نوشته شده توسط : بهار

آموزش طرز تهیه ساندویچ مرغ با سیب زمینی کبابی خوشمزه و خانگی

ساندویچ مرغ,طرز تهیه ساندویچ مرغ,دستور تهیه ساندویچ مرغ

آموزش آشپزی و طرز تهیه ساندویچ مرغ بسیارخوشمزه و عالی

مواد لازم ساندویچ مرغ

  1. دو عدد :•: سینه مرغ
  2. 700 گرم :•: سیب زمینی کوچک و تازه
  3. یک عدد :•: پیاز قرمز
  4. چهار ورقه :•: پنیر موتزارلا
  5. دو قاشق غ :•: سس مایونز
  6. به مقدار لازم :•: شاهی و برگ جعفری تازه
  7. چهار عدد :•: نان همبرگر
  8. به مقدار کافی :•: نمک و فلفل
  9. سه قاشق غ :•: روغن زیتون

ساندویچ مرغ و قارچ,طرز تهیه ساندویچ مرغ و قارچ,طرز تهیه ساندویچ مرغ و قارچ

 ساندویچ مرغ,طرز تهیه ساندویچ مرغ,دستور تهیه ساندویچ مرغ

آموزش آشپزی و دستور تهیه ساندویچ مرغ خوشمزه در منزل

طرز تهیه ساندویچ مرغ

  • مرحله اول : برای تهیه ساندویچ مرغ ابتدا پیاز را بشویید و با استفاده از چاقو آن را به صورت حلقه حلقه برش بدهید.بعد استخوان های سینه مرغ را جدا کنید و آنها را دو قسمت کنید و کمی بکوبید، تا در هنگام سرخ کردند خوب سرخ شوند.
  • مرحله دوم : بعد سیب زمینی ها را بشویید و پوست آنها را بگیرد، و به کمک چاقو آنها را به صورت خلالی خرد کنید.اگر هم سیب زمینی های شما بزرگ بود، خلال ها را از وسط به دو قسمت تقسیم کنید.
  • مرحله سوم : فر را روی حرارت 200 درجه سانتی گراد قرار دهید و سینی فر را با استفاده از یک قلمو با روغن زیتون چرب کنید.بعد پیازها را در یک طرف سینی قرار دهید و سیب زمینی ها را در طرف دیگر و بگذارید تا در فر بپزند.
  • مرحله چهارم : سپس شاهی و برگ جعفری تازه را کمی خرد کنید و آنها را در کاسه ای بریزید و بعد کمی روغن زیتون به همراه نمک و فلفل به آنها اضافه نمایید، و با هم مخلوط کنید.
  • مرحله پنجم : سیب زمینی و پیازها را تا زمانی در فر بگذارید بپزند که پیازها نرم و رنگشان قهوه ای شده باشد و سیب زمینی ها هم وقتی چنگال داخل آنها فرو میکنید ترد باشند.
  • مرحله ششم : تابه ای را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن درون تابه بریزید و بگذارید تا داغ شود.بعد از آن سینه های مرغ را داخل تابه قرار دهید.سپس کمی نمک و فلفل روی سینه های مرغ بریزید و شروع به سرخ کردن آنها کنید، تا دو طرف آنها کاملاً پخته و سرخ شود.
  • مرحله هفتم : زمانی که مرغ ها سرخ شدند روی هر سینه مرغ یه ورقه پنیر موتزارلا قرار بدهید و بعد درب تابه را بگذارید تا پنیر ها روی سینه های مرغ آب شوند.سپس مرغ ها را از تابه خارج کرده و روی هر سینه مرغ مقداری پیاز،شاهی و جعفری با نان همبرگر قرار دهید و روی نیمه ی نان دیگر سس مایونز بریزید و ساندویچ مرغ را همراه با سیب زمینی کبابی نوش جان کنید.
  • امیدوار هستیم این پست آموزش آشپزی مورد توجه شما قرار گرفته باشد.

ساندویچ تن ماهی,طرز تهیه ساندویچ تن ماهی,دستور تهیه ساندویچ تن ماهی

آموزش طرز تهیه ساندویچ مرغ با سیب زمینی کبابی خوشمزه و خانگی



:: برچسب‌ها: آموزش طرز تهیه ساندویچ مرغ با سیب زمینی کبابی خوشمزه و خانگی ,
:: بازدید از این مطلب : 95
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 9 اسفند 1395 | نظرات ()
نوشته شده توسط : بهار

آموزش طرز تهیه توپک مرغ سوخاری فوق العاده خوشمزه و لذیذ در منزل

توپک مرغ سوخاری,طرز تهیه توپک مرغ سوخاری,دستور تهیه توپک مرغ سوخاری

آموزش آشپزی و طرز تهیه توپک مرغ سوخاری بسیار لذیذ و خانگی

مواد لازم توپک مرغ سوخاری

  1. 2 عدد :¤: سینه مرغ
  2. 3 عدد :¤: هویج
  3. 1 عدد :¤: پیاز 
  4. 2 قاشق غ :¤: سس مایونز
  5. 1 و نیم قاشق غ :¤: پنیر خامه ای
  6. 1 عدد :¤: تخم مرغ
  7. به مقدار دلخواه :¤: آرد سوخاری

استیک مرغ,طرز تهیه استیک مرغ,دستور تهیه استیک مرغ

توپک مرغ سوخاری,طرز تهیه توپک مرغ سوخاری,دستور تهیه توپک مرغ سوخاری

آموزش آشپزی و دستور تهیه توپک مرغ سوخاری بسیار خوشمزه و عالی

طرز تهیه توپک مرغ سوخاری

  • مرحله اول : برای تهیه توپک مرغ سوخاری ابتدا باید سینه مرغ را با 1 عدد پیاز، نمک، زرد چوبه، فلفل سیاه و هویج درون قابلمه ای ریخته و به مقداری آب درون قابلمه ریخته و بگذارید خوب آب پز شوند. وقتی که مرغ آب پز شد به خوبی  بگذارید خنک شود و سپس مرغ را با چاقو ساطوری خرد کنید.
  • مرحله دوم : هویج هایی که با مرغ آب پز شده بودند را درون مرغ ساطوری شده رنده کنید، سپس اگر علاقه دارید فلفل دلمه ای را نگینی خرد کنید و به مواد اضافه کنید.
  • مرحله سوم : حالا سس مایونز و پنیر خامه ای را درون کاسه ای ریخته و مخلوط کنید، بعد سس مایونز و پنیر خامه ای مخلوط شده را به مرغ اضافه کنید تا به مدت زمانی مخلوط کنید تا سس مایونز و پنیر با مرغ به خوبی مخلوط شوند و مخلوط به دست آورده را حدود 20 دقیقه در یخچال قرار دهید تا خوب مزه دار بشود .
  • مرحله چهارم : در مرحله آخر مواد را از درون یخچال در اورده و به توپ های به اندازه گردو در بیاورید، سپس توپ های به اندازه گردو را اول در تخم مرغ بغلطانید بعد در پودر سوخاری بغلطانید و درون تابه ای یا قابلمه ای روغن بریزید به اندازه ای که توپک های لذیذ مرغ در روغن قوطه ور شوند. توجه داشته باشد روغن را داغ کرده و بعد توپک های لذیذ مرغ را سرخ نمایید.
  • امیدوار هستیم این پست آموزش آشپزی مورد توجه شما قرار گرفته باشد.

مرغ شکم پر,طرز تهیهمرغ شکم پر,دستور تهیه مرغ شکم پر

آموزش طرز تهیه توپک مرغ سوخاری فوق العاده خوشمزه و لذیذ در منزل



:: برچسب‌ها: آموزش طرز تهیه توپک مرغ سوخاری فوق العاده خوشمزه و لذیذ در منزل ,
:: بازدید از این مطلب : 93
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 8 اسفند 1395 | نظرات ()
نوشته شده توسط : بهار

آموزش طرز تهیه پیتزا ماکارونی با مرغ و پنیر پیتزا بسیار خوشمزه و خانگی

پیتزا ماکارونی,طرز تهیه پیتزا ماکارونی,دستور تهیه پیتزا ماکارونی

آموزش آشپزی و طرز تهیه پیتزا ماکارونی فوق العاده خوشمزه و ساده در منزل

مواد لازم طرز تهیه پیتزا ماکرونی

  1. 500 گرم :•: ماکارونی
  2. 1 حبه :•: سیر
  3. 3 تکه :•: مرغ
  4. 3 عدد بزرگ :•: پیاز
  5. 100 گرم :•: خامه
  6. 1لیوان :•: پنیر پیتزا خرد شده
  7. 1 عدد :•: خمیر یتزا
  8. 1الی 2 عدد :•: فلفل دلمه ای
  9. 1 عدد:•: پنیر کرافت قوطی
  10. مقدار دلخواه :•: نمک فلفل 
  11. مقدار دلخواه :•: روغن زیتون
  12.  مقدار دلخواه :•: زیتون پرورده خرد شده
  13. مقدار دلخواه :•: قارچ خرد شده

پیتزا پپرونی,طرز تهیه پیتزا پپرونی,دستور تهیه پیتزا پپرونی

پیتزا ماکارونی,طرز تهیه پیتزا ماکارونی,دستور تهیه پیتزا ماکارونی

آموزش آشپزی و دستور تهیه پیتزا ماکارونی با مرغ و شکل دار بسیار خوشمزه در منزل

طرز تهیه  پیتزا ماکارونی

  •  مرحله اول: برای تهیه پیتزا ماکارونی طبق دستور عمل روی پاکت ماکارونی را درست کنید و سپس آبکش کنید، بعد پیاز را به مدل دلخواه خرد  کنید و به همراه سیر در روغن تفت دهید و به آن ادویه اضافه کنید.
  • مرحله دوم: ماکارانی را به پیاز و سیر تفت داده اضافه کنید و روی حرارت  قرار دهید و هم بزنید، سپس یک عدد پیاز باقی مانده را خرد کنید و درون تابه ای روغن برزید و اجازه دهید تا روغن داغ شود، بعد پیاز خرد شده را دران آن تفت دهید.
  • مرحله سوم : حالا 4 تکه مرغ خرد شده و ادویه به آن اضافه کنیدو کمی مخلوط را تفت دهید سپس به آن یک لیوان آب اضافه نماید.و بگذارید به مدت 30 دقیقه ملایم بپزد.
  • در مرحله چهارم : سپس موادی که در مرحله دوم و سوم مخلوط کرده اید کنار گذاشته تا خنک شود، بعد از خنک شدن مواد مرغ ها را از اسخوان جدا کرده و خرد کنید، سپس شیر و خامه را درون مخلوط کن ریخته و باهم خوب مخلوط کنید.
  • مرحله پنجم : تمام مواد مخلوط کرده را روی نان پیتزا یا همان خمیر پیتزا ریخته و سپس روی مواد را با پنیر و پیاز ها خلالی شکل شده و زیتون خرد شده قارچ خرد شده بریزید.
  • مرحله ششم : ظرف را به مدت 35 الی 45 دقیقه درون فر قرار داده و حرارت 170 درجه سانتیگراد تنظیم کنید و بعد از پخت آماده سرو است.
  • امیدوار هستیم این پست آموزش آشپزی مورد توجه شما قرار گرفته باشد.

پیتزا مخلوط,طرز تهیه پیتزا مخلوط,دستور تهیه پیتزا مخلوط

آموزش طرز تهیه پیتزا ماکارونی با مرغ و پنیر پیتزا بسیار خوشمزه و خانگی



:: برچسب‌ها: آموزش طرز تهیه پیتزا ماکارونی با مرغ و پنیر پیتزا بسیار خوشمزه و خانگی ,
:: بازدید از این مطلب : 90
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 8 اسفند 1395 | نظرات ()
نوشته شده توسط : بهار

آموزش طرز تهیه بستنی سرخ شده با کورن فلکس فوق العاده خوشمزه و خانگی

بستنی سرخ شده,طرز تهیه بستنی سرخ شده,دستور تهیه بستنی سرخ شده

آموزش آشپزی و طرز تهیه بستنی سرخ شده بسیار ساده و خوشمزه در منزل

مواد لازم بستنی سرخ شده

  1. بستنی وانیلی :•: 450 گرم
  2. کورن فلکس صبحانه :•: سه پیمانه
  3. روغن :•: دو پیمانه
  4. پودر نارگیل :•: یک پیمانه
  5. تخم مرغ :•: دو عدد
  6. دارچین آسیاب شده :•: یک قاشق غ

بستنی گردویی,طرز تهیه بستنی گردویی,دستور تهیه بستنی گردویی

بستنی سرخ شده,طرز تهیه بستنی سرخ شده,دستور تهیه بستنی سرخ شده

آموزش آشپزی و دستور تهیه بستنی سرخ شده خوشمزه و سالم در منزل

طرز تهیه بستنی سرخ شده

  •  مرحله اول : برای تهیه بستنی سرخ شده ابتدا باید با قاشق اسکوپ بستنی را به شکل توپ در بیاورید و هرکدام به اندازه نصفه پیمانه باشند.
  • مرحله دوم : بستنی های توپی شکل را درون سینی قرار دهید و برای حدود یک ساعت درون فریزر بگذارید تا سفت شوند.
  •  مرحله سوم : درون ظرفی که عمق کمی داشته باشد دارچین کورن فلکس و پودر نارگیل بریزید همچنین میتوانید بادام، گردو و بادام زمینی هرکدوم که بیشتر دوست دارید اضافه کنید.
  •  مرحله چهارم : درون ظرف دیگری سفیده های تخم مرغ را ریخته و هم بزنید تا کف کنند.
  • مرحله پنجم : بستنی های توپی شکل را از فریز بر میداریم درون سفیده تخم مرغ میگذاریم، سپس درون مخلوط دارچین کورن فلکس پودر نارگیل بغلتانید تا حسابی پوشانده شوند.
  • مرحله ششم : سپس بستنی های توپی شکل را که با آجیل خورد شده و کورن فلکس پوشانده شده اند به مدت زمان 3 ساعت درون فریزر بگذارید تا سفت شوند.
  • مرحله هفتم : درون قابلمه کوچکی یا تابه ای روغن زیاد ریخته و آن را روی حرارت 190 درجه سانتی گراد بگذارید، مقدار روغن باید به اندازه ای باشد که توپ های بستنی درون روغن فرو روند و غوطه ور باشد.
  • مرحله هشتم : سپس بستنی های توپی شکل را از فریزر در میاوریم و سریعا توپ های بستنی را تک تک درون قابلمه یا تابه پر از روغن داغ شده بی اندازید و به مدت زمان چند دقیقه سرخ کنید تا طلایی شوند.
  • مرحله نهم : روغن بستنی های توپی شکل سرخ شده را با حوله کاغذی بگیرید.
  • مرحله دهم : در زمان سرو توپ های سرخ شده طلایی رنگ را با قاشق بشکنید تا به بستنی کمی نرم شده برسید.
  • امیدوار هستیم این پست آموزش آشپزی مورد توجه شما قرار گرفته باشد.

بستنی گردویی,طرز تهیه بستنی گردویی,دستور تهیه بستنی گردویی

آموزش طرز تهیه بستنی سرخ شده با کورن فلکس فوق العاده خوشمزه و خانگی



:: برچسب‌ها: آموزش طرز تهیه بستنی سرخ شده با کورن فلکس فوق العاده خوشمزه و خانگی ,
:: بازدید از این مطلب : 105
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 6 اسفند 1395 | نظرات ()
نوشته شده توسط : بهار

آموزش دم کردن قهوه فرانسه با شیر

قهوه فرانسه با شیر,طرز تهیه قهوه فرانسه با شیر,دستور تهیه قهوه فرانسه با شیر

آموزش آشپزی و طرز تهیه قهوه فرانسه با شیر بسیار خوش طعم و عالی در منزل

مواد لازم قهوه فرانسه با شیر

  1. پودر قهوه فرانسوی:•: یک پیمانه
  2. داریچین :•: دو عدد چوب کوچک
  3. آب جوش یا شیر :•: یک فنجان
  4. مقدار مواد :•: لازم ذکر شده برای یک نفر

قهوه ترک با شیر,طرز تهیه قهوه ترک باشیر,دم کردن قهوه ترک باشیر

قهوه فرانسه با شیر,طرز تهیه قهوه فرانسه با شیر,دستور تهیه قهوه فرانسه با شیر

آموزش آشپزی و دم کردن قهوه فرانسه با شیر خوش طعم و ساده در منزل

طرز تهیه قهوه فرانسه با شیر

  • مرحله اول : برای تهیه قهوه فرانسه با شیر ابتدا باید پودر قهوه و چوب دارچین را درون ظرف فیلتر دار یا ظرف پرس ریخته و یک فنجان آب جوش یا شیر داغ به قهوه اضافه میکنیم.
  •  مرحله دوم : سپس به مدت زمان 2 الی 3 دقیقه میگذاریم قهوه دم بکشد و بعد از دم کشیدن صافی ظرف فیلتر دار یا پرس را به آرامی فشار میدهیم تا دارچین و قهوه پرس شوند.
  • مرحله سوم : بعد از پرس شدن قهوه شما آماده است میتوانید میل کنید.
  • امیدوار هستیم این پست آموزش آشپزی مورد توجه شما قرار گرفته باشد.

کاپوچینو ایتالیایی,طرز تهیه کاپوچینو ایتالیایی,دم کردن کاپوچینو ایتالیایی

آموزش دم کردن قهوه فرانسه با شیر



:: برچسب‌ها: آموزش دم کردن قهوه فرانسه با شیر ,
:: بازدید از این مطلب : 80
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 6 اسفند 1395 | نظرات ()
نوشته شده توسط : بهار

آموزش طرز تهیه ترشی هفت بیجار گیلانی

ترشی هفت بیجار گیلانی,طرز تهیه ترشی هفت بیجار گیلانی,دستور تهیه ترشی هفت بیجار

آموزش آشپزی و طرز تهیه ترشی هفت بیجار گیلانی خوشمزه و فوری در منزل

مواد لازم ترشی هفت بیجار گیلانی

  1. بادمجان :¤: دو کیلو
  2. فلفل تند :¤: دو عدد
  3. ادویه ترشی :¤: یک قاشق غذا خوری
  4. نعنا خشک :¤: یک قاشق غذا خوری
  5. سیر :¤: یک بوته
  6. آب غوره یا سرکه :¤: پانصد گرم
  7. نمک :¤: یک قاشق غذا خوری
  8. سبزی معطر :¤: دویست پنجاه گرم
  9. گوجه فرهنگی :¤: نارس
  10. فلفل دلمه ای :¤: رنگی

ترشی مخلوط سریع,طرز تهیه ترشی مخلوط سریع,دستور تهیه ترشی مخلوط سریع

ترشی هفت بیجار گیلانی,طرز تهیه ترشی هفت بیجار گیلانی,دستور تهیه ترشی هفت بیجار

آموزش آشپزی و دستور تهیه ترشی هفت بیجار گیلانی بسیار خوشمزه و سریع در منزل

طرز تهیه ترشی هفت بیجار گیلانی

  • مرحله اول : برای تهیه ترشی هفت بیجار گیلانی ابتدا باید بادمجان ها را نپخته خورد کنید، سپس بادمجان های خورد شده را درون پارچه نازک ریخته و فشار دهید تا آبش خارج شود.
  • مرحله دوم : گوجه فرنگی های نیم رس را به مدل دلخواه خرد کنید، سپس سبزی های معطر را خرد کنید. باید توجه داشته باشید سبزی ها هرچه ریز تر خورد شوند طعم و رنگ ترشی خوشمزه و بهتر خواهد شد.
  • مرحله سوم : سیر و فلفل تند را خرد کرده همچنان فلفل های دلمه ای رنگی را بسیار ریز ریز خرد کنید ادویه ،نعنا خشک، نمک و سرکه یا آبغوره را باهم مخلوط کنید در ظرفی که مخصوص ترشی است ریخته و بادمجان خرد شده، گوجه فرنگی خرد شده، سبزی های معطر خرد شده، سیر، فلفل دلمه و فلفل تند را بریزید و مخلوط سرکه ، نعنا ، ادویه و نمک را به آن بیافزایید.
  • مرحله چهارم : درب ظرف را محکم بسته تا اکسیژن به درون ظرف وارد نشود که ترشی خراب شود. ترشی نیاز به زمان ندارد از همان لحظه قابل سرو است.
  • امیدوار هستیم این پست آموزش آشپزی مورد توجه شما قرار گرفته باشد.

ترشی لیته بادمجان,طرز تهیه ترشی لیته بادمجان,دستور تهیه ترشی لیته بادمجان

آموزش طرز تهیه ترشی هفت بیجار گیلانی



:: برچسب‌ها: آموزش طرز تهیه ترشی هفت بیجار گیلانی ,
:: بازدید از این مطلب : 100
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 6 اسفند 1395 | نظرات ()
نوشته شده توسط : بهار

آموزش طرز تهیه پودینگ شکلاتی

پودینگ شکلاتی,طرز تهیه پودینگ شکلاتی,دستور تهیه پودینگ شکلاتی

آموزش آشپزی و طرز تهیه پودینگ شکلاتی خوشمزه و ساده در منزل

مواد لازم پودینگ شکلاتی

  1. شکر :¤: 1/2 پیمانه
  2. نشاسته ذرت :¤: 3 قاشق غ
  3. پودر کاکایو :¤: 3 قاشق چ
  4. نمک :¤: 1/8قاشق چ
  5. شیر :¤: 2/4 پیمانه
  6. کره :¤: 2 قاشق غ
  7. وانیل :¤: 1 قاشق چ

پودینگ موز با ژله,طرز تهیه پودینگ موز با ژله,دستور تهیه پودینگ موز با ژله

پودینگ شکلاتی,طرز تهیه پودینگ شکلاتی,دستور تهیه پودینگ شکلاتی

آموزش آشپزی و دستور تهیه پودینگ شکلاتی خوشمزه و عالی در منزل

طرز تهیه پودینگ شکلاتی

  • برای تهیه پودینگ شکلاتی ابتدا باید پودر کاکائو، شکر، ذرت و نمک را درون یک ظرف ریخته و مخلوط کنید، سپس شیر را به مواد مخلوط کرده اضافه کرده و روی حرارت قرار دهید و شیر راه هم بزنید تا جوش بیایید.
  • حرارت را کم کنید و مدام هم بزنید تا کف به کناره های ظرف نچسبد.
  • آنقدر باید روی حرارت باشد تا غلیظ شود که وقتی قاشق را ازش در میاورید پشت قاشق رو بپوشاند مراقب باشید پودینگ هنگامی که سرد میشود غلیظ تر میشود پس حواستان باشد تا زیاد غلیظ نشود چون سفت خواهد شد.
  • در مرحله بعد پودینگ را از روی حرارت بردارید کره و وانیل را اضافه کرده و هم بزنید تا کره با حرارت پودینگ آب شود و سپس پودینگ را درون ظرف ریخته و درون یخچال قرار دهید تا سفت شود.
  • امیدوار هستیم این پست آموزش آشپزی مورد توجه شما قرار گرفته باشد.

تیرامیسو شکلاتی,طرز تهیه تیرامیسو شکلاتی,دستور تهیه تیرامیسو شکلاتی

آموزش طرز تهیه پودینگ شکلاتی



:: برچسب‌ها: آموزش طرز تهیه پودینگ شکلاتی ,
:: بازدید از این مطلب : 70
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 6 اسفند 1395 | نظرات ()
نوشته شده توسط : بهار

فال روزانه امروز جمعه 6 اسفند 1395

 

فال روزانه , فال امروز , فال روز تولد , thg v,chki , fall rozane

در این قسمت از سایت تفریحی مایران برای شما عزیزان فال روزانه و فال روز تولد را فراهم کرده ایم در ادامه با ما همراه باشید.

فال روزانه بیتوته,فال روزانه نیک صالحی,فال روزانه پیچک,فال روزانه 2

به خود اعتماد و اطمینان داشته باش و مطمئن باش دیگران چندان کارآیی و توانایی نسبت به تو ندارندپس با تکیه بر اندیشه های خود این موانع را یکی پس ازدیگری از سر راه بردار.



:: برچسب‌ها: فال روزانه امروز جمعه 6 اسفند 1395 ,
:: بازدید از این مطلب : 70
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 5 اسفند 1395 | نظرات ()
نوشته شده توسط : بهار

آموزش طرز تهیه خورش دال عدس خوزستانی

دال عدس خوزستانی,طرز تهیه دال عدس خوزستانی,دستور تهیه دال عدس خوزستانی

آموزش آشپزی و طرز تهیه خورش دال عدس خوزستانی خوشمزه و آسان در منزل

مواد لازم خورش دال عدس خوزستانی

  1. پیاز :•: 1 عدد
  2. سیر :•: چهار حبه
  3. فیله مرغ :•: چهار عدد
  4. دال عدس :•: 1 پیمانه
  5. سیب زمینی :•: 1 عدد
  6. رب گوجه فرنگی :•: 1 قاشق غ
  7. نمک :•: به مقدار کافی
  8. فلفل :•: به مقدار کافی
  9. زرد چوبه :•: به مقدار کافی
  10. دارچین :•: به مقدار کافی
  11. آبلیمو :•: به مقدار کافی

خورشت قورمه سبزی,طرز تهیه خورشت قورمه سبزی,دستور تهیه خورشت قورمه سبزی

خورش دال عدس,خورش دال عدس جنوبی,خورش دال عدس خوزستانی

آموزش آشپزی و دستور تهیه خورش دال عدس خوزستانی خوشمزه و عالی در منزل

طرز تهیه خورش دال عدس

  • برای تهیه خورش دال عدس خوزستانی ابتدا باید پیاز ها را پوست کنده و به شکل خلالی خرد کنید، سپس تابه ای فراهم کنید و کمی روغن درون تابه بریزید و شروع کنید به تفت دادن. هنگامی که پیاز داغ ها آماده شدن حبه های سیر را له کرده و اضافه کنید و با مقداری زردچوبه کمی تفت دهید.
  • اکنون فیله های مرغ را اضافه کنید و تفت دهید، بعد کمی دارچین و مقداری فلفل را همراه یک قاشق رب گوجه فرنگی به مواد بالا اضافه کنید و دوباره تفت دهید.
  • سپس سه تا چهار لیوان آب به مواد اضافه کنید و بگذارید تا مرغ بپزد، بعد از 30 دقیقه سیب زمینی ها را که از قبل به شکل مکعب در آورده اضافه کنید و بگذارید تا سیب زمینی ها پخته شود.
  • حالا دال عدس را پاک کرده و بشورید، سپس ده دقیقه قبل از اینکه سیب زمینی ها کامل پخته شود دال عدس را اضافه کنید.
  • دال عدس در هنگام پخت آب زیادی به خودش می کشد پس حواستان باشد تا خورشتتان کم آب نشود اگر خورشت آب کم داشت مقداری آب جوش به آن اضافه کنید.
  • زمان پخت خورشت دال عدس 10 تا 15 دقیقه است، هنگامی که خورش آماده شد نمک آن را اضافه کنید و مقداری آبلیمو اضافه کنید.
  • خورش دال عدس را همانند خورشت قیمه و خورشت قورمه سبزی با برنج میل می کنند.
  • امیدوار هستیم این پست آموزش آشپزی مورد توجه شما قرار گرفته باشد.

خورشت فسنجان,طرز تهیه خورشت فسنجان,دستور تهیه خورشت فسنجان

آموزش طرز تهیه خورش دال عدس خوزستانی



:: برچسب‌ها: آموزش طرز تهیه خورش دال عدس خوزستانی ,
:: بازدید از این مطلب : 98
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 5 اسفند 1395 | نظرات ()
نوشته شده توسط : بهار

آموزش طرز تهیه سالاد کلم سفید و قرمز

سالاد کلم سفید و قرمز,طرز تهیه سالاد کلم سفید و قرمز,دستور تهیه کلم سفید و قرمز

آموزش آشپزی و طرز تهیه سالاد کلم سفید و قرمز فوق العاده خوشمزه در منزل

مواد لازم سالاد کلم سفید و قرمز

  1. کلم سفید ریز شده :•: دو لیوان
  2. هویج ریز شده :•: یک عدد
  3. آب :•: یک فنجان
  4. شیرخشک :•: یک فنجان
  5. شکر :•: یک فنجان
  6. سرکه :•: یک قاشق غذا خوری
  7. مایونز :•: چهار قاشق غذا خوری
  8.  نمک :•: به مقدار دلخواه

سالاد سزار ایتالیایی,طرز تهیه سالاد سزار ایتالیایی,دستور تهیه سالاد سزار ایتالیایی

سالاد کلم سفید و قرمز,طرز تهیه سالاد کلم سفید و قرمز,دستور تهیه کلم سفید و قرمز

آموزش آشپزی و طرز تهیه سالاد کلم سفید و قرمز بسیار خوشمزه و عالی در منزل

طرز تهیه سالاد کلم سفید و قرمز

  • برای تهیه سالاد کلم سفید و قرمز ابتدا باید سرکه، شکر،آب و شیر خشک را درون مخلوط کن ریخته و خوب مخلوط میکنیم.
  • اکنون کلم سفید و هویج ریز شده را درون ظرفی بریزید و با سس به دست آمده مخلوط میکنیم.
  • سپس مایونز و نمک را به سالاد اضافه کرده و مخلوط کنید.
  • در آخر روی ظرف سالاد را با سلفون بپوشانید و آن را به مدت 15 دقیقه درون یخچال قرار میدهیم، سپس سرو کنید.
  • امیدوار هستیم این پست آموزش آشپزی مورد توجه شما قرار گرفته باشد.

سالاد ماکارونی,طرز تهیه سالاد ماکارونی,دستور تهیه سالاد ماکارونی

آموزش طرز تهیه سالاد کلم سفید و قرمز



:: برچسب‌ها: آموزش طرز تهیه سالاد کلم سفید و قرمز ,
:: بازدید از این مطلب : 78
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 5 اسفند 1395 | نظرات ()