چلو گوشت

 

آشپزی و دستور پخت خوراک گوشت با عطر و طعمی عالی

چند نکته در مورد خوراک گوشت

بهتر است که پیاز را زیاد تفت ندهید تا خوراک گوشت شما لعاب و طعم بهتری داشته باشد.

خوراک گوشت نباید زیادی آب داشته باشد،پس در ریختن آب توجه کنید.

نمک را باید بعد 1 ساعت از پخت گوشت اضافه نمایید تا مدت زمان پخت را طولانی نکند.

حرارت زیر خوراک نباید زیاد باشد که قل قل کند،این خوراک باید با حرارت ملایم بپزد.

شما همچنین میتوانید برای اینکه خوراک کمی ترش باشد مقدار کمی آب نارنج یا آبلیمو اضافه کنید.

امیدوار هستیم این پست آموزش آشپزی مورد توجه شما قرار گرفته باشد.

چلو گوشت,طرز تهیه چلو گوشت,دستور پخت چلو گوشت

 خوراک گوشت



:: برچسب‌ها: آموزش خوراک گوشت ,
:: بازدید از این مطلب : 109
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 24 آبان 1395 | نظرات ()
نوشته شده توسط : بهار

تعبیر خواب پول

پول,تعبیر خواب پول,دیدن پول در خواب

در این قسمت از سایت تفریحی مایران برای شما عزیزان تعبیر خواب پول را فراهم کرده ایم در ادامه با ما همراه باشید.

موش,تعبیر خواب موش,دیدن موش در خواب

تعبیر خواب پول از لیلا برات

مار,تعبیر خواب مار,دیدن مار در خواب

تعبیر خواب پول از منوچهر مطیعی تهرانی

مرده,تعبیر خواب مرده,دیدن مرده در خواب

تعبیر خواب پول از آنلی بیتون

تخم مرغ,تعبیر خواب تخم مرغ,دیدن تخم مرغ در خواب

تعبیر خواب پول



:: برچسب‌ها: تعبیر خواب پول ,
:: بازدید از این مطلب : 92
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 24 آبان 1395 | نظرات ()
نوشته شده توسط : بهار

طرز تهیه حلیم بادمجان

حلیم بادمجان,طرز تهیه حلیم بادمجان,دستور تهیه حلیم بادمجان

آموزش آشپزی و طرز تهیه حلیم بادمجان مجلسی در منزل

مواد لازم حلیم بادمجان

برنج :¤: یک پیمانه

بادمجان :¤: پنج عدد

گوشت قرمز :¤: 300 گرم

کشک :¤: یک پیمانه

پیاز :¤: دو عدد

سیر  :¤: دو حبه

نعنا :¤: به مقدار کافی

نمک و فلفل :¤: به مقدار کافی

زعفران :¤: به مقدار کافی

حلیم گندم,طرز تهیه حلیم گندم,دستور تهیه حلیم گندم

آموزش آشپزی و دستور تهیه حلیم بادمجان اصفهانی در منزل

طرز تهیه حلیم بادمجان

ابتدا ظرفی تهیه کنید و برنج را با هفت پیمانه آب بپزید و منتظر بمانید تا آب آن کاملا تمام شود. شما می توانید از عدس یا لوبیا سفید به جای برنج استفاده کنید. به خاطر داشته در طول پخت برنج را به هیچ وجه هم نزنید تا کاملا پخته شود. زیرا این کار باعث می شود که برنج ته بگیرد و شما مجبور می شود تا پایان پخت مرتب هم بزنید. سپس گوشت، پیاز و ادویه جات را به صورت جدا بپزید و در آخرین مرحله نمک را اضافه کنید. بهترین گوشت برای تهیه حلیم بادمجان گوشت گردن، سردست یا راسته است.

اکنون بادمجان ها را پوست کنده و صورت ورقه ای خرد کنید و روی آن ها نمک بپاشید تا تلخی آن ها گرفته شود و در هنگام طبخ روغن کمتری مصرف شود. وقتی بادمجان ها را خرد کردید آن ها را در تابه ای با شعله ای ملایم سرخ کنید. حالا تمامی مواد را با هم مخلوط کنید، زعفران آب زده را هم اضافه کنید و به خوبی بکوبید. شما میتوانید برای کوبیدن حلیم بادمجان از گوشتکوب برقی یا گوشتکوب دستی استفاده کنید.

سپس کشک را با کمی آب مخلوط کرده و حدود بیست دقیقه با شعله ملایم بجوشانید تا کشک نبرد و به حلیم اضافه کنید. حالا حلیم را به مدت یک ربع روی شعله ای ملایم قرار دهید. به یاد داشته باشید بع از اضافه کردن کشک حلیم نباید زیاد بجوشد زیرا باعث می شود حلیم ته بگیرد و ترش شود. حلیم بادمجان را مانند آش رشته با کشک، پیاز داغ، نعنا و گردو تزیین کنید.

امیدوار هستیم این پست آموزش آشپزی مورد توجه شما قرار گرفته باشد.

آش رشته,طرز تهیه آش رشته,دستور تهیه آش رشته

طرز تهیه حلیم بادمجان



:: برچسب‌ها: طرز تهیه حلیم بادمجان ,
:: بازدید از این مطلب : 74
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 24 آبان 1395 | نظرات ()
نوشته شده توسط : بهار

طرز تهیه حلیم گندم با گوشت

حلیم گندم،طرز تهیه حلیم گندم,دستور تهیه حلیم گندم

آموزش آشپزی و طرز تهیه حلیم نذری در منزل

مواد لازم حلیم گندم

گندم پوست کنده :•: سه کیلو

گوشت گوسفند :•: یک کیلو

کره :•: 250 گرم

نمک :•: 2 قاشق غ

آب :•: سه برابر مقدار گندم

آش رشته,طرز تهیه آش رشته,دستور تهیه آش رشته

 

آموزش آشپزی و دستور تهیه حلیم گندم با گوشت در منزل

طرز تهیه حلیم گندم

ابتدا گندم را از 24 ساعت قبل خیس کنید. سپس قابلمه ای تهیه کنید و در آن آب بریزید و پس جوش آمدن آب گندم، گوشت و نمک را به قابلمه اضافه کنید و حدود شش ساعت بگذارید تا بپزد. باید انقدر هم بزنید تا کاملا لعاب پس دهد. گوشت حلیم باید ریش ریش شود ولی بقیه مواد را باید با گوشتکوب کوبید و مرتب هم بزنید تا ته نگیرد.

حلیم را باید حدود دو ساعت هم بزنید تا ته نگیرد. بعد از آماده شدن حلیم را از روی حرارت بردارید و مدتی صبر کنید تا خودش را بگیرد، سپس در ظرف مورد نظرتان برزید و با دارچین، روغن و شکر تزیین کنید. نوش جان

امیدوار هستیم این پست آموزش آشپزی مورد توجه شما قرار گرفته باشد.

آبگوشت,طرز تهیه آبگوشت,دستور تهیه آبگوشت

طرز تهیه حلیم گندم با گوشت



:: برچسب‌ها: طرز تهیه حلیم گندم با گوشت ,
:: بازدید از این مطلب : 92
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 24 آبان 1395 | نظرات ()
نوشته شده توسط : بهار

طرز تهیه زرشک پلو با مرغ

زرشک پلو با مرغ,طرز تهیه زرشک پلو با مرغ,دستور تهیه زرشک پلو با مرغ

آموزش آشپزی و طرز تهیه زرشک پلو با مرغ نذری در منزل

مواد لازم زرشک پلو با مرغ

ران و سینه :•: پنج تکه

برنج :•: پنج پیمانه

رب گوجه فرنگی :•: یک قاشق غ

آبلیمو :•: یک قاشق غ

زعفران :•: 1/8 قاشق چ

زرشک:•: 1 لیوان

نمک و فلفل :•: به مقدار لازم

پیاز :•: 1 عدد

مرغ شکم پر,طرز تهیه مرغ شکم پر, دستور تهیه مرغ شکم پر

 

آموزش آشپزی و طرز تهیه چلو مرغ مجلسی در منزل

طرز تهیه زرشک پلو با مرغ

برای تهیه زرشک پلو با مرغ شما می توانید از ران و سینه مرغ استفاده کنید زیرا مجلسی تر است. مرغ ها را تمیز کنید و خوب بشویید. سپس تابه ای اماده کنید و روی مرغ ها نمک بپاشید و مرغ ها در تابه سرخ کنید هنگامی که مرغ ها کاملا سرخ شدن از تابه بیرون بیاورید.اکنون پیاز را ریز کنید و در تابه ای که مرغ هار را درون آن سرخ کرده اید بریزید، سپس کمی رب، فلفل و آبلیمو به آن اضافه کنید و چند ثانیه ای تفت دهید.

هنگامی که سس آماده شد مرغ ها را درون قابلمه ای بچینید و سسی را که در تابه آماده کرده اید را درون قابلمه بریزید، سپس از کنار مرغ ها حدود 4 لیوان آب اضافه کنید و در قابلمه را بگذارید تا جوش بیاید. شعله گاز را کم کنید و منتظر بمانید تا مرغ ها کاملا پخته شوند و آب خورشت بخار شود و در انتهای کار فقط یک لیوان از آب باقی مانده باشد.مقدار زعفران در آب حل کنید و به خورشت مرغ اضافه کنید و بعد از پنج دقیقه خاموش کنید.

ته چین مرغ,طرز تهیه ته چین مرغ, دستور تهیه ته چین مرغ

 

آشپزی و دستور تهیه زرشک پلو با مرغ مجلسی در منزل

طرز تهیه زرشک پلو

ابتدا برنج را پاک کنید و بعد با آب ولرم شسته و با مقداری نمک در ظرفی بریزید، اجازه دهید یک تا دو ساعت خیس بخرد. بعد از اینکه برنج خیس خرد در قابلمه ای که بزرگ تر از حجم برنج باشد، مقداری آب بریزید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش آید. وقتی آب داغ شد آب برنج را خالی کنید و برنج را درون آب در حال جوشیدن برزید، صبر کنید تا بجوشد هنگامی که برنج کف کرد کف آن را بگیرید و منتظر شوید تا برنج قد بکشد. وقتی چند دانه برنج روی آب آمد برنج را درون آبکش بریزید.

اکنون در قابلمه 1 تا 2 قاشق روغن و یک استکان آب بریزید. مقداری برنج را روی آب روغن بریزید و با کف قاشق برنج را صاف کنید، سپس مابقی برنج را اضافه کنید و یک استکان آب و روغن روی برنج بریزید. در قابلمه را بگذارید و شعله را زیاد کنید همین که از برنج بخار بلند شد سریع دم کنی بگذارید و شعله را کم کنید.

اکنون زرشک ها را که از قبل پاک کردید را در سبد کوچکی برزید و بشویید، حدود پنج دقیقه در ظرفی خیس کنید. بعد از پنج دقیقه در آبکش بریزید. تابه ای فراهم کنید و مقداری کره در آن بریزید و سپس زرشک ها را اضافه کنید و شروع کنید به تفت دادن، زرشک را نباید آنقدر تفت دهید که آبش کشید شود همین که بوی کره به خودش بگیرد کافیه. سپس به دلخواه یک قاشق شکر و یک قاشق زعفران حل شده به زرشک اضافه کنید و کمی تفت دهید و سریع از روی حرارت بردارید. بعد از آماده شدن تمام مواد چلو مرغ را درون ظرف مورد نظرتان بکشید و میل کنید.

امیدوار هستیم این پست آموزش آشپزی مورد توجه شما قرار گرفته باشد.

پیراشکی مرغ,طرز تهیه پیراشکی مرغ, دستور تهیه پیراشکی مرغ

طرز تهیه زرشک پلو با مرغ



:: برچسب‌ها: طرز تهیه زرشک پلو با مرغ ,
:: بازدید از این مطلب : 100
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 24 آبان 1395 | نظرات ()
نوشته شده توسط : بهار

 طرز تهیه خاگینه ساده

خاگینه,طرز تهیه خاگینه,دستور تهیه خاگینه

آموزش آشپزی و طرز تهیه خاگینه در منزل

مواد لازم خاگینه

تخم مرغ :•: پنج عدد

نعناع :•: دو قاشق

آرد :•: به مقدار لازم

روغن :•: به مقدار لازم

زردچوبه،نمک و فلفل :•: به مقدار لازم

اشکنه تخم مرغ,طرز تهیه اشکنه تخم مرغ,دستور پخت اشکنه تخم مرغ

 

آموزش آشپزی و دستور تهیه خاگینه ساده خوشمزه خانگی

طرز تهیه خاگینه

ابتدا ظرفی را آماده کنید و تخم مرغ ها را شکسته و درون ظرف بریزید و بعد به کمک یک همزن دستی یا برقی تخم مرغ ها را خوب هم بزنید.

پس از هم زدن تخم مرغ ها مقدار آرد به آن اضافه کنید و باز هم بزنید،بعد از اینکه آرد و تخم مرغ ها خوب مخلوط شدند زردچوبه،نمک و فلفل را به همراه 2 قاشق نعناع  به تخم مرغ و آرد اضافه کنید،

و دوباره مخلوط کنید تا مواد به خورد هم بروند.بعد از اینکه مواد خوب با هم مخلوط شدند،ماهیتابه ای نچسب را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن درون آن بریزید و بگذارید تا روغن داغ بشود.

پس از داغ شدن روغن موادی را که با هم مخلوط کرده بودید را به آرامی درون تابه بریزید و آن را پهن و یکدست کنید تا خوب پخته شود.

زمانی که یک طرف خاگینه سرخ شد و رنگش طلایی شد به کمک کفگیر آن را برعکس کنید تا طرف دیگر آن هم سرخ شود.

پس از آماده شدن خاگینه آن را برش داده و در ظرف مورد نظر بریزید و میل کنید.

امیدوار هستیم این پست آموزش آشپزی مورد توجه شما قرار گرفته باشد.

املت,طرز تهیه املت,دستور پخت املت

طرز تهیه خاگینه ساده



:: برچسب‌ها: آموزش پخت خاگینه ,
:: بازدید از این مطلب : 74
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 23 آبان 1395 | نظرات ()
نوشته شده توسط : بهار

 طرز تهیه خیار شور

خیار شور یک روزه,خیار شور فوری,ترشی خبار شور

آموزش آشپزی و طرز تهیه خیار شور در منزل

مواد لازم خیارشور

خیار کوچک و قلمی :•: 2 کیلوگرم

سیر :•: 5 یا 6 حبه

سبزی(ترخون،شوید،جعفری) :•: 250 گرم

فلفل تند :•: 5 عدد

آب :•: 13 پیمانه

نمک :•: 1 پیمانه

سرکه :•: 1 پیمانه

تخم گشنیز :•: نصف قاشق

نخود خام :•: چند عدد(برای ترد شدن خیار شور ها)

ترشی بندری,طرز تهیه ترشی بندری,دستور تهیه ترشی بندری

 

آموزش آشپزی و طرز تهیه خیارشور فوری در منزل

طرز تهیه خیار شور

اول خیار ها و سبزی ها را شسته و بگذارید تا آب آنها گرفته شود و خشک شوند،قابلمه ای را روی حرارت بگذارید و آب،نمک و سرکه را درون قابلمه بریزید و بگذارید تا به جوش بیایند.

به کمک یک عدد خلال دندان خیارها را سوراخ کنید تا پوک نشوند.ظرف شیشه ای آماده کنید،

و خیار شور ها را به صورت عمودی درون ظرف قرار دهید و بین خیار ها، فلفل،سیر،تخم گشنیز،نخود و سبزی قرار دهید.تا شیشه پر شود،

و روی خیار ها را با بقیه سبزی ها بپوشانید و در آخر هم محلول آب،نمک و سرکه را روی خیار ها بریزید و درب ظرف را محکم ببندید.

ظرف را در جایی بسیار خنک قرار دهید تا خیار شور شما ترد و سبز باقی بماند و رنگش هم تغییر نکند.

ترشی آلبالو,طرز تهیه ترشی آلبالو,دستور تهیه ترشی آلبالو

 

آشپزی و دستور تهیه خیار شور خانگی خوشمزه و فوری

نکاتی در مورد خیار شور

شما میتوانید این خیارشور را کنار وعده های غذایی همراه غذا میل نمایید.

اگر دوست دارید رنگ خیار شور شما روشن تر شود،میتوانید آن را در کنار پنجره یا جایی که نور خورشید میتابد قرار دهید.

خیارشور ها آب را به خود جذب میکنند،اگر دیدید آب آنها کم شده مقداری از محلول آب،نمک و سرکه روی آنها بریزید.

با سوراخ کردن خیارها با خلال دندان خیار ها زودتر شور شده و آماده مصرف میشوند.

توجه داشته باشد که خیار ها وسبزی ها پس از شستن کاملا خشک شوند، اگر خوب خشک نشوند ممکن است خیارشور شما کپک بزند.

امیدوار هستیم این پست آموزش آشپزی مورد توجه شما قرار گرفته باشد.

ترشی انبه,طرز تهیه ترشی انبه,دستور تهیه ترشی انبه

 طرز تهیه خیار شور



:: برچسب‌ها: طرز تهیه خیارشور ,
:: بازدید از این مطلب : 93
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 23 آبان 1395 | نظرات ()